Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

saolun kızlar umarım iyileşir bugün tam 1 hafta oldu yapıştı kaldı bu grip oğluma sağmaya çalışıyorum ama pompam çok kötüolmuyo korkuyorum geri gidecek sütler

bu sabah aşıya gittik ya sonrası zor oldu
9buçukta ewe döndük keyfi yerindeydi gülücükler saçtı emzirdim 2 saat kadar uyudu ama arada uykusunda ağladı sustu. uyandığında huysuzdu biraz emzirdim sonra emerken saat 1e geliyodu bi başladı ağlamaya az buz değil gözyaşıyla katıla katıla ağladı hep ne yaptıysam fayda etmedi bi ara omuzumda uyuyakaldı hiç kıpırdamadım bile uyanmasın diye ama sürekli uykusunda da iç çekti arada ağladı çok kısa sürdü yine ağlayarak uyandı katıldı bi ara yine uyuttum bu sefer de kolumda yatar pozisyonda daldı yine kıpırdamadım ve yine ağlayarak uyandı bu arada ateşini hep kontrol ettim yok 36lardaydı sürekli. baktım olmayacak doktorun verdiği fitilin prospektüsünü okudum ateşi 38i geçerse ver demişti ama baktım aşı sonrası ağrılara fln da diyodu yarım fitil attım yarım saat daha bağırdı sakinledi sonra zaten çok yoruldu öyle böyle bi bağırmak değildi sakinleyince de yine hep iç çekti emzirdim emerken uyudu yeni uyandı 1den 4buçuğa kadar sürdü bu ağlama içim eridi resmen bi ara bende dayanamadım başladım ağlamaya çok zor acı çektiğini görüp bişey yapamamak 4buçutan 7ye kadar uyudu kolumda bende kıpırdamadım uyanırsa diye çok da rahat gözüküyodu bende uyuyakalmışım sonra ki bende çok yoruldum kollarım belim koptu babamız aradı öyle uyandım ben zaten az sonra rüya da uyandı şimdi teyzesi geldi altı değişti koltuğunda sallıyo teyzesi keyif yapıyoruz

pelinnnnnnnnnnnn annendemısın sen hala kuzummm

canım ben hala annemdeyim burda doktora gittim bütün tahlillerimi yaptırdım temiz cıktı allaha şükür ama rahim agzında yara varmış bugunde onu dondurdu doktorum bu hafta sonu evimde olcam inş ama 40 gün sonra ikinci seans icin yine anneme gelcem tatlım... beni merak ettigin icin sagol seni ve kücük prensesini öpüyorum allaha emanet olun...

saolun kızlar umarım iyileşir bugün tam 1 hafta oldu yapıştı kaldı bu grip oğluma sağmaya çalışıyorum ama pompam çok kötüolmuyo korkuyorum geri gidecek sütler
umarım cnm....keçi giribi diye bişi de çıkmış zaten şimdi...giribe hersene bi isim koyuyolar allahım yaa:)
çok dikkatlı olmak lazım kızlar bıde kızamık salgını başlamışş kalabalık ortamlara sık sık gırmeyın dıye uyarıyolar bılgınız olsunnn...
dilayy sen ınatla emzırmeye çalış tatlım elinde sonunda kabul edecek bıcırık....
ooooo prensesımız aşıdan nasıbını almış yani...ikra su da son yaptırdıgımız aşıda böyle oldu aglamakdan katıldı yavrucak zor zabdetmıştım..fitil vermekle iyi yapmışsın cnm ateşinin olması şart degıl agrı oluncada verılıyo bende çok huysuz olup bıyerının agırdıgını anladıgımda yarım verıyorum..fitil verince ikra su ço uyuyo ama uykudan gözünü açamıyoo...
merak etme yarına bişeyi kalmaz inş. elif

aaaa gözün ayın cnm ço sevındım...çalışmalara devam edıyomusunuz yoksa yara yuzunden aramı verdınız cnm onun gebelıge engelı yok dıye bılıyorum..hadı hayırlısı ınş. cnm
bizde seni öpüyoruzz iyi bak kendınee

herkese merhaba.. bende 19 aylık evliyim hiç korunmadık ama bebeğimiz olmadı tedavi görmüyorum ne gibi problem var bilmiyorum da hastaneye gitmedik çünkü nefret ediyorum hastanelerde...inşallah Rabbim o yollarda koymadan bebk nasip eder bana ve bütün isteyenlere hayırlısıyla..sağlıklı sıhhatlii.. böyle işte benimde hikayem..

hayırlı geceler arkadaşlarr.. cumanız şimdiden mübarek olsun.. yarın dua ya gelirim ölmezde sağ çıkarsak sabaha..öpüyorum hepinizi.. Allah a emanetsiniz...

eminoş kim kızz:
EMOS8985 vardı onu hatırlıyosun sanırım düşügünü bilmiyorum am hamıle degıl o onu bılıyorum
hahahahahha..vallahı sonradn hatırladım emoş du taii...
5 dusuk yapmamısmıydı nuhutcumm .....oyle hatırlıyorum...şeker kızdı..hıç gelmıyor artık demıı..inşallah bebegı olur ...
canım sen sag devam et..ınşallah daha ıyı olmustur bebişin...

canım atlattınız...zor olmus gercekten...
sımdı keyıf yapsın tabıı kuzum...

canım ınşallah bebegın gelsın hemen...pekı yumurtlama gunlerını takıp edıyormusun...
hayırlı geceler arkadaşlarr.. cumanız şimdiden mübarek olsun.. yarın dua ya gelirim ölmezde sağ çıkarsak sabaha..öpüyorum hepinizi.. Allah a emanetsiniz...
hayırlı cumalar canım..sende allah a emanet ol...

canım gecmıs olsun..bended yara var...3 yıl once ogrendım..ama yaktırmadım dondurmadım..
yara buyukmuydu...can yakıcı oldumu dondurma işlemı...
tahlıllerınde temız cıkmıs çok sukur....

merhaba cnm yanlış anlama ama bunca zaman olmamışsa bi sorun olabılır ıdye düşünüyorum..kimse hastaneyı sevmıyor ama bebek için bu topıc de bı çok arkadaşım bende dahıl olmak üzere mecburen bazı araştırmalardan gözetımlerden geçtik..belki eşin de veya sende olan çok küçük bir sorundan dolayı olmuyodur ve tedavisi mümkündür...bence bi dr gitmelisin cnm...hakkından haırlısı olsun bebişine tez zamanda kavuş inşallah....
hepiizin cuması mubaek olsun cnm..rabbim duanı dualarımızı kabul etsın inşallah...bebişlerimize saglıklı ömür versin bebiş isteyenlerinden kucagını doldursun ınşallah...

burda yani kk da öğrendim yumurtladığımızı :) araştırdım bu ay takip ettim de bakalım tuttumu tutmadımı :) ovulasyon testi de varmış onuda aldım bugün geldi elimeuygulıcam inşallah.. ne zormuş cocuk olması yaa. uğraş dur hayatımda ilk defa duyuyorum böle şeleri valla...
canım ınşallah bebegın gelsın hemen...pekı yumurtlama gunlerını takıp edıyormusun...

hayırlı cumalar canım..sende allah a emanet ol...

bende bi çok şeyi kk dan ögrendim cnm..kızım dogdu halada çoooookkk şey ögrenıyorum bebişlerle ilgilide...

evet cnım...yumurtlamana gore bırlıktelık olunca oluyor...hayırlısı ınşallah olur bu ay bebk...

dilek emoş un çok küçük evlendıgını hatırlıyom ama düşükleri hatırlamıyom cnm...rabbim her isteyenın kucagını doldursun cnmcım
evetttttttttttttt
hatırladım....
5 yıllık evlıydı..hıç hamılelık yasmamıstı..tamam tamam...
hafızamı kaybettım sanırımmm

cok sagol canım valla doktorum 20 gün ilişki yasak dedi ondan sonra korunun demedi ama benim kafam karıştı yine acaba korunmama gerek varmı bide kırk gün sonra yine gitcem bu tedavi sürecinde hamile kalcamı düşünemiyorum ceylancım olsun gec olsun ama hayırlısıyla saglıklı gelsin bu sefer bebişim inş...
canım gecmıs olsun..bended yara var...3 yıl once ogrendım..ama yaktırmadım dondurmadım..
yara buyukmuydu...can yakıcı oldumu dondurma işlemı...
tahlıllerınde temız cıkmıs çok sukur....

cok sogol tatlım...bendeki yara rahim agzında baya büyüktü...hic acı cekmiyosun canım dondurma işlemi acısız bi işlem bende cok korkuyodum ama korktugum gibi olmadı doktorumda soylemişti zaten hic acı cekmiyceksin diye bence sende vakit kaybetmeden tedavi ol canım bu arada kücük prens nasıl resminide göremedim ama yakışıklıdır kesinlikle cok öpüyorum seni ve iki ogluşunu...

canım geçmiş olsun inş. bugün daha iyiidr rüya siz atlattınız sıra bizde haftaya cuma bizimkiside 2 bacaktan 1 koldan vuruyolarmış öyle mi ??

canım geçmiş olsun..ohh tahlillerde temzi tedaviden sonra gelsin melekler inş. :))

h.g canım amiinn diyeyim öncelikle..
hastaneleri hiçbirimiz sevmiyoruz ama napalım mecburuz korkacak bişey yok banada sorarsan bi dr a görün derim..okudum yumurtlama günlerini takip etmişsin inş. bu ay gelirde meleğin gerek kalmaz gitmene..

dilekkk kızz çok süslü değildir kaynanam ama nebileyim arada yüzünü aldırır kendisi :))aslında ondada yok sarı sarı var çokta güzeldir eskiden kalma bi alışkanlık sanırım..

teşekkür ederim canım inş gelir melegim tedaviden sonra... sen nasılsın güldecim yakışıklı prensin nasıl kokulu kokulu öpüyorum bebişini :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…