Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

takip yaptırdın mı peki canım.

yok tatlımm bend edim işte 32 gün sürüyo deyince sordum yumurtlama günüm ne zamnadır diye oda cvp verdi yoksa bişi demedi yanii şimdide atesimi ölçüp yumurtlama gününü yakalmaya calıştım bilmiyom ne oldu hayırlısı tatlım benide ekleyin listeye haaa

ilk sayfaya bak bebemm ekledım bıleekaydirigubbakcemile3

kızlar ben çok fenayım yaa grıp başlangıcım var sanırım bogazım yanıyo yutkunamıyorum hapşırıp duruyorumm komalık hasta ıbı hıssedıyom kendımı yaa:))

canım gcemiş olsun benim kocişkoda öle oldu halbuki gripide yeni atlatmıştık kendine dikkat et bitanemmm

fıstıklar günaydın..
bgnde biz eşimin sperm sonuçları için test yaptırmaya gidices..
inşallah sonuçları güzel çıkar...

çiçemm istersen aldığın yerede sorabilirsin ne kadar kullanman gerektiğini ben bu bir ay boyunca içiricem bakalım internette okudum bir kadının eşinin %1 canlı spermi varmış bu arı sutunu 2 ay kullanmış haata burda kk da okudum sonra her ay esının degerlerı yukselmıs hatta doktor bıle sok olmus bu nasıl oluyor dıye oda arı sutunu solemıs doktor sormus nereden alınıyo falan dıyo bı kadını kocasınada doktor tavsıye etmıs onunda kocasının aynı %1 miş 3 3.5 ay sonra tedaviye gerek yok doğal yoola hamile kalabilirsin dmiş doktor yane buda allahın bır hıkmetı ıste mucıze gıbı yaa dusun ıste

anladım canım benim.sen elinden geleni yapmışsın allahtan hayırlısı.
ekleris listeye canım.

cok cok saol canımcımmm a.s. hepinizden allah razı olsunnnn
senden de allah razı olsun bebemm...
fıstıklar günaydın..
bgnde biz eşimin sperm sonuçları için test yaptırmaya gidices..
inşallah sonuçları güzel çıkar...

gunaydın fındukumm...
aa dr yolu var bugun yanıı e hadı hayırlı haberlerle gelın ınşallah canım benım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…