Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

anammmm aynı benn vaallllaaaa yıyım yıyom doymuyommm....
Bulantıda yok bndede şükürrkafamçokkarıştı

kıss yoksa erkek mi bizim bebeler benim geçen sene çok bulantım oluyodu kızdı bebe bu sefer olmayınca acaba???
Hayırlısı olsun tabi sağlıklı ömürlü. Yalnız kıyafetler var kız kıyafeti süslü süslü...

nann dert ettıgın şeye bakkk ben sana erkek kıyafetı gönderırım bebem yeterkı saglıklı olsunn:lepi:

kızlar yarun duktora gitçem ya inş.bu adetle kistte gitmiştir azcık azcık geliyo ama dua edin bana bişeyler yoluna girsin artıkın allhımın izniyle

nann dert ettıgın şeye bakkk ben sana erkek kıyafetı gönderırım bebem yeterkı saglıklı olsunn:lepi:

AMİN AMİN:Saruboceq: SAĞLIKLI OLSUN TABİİ BENE RAZIYIM ONA NE KIYAFETLER HAZIRLAARIM VALLA ANNEM ZATEN SABIRSILIKLA BEKLİYO CİNSİYETİ BELLİ OLSUN DİYE BAŞKALRINDA GÖRÜYORMUŞ HAZIRLIK YAPARKEN BEN DE YAPICAM ONLARDAN HEP ÖRNEKLERİ ALDIM DİYO KADINCAĞI ÖYLE BEKLİYOR...

HAA BU ARADA SEN ÇİZELGEYİ TARİHİ DEĞİŞTİRİP AYARLAYAMIYON MU?

][/QUOTE]
canımm ınşllah rabbım gönlune göre verırr....benım kuzenım yedı sene ugraştı şükür sonunda kan sulandırıcı igne yaparak bebiine kavuştu umut dunyaıı bebemmm rabbım sana da çiçegemede verecek inşallahhh....[/QUOTE]

sagol canım iyi dileklerin için inşallah çiçek ve ben çiçek açtık zaten beklerken:) önce üzüldüm buay işte adet olurken ama sonra herişte bir hayır vardır dedim demekki hayırlısı buymuş daha vakti varmış . inşallah önümüzdeki ay gelir bebeklerimiz bizimde

kızlar bende çıkıyorum eve gitme zamanı geldi öptüm hepinizi bana dua edin inş.iyiye gider yarın akşam

kızlar yarun duktora gitçem ya inş.bu adetle kistte gitmiştir azcık azcık geliyo ama dua edin bana bişeyler yoluna girsin artıkın allhımın izniyle

hiççç negatıff duşunme bebemmm yolunda gıtcek herşyy merak etmeeee dualarımdasınn:Saruboceq:

degıştırcem de benım yaptıgım sıteden kabul etmıyo şimdi uugraşıp degışıcem bı gun
canımm ınşllah rabbım gönlune göre verırr....benım kuzenım yedı sene ugraştı şükür sonunda kan sulandırıcı igne yaparak bebiine kavuştu umut dunyaıı bebemmm rabbım sana da çiçegemede verecek inşallahhh....[/QUOTE]

sagol canım iyi dileklerin için inşallah çiçek ve ben çiçek açtık zaten beklerken:) önce üzüldüm buay işte adet olurken ama sonra herişte bir hayır vardır dedim demekki hayırlısı buymuş daha vakti varmış . inşallah önümüzdeki ay gelir bebeklerimiz bizimde[/QUOTE]
inşAllh cnmmmmm hepımız ıçın hayırlı bır ay olsun ınşallahh
kızlar bende çıkıyorum eve gitme zamanı geldi öptüm hepinizi bana dua edin inş.iyiye gider yarın akşam

görüşürüz cnmm ıyı bak kendıne merak etme yarın ıyı olcak herşeyyy sıkma sakın tatlı canını bebemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…