- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #4.701
tmm canım senı de eklerım lıstaya duanu da yaz özel mesaj at bısde sana ne dua etcemızı bılelım bebemm:))canım bende okuyucam bugün inşallah banada dua edin emi ben zaten ediyom sizeeee a.s
ciddiyim canım araştır bak internetten eczanelerde aktarlada var ben eczaneden almadım aktadan aldım 10 küçük şişe var eger keçi boynuzuda veriyosan günde bir şişe ama vermiyorsan günde sabah akşam 2 şişe kükçücük şişelerde zaten polen arı sütü ve bal karışık canım çokta pahalı bişey degil ben 10 liraya aldım
inşallah test sonucum hayırlı sekilde pozitif cıkar ve hayırlı ve saglıklı bebiş nasip eder allahım son 3 günüm kaldıı
içini ferah tut canım benımmmm:lepi::lepi:ben bu kürleri bismillah diyerek bu sabah büyük bi umutla yapmaya başladım eşimde bende büyük bir umutla. önce rabbim sonra kürler sonra doktorlar inş.
ceylanım ben sordum eczanede 25 lira dediler bana ikiside aynı aktardan aldığımda eczaneden sorduğumda anlamadım valla
kızlar tlf la konuşuom gelcem
içini ferah tut canım benımmmm:lepi::lepi:
cnm eczaeye ıtrıyat ürünler çok pahlıya geldıgı için öyle...aktarlar surumden kazandıgı için büyük ihtimal uygundur bebem...bide tutarsız baksana fıyatlar burda 17 orda 25 oooo aradakı farka bak:ecrin_bebek:
günaydın canım benim
test mi yapcan bugün
sadece 10 şişe mi içircen dilay
yoksa bittikçe alcan mı
canım ates ölçümü yapıyom ya ne bilim ya öle heycanlanıyom işte hakımızda hayırlısı rabbim boş cevrimesin inşallah dualrımızı
amin canım yaaa.sen yumoş takiibi yaptırdın mı.ilkay hanıma gidiodun dimi
cnmm dun sana bahsettıgım 3. kişi hilal bebık dı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?