- Konu Sahibi NohutluPilav
-
dogru diyon aslında canım tamam bu ay calışmalara hiz vereyim inşallah tuttururum ben yumurtlama dönemime baktım internette ayın 8 i cıktı dogrumiki ya bilmiyorumkismile
yani lafın gelişiydi tabi ama öyle bi böcek varsa yediririm nolcak çinliler yiyo ona yesin sonuçta herşey bebeto için
iyiyim valla iş güç derken geç açtım biraz da sizi ararken vakit harcadım sonunda buldum işte burdayım
:lepi:
pelin boşver sen onu durma canım bi dolu bi boş
ama şartlanma yaaa
ben öle yapcam 2 günde boş olabilir ama kocayı şartlama en azından emii
Valla ceylanım oda bİlİyo galİba ondanmı yapıyo nedİr anlamadım
dogrudur buyuk ıhtımal cnm bende netden hesağplamıştım
vlla yaa herşey bebişlr için dha ne yapalım böcek yemege bıle razı geldık yawwwkafamçokkarıştı
pelin boşver sen onu durma canım bi dolu bi boş
ama şartlanma yaaa
ben öle yapcam 2 günde boş olabilir ama kocayı şartlama en azından emii
ay canım ya şartlanmayım diyorum ama elimde degil valla kocişide şartlıyorum o da oluruna bırak diyo aklımdan atamıyorum bi turlu akannehir
hadi kıslar canlar ,
ben kaçar kociş gelir yemek filan
öperim sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii
topiğimis çok güsel oldu hayırlı ossun tekraaaaaaaaaaaaaaaaaaar
kızlar bende kaçtım topik gerçekten çok güzel oldu yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi..
kaydirigubbakcemile3durduk yere bebekiii çinli yapmayın yok böcük möcük sonra tvdeki gibi çinli gibi konuşacak diyemmmmmm
pelınnn şartlamak yokk rahat bırakıcaz düşüncelerımızıı tamam mıı...sonrası çok kolay olcek ınşallah bebemmmzemuszemusay canım ya şartlanmayım diyorum ama elimde degil valla kocişide şartlıyorum o da oluruna bırak diyo aklımdan atamıyorum bi turlu akannehir
kaydirigubbakcemile3fazlamı boşverdın acepKız ben Şartlandırırken en azından adet olmuyodum Şİncİk aman dİyom saldım Çayıra olursa dİye bu seferde adet olup duruyom anlamadım heÇÇÇÇÇÇÇ
görüşürüz bebemm ıyı bk kendınee yora kendınıolumunekankayizsmilehadi kıslar canlar ,
ben kaçar kociş gelir yemek filan
öperim sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii
topiğimis çok güsel oldu hayırlı ossun tekraaaaaaaaaaaaaaaaaaar
naber tatlım nası gidiyo hamişlik
kızlar bende kaçtım topik gerçekten çok güzel oldu yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi..
iyi gayet bulantı mulantı da yok bu sefer rahatım vallah yalnız ye ye ye boğazım hiç durmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?