Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

aynen canım benimde öyle ama çoğu zaman açmıyorum onun olduğunu görünce uyuyodum falan diyorum ama nerde ağzımdan burnumdan fitil fitil getiriyo sabahın 8 inde karga mokunu yemeden bizde

valla benimki erken gelemıyo artık eskiden gelıyodu ama birkaç kere gülerke iğneledimmmm anladııı eee gece paşa beni uyutmuyoı hiçç sabah erken kalkıyoz o uyuyunca bende yatıyorum erken kalkmıyorum bende insan evladıyımmm yarım saat sevip evine gidiyo herkesss zaten gitsinlerr kimseden bişi beklemıyorum ama birazda anlayışlı olunsun yokki yakın kimsem annemin aynı şehirde olmasını çok isterdimm benim annem yaşlı ama köye gidincee o halınle kadın ilgilenıyo eymenlee ben yarım saat fazla uyuyayım diye

benimde kayınvalıde hemen üstümde
ve eşim tek erkek varın gerisin siz düşünün

evet nohutummm şimdi uyandııı daha açılamadı şaşkın şaşkın bakıyo bana debelenıyo battanıye içindeee sonunda denk gelebildikkk sohpett etmeyı özledim burda elif nirde acabaa

ikra da uyanıyo bıraz bakınıyo geri uyuyo
ben artık pc açık bırakıyom ara ara da bakıyom kımse varmı yokmu dıe... eliff prensesı uyanmış olabılır..onlıne görünüyodu yarım saat önce falan

Son düzenleme:
sultanın az kaldı dimi doguma..sonra eylemm...

PELİNNN kızımmm çalışmalar bitmiştir şincii haber beklıyomm ona göree burdan olmasada msn den haber verrr

patikkk eymen deki değişiklikleri sölee ikra su 1 ay sonra nasıl bişi olacak neler yapacak bilimm
daha yenı yenı bişilere uzanmaya çalışıyo ıkra tuttu sanıyo agzına götürüyo bide bı bakıyo agzına giren yine elii çok komık oluyo...hayalperest oldu kızım

ceylncığım gün geçtikçe daha afacan oluyolarrr benmki ses çıkarttıyo bol bol değişik değişik harflar çıkıyo oyunckları tutuyooo ağzına göturuyo elinde uzun süre tutup oynuyo kucağına iki üç çeşit oyunck koyuyom hngısını istrse onu alıyoo gülmeler khkaha gibii oluyo oyun istıyo hep hopltçan zıpltçann
ellerimiz hep ağzında üç parmağını yumruğunu sokuyo parmklarınnı azına koyup ses çıkartıyo kşınıyo dmkları çok ayaklarından güç alarak göbeğni kldırıyo arka arkaya atıyo kendınıkıpır kıpır durduğu yerde durmuyo aklıma bnlar gelıyo bşka aklına bişi gelırse sor

afferın kuzuma....
bizimkı dıyom ya uzanıyo oyuncaga ve hemen ellerı birleştirip agzına götürüyo oysa oyuncagı aldıgını sanıyo sonra tekrar bakıyo oyuncak hala orda affallıyo ama çokk datlu oluyoo bayılıyom bu kızın saf hallerıne
sesleri sormaa ugg uggg dıye dye bı hal olduu dışarda kedıler evde ikra su akşam en çok bunların sesi çıkıyo
ben bebek arabasını eve aldım temizledim evde kullanıyorum o kadar işime yarıyokı nereye gidiyosam kızımla oda sıkılmıyo uzun süre tek kalmıyo..ama bide sesine ses vermeyıncee aboww yaniii.korkuyom ben bu cimcimeden...

ayyhh görümce diyince bile afakanlar basıyoo...anlatırım sonra msn de...

ohh elifim kırka merdiven dayadın darısı bize inş.
mevlütüde atlatmışsın çok şükür gezme hazırlıklarına başladın demek
ne güzel değişiklik olur sizede ..

sağol canım ewet nihayet çıkıcak kırkımız ben akşamları anneme bırakıp arada kaçtım eşimle ama tabi en fazla 2saat sonra sıkıysa ewde olma kıyameti koparıyo kızım

sorma canım bide kaçmalarına yakın öğrendik kendilerine ew almışlar onu ödüyolarmış ondan bize para wermemişler nasıl insanlar var anlamıyorum Allah bildiği gibi yapsın hadi kiranı vermedin bari evi yıkma...
yok canım arabayla gidip gelicez araba ısınmadan hanfendiyi çıkarmıyoruz zaten
bakalım bizimkiler bundan sonra ne sıklıkla gelicek bende merak ediyorum artık haftasonları iki taraf da bizi bekler yakın otursalar bigünde gezelim ama hepsi de uzak

olucaz tabi canım burda neleri paylaştık bazı insanlara saygı ters tepki yapıyo unutmaki sen ona muhtaçsan o da sana muhtaç oğlunu, torununu alıp götürürsen bidaha çoook arar sizi heleki oğlu da bşeylerin farkındaysa daha da çok arar kaşınmasın bence

bende bilgisayarı açık bırakıp fırsat buldukça bakıyorum kaynanamlar burda ya her dakka bakamıyorum gelin doğurdu hala bilgisayar peşinde demesinler zaten kızım da sağolsuın yetiyo artıyo pek bi vaktim kalmıyo

ayy ne güzel bende o günleri iple çekiyorum kimbilir ne şeker oluyodur yerim onuuu

bende öyle yapıcam kaynanamlar gidince mevlüt var ortada durmasın diye bagajda tutuyodum çıkarttırıcam eşime çünkü odada ben olmadımmı çok bağırıyo uyanık nasılsa anlıyo
merak ettim naapmış da bezdirmiş bu kadar görümceler dinlerim bi ara bende bi tane var yaşıtız sağolsun çok iyidir hiçbişeyime karışmaz bi problemimiz yok

ah bılemıyorum vajınısmus hakıkaten cok zor..ama kilo vermektede zorlanıyorum..cok iradeliydim ama bu vaji beni çok değiştirdi o yuzden kendımı tutaıyorum eskisi kadar iradeli değilim nedendir bilmem çok yoruldum o yuzden galiba..eşim istiyor özellikle evlendık evlenelı bastan beri ben istemiyordum korkularım coktu ama su an o kadar değil ve sıcak bakıyorum..eşime söyledim zaten askilik çıkmassa yaşıyorsun dogum surecınde ama sonrasında 3 ay falan olmuyor dedim..o kadar süre yapmadık bunumu takıcaz gecer gider diyor bir bebeği herseyden daha cok ıstıyor bende oluruna bıraktım hayırlısı olsun..kımbılır işte belkı hemen olcak belkı zaman gecıcek bılemeyızz..Allah a bıraktım ben artık..hayırlısıysa olsun degılse olmasın dıyorum ne dıyım..dogum elbet zor helekı benım gıbı canı tatlı bırı ıcın ama daha ne kadar kacablırımkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…