- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #5.141
kızlarr geçmişi okudum da sız neden bahsedıyosunuz yaaa hangı test için eşiniz bu aşamalardan geçiyo yaa anlamadım valla...ay sersem gııyım ben bugun yaaakafamçokkarıştı
hadi ya kuşum tekrar bi film çektirsene sen
canım 3 ay dedi kafaya takınca bebişi adetim düzensişlestigi için verdi düzelir gibi olduda tüylenme yapmışşş yaaaaa esimi aradım melike ben farketmedim hayatım allahallah diyo yaaa
melıkecım stres yapma sende canım benım..dr degiştir bencede..
iyi de ben yıne anlamadım o adam nasıl şeetcek kıı..alla alla...sperm testi için kuzummmm
zaten canım bi dr tavsiye etmişti bende buna söleyince yazdı oda verdi ne bilim ya bu ikinci kutum bitti bu ay kimi yazmış kk ya kist felan yapıyomuş oyy öldüm yaaa
valla cnm korkuyorum açıkcası çektirmekte istiyorum ama anestezisiz yaptırdım ilkini mahfoldum çok cnm acıdı bu seferkini anestezili yaptırırım heralde
kızlarr geçmişi okudum da sız neden bahsedıyosunuz yaaa hangı test için eşiniz bu aşamalardan geçiyo yaa anlamadım valla...ay sersem gııyım ben bugun yaaakafamçokkarıştı
iyi de ben yıne anlamadım o adam nasıl şeetcek kıı..alla alla...
neysem ben fazla karıştırmımm kafamı:))
sürekli kullanmak olmuyo canım ya doktor klomeni bile 3 ay kullandırdı sonra başka ilaç verdi sürekli aynı ilaç olmasın diye
tamam canım öle yapayım yaaaaaaaa=(( aglamamak için kendimi zorr tutuyommm
geçmiş olsun cnmmmslm kızlar canım sıkıldı ya ben cyclo progynova diye ilaç alıyom bu ikinci kutumdu kilo aldırp bas agrısı yaptıgı yetiyomuş gibi bide yüzümde tüylenme olmuş kafayı yicem ya bende dr hnaımı aradım oda demesinmi o ilacın yan etksinde öle bişi yok diyeeee offf offff yaaaaaaaa=((
sıkma canını tatlım değiştir o tontonuuklava:
en güzeli başka doktora git cnm bu ilaç hormonlarını bozmuşne bilim cnanım dr diyosun güveniyosun yaa bana 3 ay kullanıcan dedi bu 2 ayımdı bari kullandıgıma deyse diyom yaaa=(((
ne ağlayacan be tatlım ohooooooo ağlanacak okaa çok şey varki doktorunu değiştir kafan rahatlasın bunu kendine sıkıntı yapma hiç
anestezi kullanarak yaptır tatlım bakalım ne olucak
geçmiş olsun cnmmm
en güzeli başka doktora git cnm bu ilaç hormonlarını bozmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?