- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #4.721
ama çok girmiooo oo.unutmuşum bile vallaa.hiç adını hatırlıyamazdım
faydasını görene kadar içirceksin canım işte sen bir ay dene bakalım ama kocanın alarjisi falan yoksa böle şeylere başlayabiliyosunsadece 10 şişe mi içircen dilay
yoksa bittikçe alcan mı
takip yaptırdın mı peki canım.
günaydın kızçeler
günaydın kızçeler
yok tatlımm bend edim işte 32 gün sürüyo deyince sordum yumurtlama günüm ne zamnadır diye oda cvp verdi yoksa bişi demedi yanii şimdide atesimi ölçüp yumurtlama gününü yakalmaya calıştım bilmiyom ne oldu hayırlısı tatlım benide ekleyin listeye haaa
kızlar ben çok fenayım yaa grıp başlangıcım var sanırım bogazım yanıyo yutkunamıyorum hapşırıp duruyorumm komalık hasta ıbı hıssedıyom kendımı yaa:))
ilk sayfaya bak bebemm ekledım bıleekaydirigubbakcemile3
canım gcemiş olsun benim kocişkoda öle oldu halbuki gripide yeni atlatmıştık kendine dikkat et bitanemmm
fıstıklar günaydın..
bgnde biz eşimin sperm sonuçları için test yaptırmaya gidices..
inşallah sonuçları güzel çıkar...
yok tatlımm bend edim işte 32 gün sürüyo deyince sordum yumurtlama günüm ne zamnadır diye oda cvp verdi yoksa bişi demedi yanii şimdide atesimi ölçüp yumurtlama gününü yakalmaya calıştım bilmiyom ne oldu hayırlısı tatlım benide ekleyin listeye haaa
saol cnm yaa bu kadar dıkkat etmeye bıle hastalandım ya şasıyorum kendıme valla:))
salgın mı var ne anlamadım kıı
senden de allah razı olsun bebemm...cok cok saol canımcımmm a.s. hepinizden allah razı olsunnnn
fıstıklar günaydın..
bgnde biz eşimin sperm sonuçları için test yaptırmaya gidices..
inşallah sonuçları güzel çıkar...
saol cnm yaa bu kadar dıkkat etmeye bıle hastalandım ya şasıyorum kendıme valla:))
salgın mı var ne anlamadım kıı
gunaydın kızçemmmm nerelerdesın sen yaaa...guzel haberı verdın kaçtınnnnsempatiksalakcinni
günydınn canım nasılsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?