Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

dogru diyon aslında canım tamam bu ay calışmalara hiz vereyim inşallah tuttururum ben yumurtlama dönemime baktım internette ayın 8 i cıktı dogrumiki ya bilmiyorumkismile

dogrudur buyuk ıhtımal cnm bende netden hesağplamıştım

yani lafın gelişiydi tabi ama öyle bi böcek varsa yediririm nolcak çinliler yiyo ona yesin sonuçta herşey bebeto için

vlla yaa herşey bebişlr için dha ne yapalım böcek yemege bıle razı geldık yawwwkafamçokkarıştı

pelin boşver sen onu durma canım bi dolu bi boş
ama şartlanma yaaa
ben öle yapcam 2 günde boş olabilir ama kocayı şartlama en azından emii

evett cnmm sartlanmaakkk yokkkkk oluruna bırakınn lutfennnn.....kaydirigubbakcemile2

Valla ceylanım oda bİlİyo galİba ondanmı yapıyo nedİr anlamadım

belkı de bılırım oyl fırsatçı patronları alçaklar nolcekkk:mymeka:

dogrudur buyuk ıhtımal cnm bende netden hesağplamıştım

vlla yaa herşey bebişlr için dha ne yapalım böcek yemege bıle razı geldık yawwwkafamçokkarıştı

durduk yere bebekiii çinli yapmayın yok böcük möcük sonra tvdeki gibi çinli gibi konuşacak diyemmmmmm

pelin boşver sen onu durma canım bi dolu bi boş
ama şartlanma yaaa
ben öle yapcam 2 günde boş olabilir ama kocayı şartlama en azından emii

ay canım ya şartlanmayım diyorum ama elimde degil valla kocişide şartlıyorum o da oluruna bırak diyo aklımdan atamıyorum bi turlu akannehir

Kız ben Şartlandırırken en azından adet olmuyodum Şıncık aman dıyom saldım Çayıra olursa dıye bu seferde adet olup duruyom anlamadım heÇÇÇÇÇÇÇ

hadi kıslar canlar ,
ben kaçar kociş gelir yemek filan
öperim sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii
topiğimis çok güsel oldu hayırlı ossun tekraaaaaaaaaaaaaaaaaaar

ay canım ya şartlanmayım diyorum ama elimde degil valla kocişide şartlıyorum o da oluruna bırak diyo aklımdan atamıyorum bi turlu akannehir

kız şart yok keyfine bakın koçişle şitresten hem koçiş etkilenir hemide sen kafanı dağıt ilgini çekicek bişiyler bul

durduk yere bebekiii çinli yapmayın yok böcük möcük sonra tvdeki gibi çinli gibi konuşacak diyemmmmmm
kaydirigubbakcemile3
pelınnn şartlamak yokk rahat bırakıcaz düşüncelerımızıı tamam mıı...sonrası çok kolay olcek ınşallah bebemmmzemuszemus

Kız ben Şartlandırırken en azından adet olmuyodum Şİncİk aman dİyom saldım Çayıra olursa dİye bu seferde adet olup duruyom anlamadım heÇÇÇÇÇÇÇ
kaydirigubbakcemile3fazlamı boşverdın acep
hadi kıslar canlar ,
ben kaçar kociş gelir yemek filan
öperim sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii
topiğimis çok güsel oldu hayırlı ossun tekraaaaaaaaaaaaaaaaaaar
görüşürüz bebemm ıyı bk kendınee yora kendınıolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…