Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

EVET TATLIM İÇ DIŞ YIKAMA YAPTILAR TERTEMİZİM ARTIKIN kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ANESTEZİ UYGULADILAR CANIM

ay cnm iyiki anestezi yapmışlar ben yaptırdımda anestezi yapmadılar canlı canlı yıkadılar benii mahvoldum ömrümden ömür gitti bide sonucum iyi olsaydı içim yanmazdıya sonuuçta kötü çıktı benim :sinifsinif:yaptıktan sonra 3 gün kanamalı akıntı geliyo canım bide ilişkiyi çoğaltmak iyi oluyomuş haliyle içeri sıvı verdikleri için ufak tıkanıklarda açılıyomuşşşhamilelikte kolaylaşıyomuş hakkınızda hayırlısı cnm inşallah bir an önce kavuşursun bebişine

doktor başka trlü yapmıyorum ben dedi ağrılı oluyo dedi bende zaten bayıltılmak istiyorum dedim ii oldu yani senin nası çıktıki kuşum evet sanki kirli kan gibi geliyo canım arada arada

slm kızlar canım sıkıldı ya ben cyclo progynova diye ilaç alıyom bu ikinci kutumdu kilo aldırp bas agrısı yaptıgı yetiyomuş gibi bide yüzümde tüylenme olmuş kafayı yicem ya bende dr hnaımı aradım oda demesinmi o ilacın yan etksinde öle bişi yok diyeeee offf offff yaaaaaaaa=((

doktor başka trlü yapmıyorum ben dedi ağrılı oluyo dedi bende zaten bayıltılmak istiyorum dedim ii oldu yani senin nası çıktıki kuşum evet sanki kirli kan gibi geliyo canım arada arada

benimkinde hem tıkanıklık hemde yapışıklık vardı canm bana ya ameliyat yada tüp bebek dediler bende ameliyat oldum olmaz olaydım drun aptallığı bana %95 ameliyat olursam 3 ay içinde hamile kalıcan dedi bende bi umut yattım bıçak altına şimdi sezaryan olmuşum gibi dikişim var kasığımda ara ara ağrılarımda oluyo 2 sene oldu ama hala tık yok cnm 2008 mart7de ameliyat oldum ben bide devlet hastanesinde allah o drun neyse nasıl biliyosa öle yapsın cnm:sinifsinif:

cnm üzüldüm ama dra git yüz yüze konuş cnm aramayla olmaz bence

tatlım daha ne kadar kullanıcan o ilacı bana 2 defa kullandırmışlardı bidaha kullanma dediler evlenmeden önce kullanmıştım

canım yaa bu ilçalar mahfediyo insanın vucutta bütün dengeyi bozuyolar saolsunlar
bi tarafı yaparken diğer tarafı yıkıyolar başka bi doktora danış istersen canım yada belki kullananlar vardır bi araştır burdan istersen..

cnm üzüldüm ama dra git yüz yüze konuş cnm aramayla olmaz bence

ya canım bu kadın beni mahvetti yaa her verdigi ilaç bende kilo yaptı bas agrısı yaptı al bide tüylenme yaptı ya bembeyaz yüzüm tüy olmuş yaa kafayı sıyırıcam yaaa walla yaa diyoki tamam 3.kutuyu içme ozaman gel baska ilaç verelim diyoo olduuu ya olduuuuu

hadi ya kuşum tekrar bi film çektirsene sen

tatlım daha ne kadar kullanıcan o ilacı bana 2 defa kullandırmışlardı bidaha kullanma dediler evlenmeden önce kullanmıştım

canım 3 ay dedi kafaya takınca bebişi adetim düzensişlestigi için verdi düzelir gibi olduda tüylenme yapmışşş yaaaaa esimi aradım melike ben farketmedim hayatım allahallah diyo yaaa

tatlım değiştir o doktoru sen hiç uğraşma

zaten canım bi dr tavsiye etmişti bende buna söleyince yazdı oda verdi ne bilim ya bu ikinci kutum bitti bu ay kimi yazmış kk ya kist felan yapıyomuş oyy öldüm yaaa

slm kızlar ben geldim nasılsınız?isoldecim ordamısın..geçmişi okuyamadım fazla doktora falan gitmişsiniz hayırdır?
evet canım eşim için sperm tahlili istemişti doktor onu verdi eşim..
5 te sonuçları alcam bakalım nasıl çıkıcak..

canım sein işlemin kaç dakika sürdü..
bak hsg başka biş i miragenin çektirdiği biraz daha farklı bi işlem çnk..
hatta burda bi arkadaş ismini söledide unuttum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…