- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #35.461
dilaycığım allah sanada yardım etsin bitanemmm benim kaynanam normalde iyidirr sorunumuz olmadı bu zamana kadr etliye sütlüye karışmaz bana amaa doğumdaaa benmki bile beniii çileden çıkarttıysaaa var bunda bi bit yenıyiğiii torun olunca bunlarr bi değişik oluyolarr cnmmm ama sonra düzeliyooo bide o hamilelil lohusalık sendromu çok berbat bişiiii her söylenen söz batıyo insanaa senle ben aynı kaderi paylaşıyok bizde alt üst oturuyoz kayınvalideylee zırttt pırt gelmelerr modaaa ne kadr iyide olsaaa çok sinir oluyorum bazennnn sabah akşam aklına estikçe bendeler torun olunca dahadsa sıklaştııı allh sabır versin yapıcak bişi yok eşlerimiz için katlanıyoruzzz
dilaycığım allah sanada yardım etsin bitanemmm benim kaynanam normalde iyidirr sorunumuz olmadı bu zamana kadr etliye sütlüye karışmaz bana amaa doğumdaaa benmki bile beniii çileden çıkarttıysaaa var bunda bi bit yenıyiğiii torun olunca bunlarr bi değişik oluyolarr cnmmm ama sonra düzeliyooo bide o hamilelil lohusalık sendromu çok berbat bişiiii her söylenen söz batıyo insanaa senle ben aynı kaderi paylaşıyok bizde alt üst oturuyoz kayınvalideylee zırttt pırt gelmelerr modaaa ne kadr iyide olsaaa çok sinir oluyorum bazennnn sabah akşam aklına estikçe bendeler torun olunca dahadsa sıklaştııı allh sabır versin yapıcak bişi yok eşlerimiz için katlanıyoruzzz
evet nohutummm şimdi uyandııı daha açılamadı şaşkın şaşkın bakıyo bana debelenıyo battanıye içindeeesonunda denk gelebildikkk sohpett etmeyı özledim burda elif nirde acabaa
ceylan benimkiside tek çocuk gıss bi görümcem var okaaadann
eylem neden gelmıyo kızlar bi sorun yok demiii merak ettim onu
ben kaçtım kızlar size doyum olmaz paşa uyurken bende yatım azcık hade öpüyorum
ohh elifim kırka merdiven dayadın darısı bize inş.
mevlütüde atlatmışsın çok şükür gezme hazırlıklarına başladın demek
ne güzel değişiklik olur sizede ..
kiracı fena tkmış valla geçmiş olsun babana....saglıkdan önemli bişey yok ama maddiYATDA hayatın bi gerçeği..allah o kiracıdan sorsun nasıl insanlar var yaa şaşıyorum ınan...
benim kayınpeder de kapımızı tıklatmazdı şimdi sabah akşam mutlaka ugrareşim de dalga geçiyo artık.. kapının önünde duruyo giriş ücreti alıym diyo bedavaya bebek sevme yok öle diyo
oo kırkınızda çıkıyo sansınıza havalar baya yagışlı ve soguk dıkkat edin bebişe hastalanmasın...
canlarım benim hepinize teşekkür ederim derdime ortak olduğunuz için evet elifçim hiç anlatmadım ama sabrımı çok zorluyor artık yüzüne güldükçe kocamın annesi deyip saygıda kusur etmedikçe tepeme bindi maalesef
ikra da uyanıyo bıraz bakınıyo geri uyuyo
ben artık pc açık bırakıyom ara ara da bakıyom kımse varmı yokmu dıe... eliff prensesı uyanmış olabılır..onlıne görünüyodu yarım saat önce falan
patikkk eymen deki değişiklikleri sölee ikra su 1 ay sonra nasıl bişi olacak neler yapacak bilimm
daha yenı yenı bişilere uzanmaya çalışıyo ıkra tuttu sanıyo agzına götürüyo bide bı bakıyo agzına giren yine elii çok komık oluyo...hayalperest oldu kızım
afferın kuzuma....
bizimkı dıyom ya uzanıyo oyuncaga ve hemen ellerı birleştirip agzına götürüyo oysa oyuncagı aldıgını sanıyo sonra tekrar bakıyo oyuncak hala orda affallıyo ama çokk datlu oluyoo bayılıyom bu kızın saf hallerıne
sesleri sormaa ugg uggg dıye dye bı hal olduu dışarda kedıler evde ikra su akşam en çok bunların sesi çıkıyo
ben bebek arabasını eve aldım temizledim evde kullanıyorum o kadar işime yarıyokı nereye gidiyosam kızımla oda sıkılmıyo uzun süre tek kalmıyo..ama bide sesine ses vermeyıncee aboww yaniii.korkuyom ben bu cimcimeden...
ayyhh görümce diyince bile afakanlar basıyoo...anlatırım sonra msn de...
Aramıza hoşgeldin canım bende tebrik ediyorum burdan okuduğum kadarıyla gerçekten zor bi süreç olmalı neyseki atlatmışsın kilolarını çok kafana takma bence yaşadıkların kolay şeyler değil, kendini sıkarsan kilo da verirsin ama hazır hissettiğin zaman. çocuk konusunda gelince bende yeni doğum yaptım yaklaşık 2,5 senelik evliyim kızım 35 günlük. iyiki bol bol gezmişiz birbirimizle yeterince vakit geçirmişiz eşimle. çocuk gerçekten çok keyifli ama zormuş. annelerimiz günlerdir bizde, gelen giden bitmiyo başbaşa kalamıyosun, masraflar hat safdaha... ama herşeye değer. eğer hazır olduğunuzu düşünüyosan hiç durma, ama malum evlendiğinizden beri bi mücadelenin içindesiniz sanırım biraz cinselliğinizin de tadını çıkarmayı düşünebilirsiniz. bu sizin önceliklerinize bağlı, vakit kaybetmeden yaşımız ilerlemeden çocuk istiyoruz derseniz hemen yapın harika bişey. Doğumdan korkman çok normal, bende çok korkmuştum ama vakti zamanı gelince herşey olup bitiyo. kolay bişey canın pek acımayacak demek saçma olur şahsen çok acılı oldu doğum sonrası sürecim ilk bi hafta çok kötüydü ama hepsi geçti gitti şimdi kızım kollarımda...
canım Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor bi durum şimdi lohusalığın verdiği psikolojiyle herşey bize daha bi batıyo bide çocuk da olunca ortam daha geriliyomuş onu anladım. onların torunu, bizim çocuğumuz herkes bebek üzerinde hak iddia edip kendi istediği gibi büyütmek istiyo böyle olunca da özellikle gelin kaynana arasında çatışlmalar oluyo. daha sabırlı olmamız lazım sanırım düşünüp düşünüp kendimizi kurmayalım şimdilik durum buysa sende takmamaya çalış, nasıl ki o seni sinir edip gidiyosa sende stratejik olmayı dene sinirlendiğini belli etmemeye çalış, sakin ol sende sakin sakin laf sok fazla muattap olmadan. sen onlara mecbur da olsan çocuk senin çocuğun zamanla bunu anlamalı
canım 13 kilo sıkı bi rejimle verilir çok takma kafana sonuçta vaj. yenmişsin onu düşün ama kilo vermeyi beklersen de çocuk için bikaç ay beklemeniz lazım. bide şöyle bi durum var ki bebek hemen isteyince olmayabiliyo, herhangi bi problem olmasa bile hamile kalmak için aylarca beklemen gerekebiliyo, tabi tam tersi durum da mümkün. nohut sanırım kızıtlamalar derken cinsel şeyleri kastetmiştir, riskli gebeliklerde cinsellik yasaklanabiliyo çünkü. ama bazen de son aya kadar devam edebiliyo. malum lohusalık döneminde de yasak. eşin rahat bi cinselliğe yeni kavuşmuşken tekrar kaybetme riskine razıysa, sende istiyosan problem değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?