Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canım bende okuyucam bugün inşallah banada dua edin emi ben zaten ediyom sizeeee a.s
tmm canım senı de eklerım lıstaya duanu da yaz özel mesaj at bısde sana ne dua etcemızı bılelım bebemm:))

aaa çok ucuza almışşsın yaaa eczanelerde daha pahalı haa:hulya:

ben bu kürleri bismillah diyerek bu sabah büyük bi umutla yapmaya başladım eşimde bende büyük bir umutla. önce rabbim sonra kürler sonra doktorlar inş.

ceylanım ben sordum eczanede 25 lira dediler bana ikiside aynı aktardan aldığımda eczaneden sorduğumda anlamadım valla

ben bu kürleri bismillah diyerek bu sabah büyük bi umutla yapmaya başladım eşimde bende büyük bir umutla. önce rabbim sonra kürler sonra doktorlar inş.
içini ferah tut canım benımmmm:lepi::lepi:
ceylanım ben sordum eczanede 25 lira dediler bana ikiside aynı aktardan aldığımda eczaneden sorduğumda anlamadım valla

cnm eczaeye ıtrıyat ürünler çok pahlıya geldıgı için öyle...aktarlar surumden kazandıgı için büyük ihtimal uygundur bebem...bide tutarsız baksana fıyatlar burda 17 orda 25 oooo aradakı farka bak:ecrin_bebek:

yani aman aldım sonuçta işe yarıycağına inanıyorum bakalım burda özel hastane var biz devlete gittik yaa orda adam yerine koymuyorla insanı paran varsa adamsın neyse bide biz bilmiyoduk dün özele gidip herşeyi nasıl olucağını falan araştırdım biz bilmiyoduk 3 veya 5 gün ilişki olmaması gerekiyormuş sizede sormadım hiç ne bilem ben biz pazartesi akşamı ilişkiya girdik salı sabahı test yapıldı doktorla konuştum dün tabii net cvp alamazsınız dedi içim rahatladı bide eşim çok stres yaptım dedi tuvalette düşünsene kapını arkasında kilit yokmuş durmadan kapıyı falan itlemiş tuvalete gelenler buda huzursuz olmuş dogal olarak bişey anlamadım kendi kendina aktı hiç zevk falan alamdım zaten dedi

amin canım yaaa.sen yumoş takiibi yaptırdın mı.ilkay hanıma gidiodun dimi

evet tatlımmm ilkay hanıma gidiyomm canımmm yok canım adetim düzesinleşmişti ya ilaç alıyodum işte 1 aylık 21 gün kullanıcam teki ilacım kaldı işte çokşükür düzene girer gibi oldu yanıltmazsa inşallah ilkay hanımda senin yumurtlama günün 14 15 16 günler ozaman dedi gün asırı calıştık rabbim emeklerimizi boşa cıkarmaz inşallah canım hepimizin

Son düzenleme:
kızlar ben çok fenayım yaa grıp başlangıcım var sanırım bogazım yanıyo yutkunamıyorum hapşırıp duruyorumm komalık hasta ıbı hıssedıyom kendımı yaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…