Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

selam canlarım beni unutmayın bende dua edicem buakşam hepimize geçen hafta çok güzeldi yağmurda yağıyordu..allah hepimizn dualarını kabul etsin ağzınıza sağlık şimdidenn

ne güzel..duanın güücüne inanmak...

canlarım şimdi dua etmeye gidiyorum allah cümlemizin duasını kabul etsin inşallah
hepinize iyi geceler
rabbim duysun sesimizi
bizlere hayırlı evlatlar bağışlasın inşallah

arkadaşlarım canlarım,iyiki tanıdım sizleri iyiki başladık yasin okumaya.içim şu anda huzurla dolu.

rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.
hepimizin kucağı bebişlerle dolsun taşsın

yalnız ben 10 çeyrek kala başladım.

ii akşmalar sekerlerim okudum ve duamı size bagsıladım canlarım allahım kabul eylesin inşallah canım arkadaslarım benimmmmm allahım bu mübarek günde dualrımızı kabul eylesinn inşallah(aminnn)

kızlar bende okudum hepımız ıçın aalhım yuce rabbım kabul etsın inş.o kadar ama okadar huzur doluyumkı suanda anlatamam sıze ıyıkı burda sızın gıbı arkadaslar dostlar buldum allah hepınızden razı olsun kızlar yuce rabbım hepımızın dualarını kabul eder inş. bende yarın eşimin teslerinde hayırlı haberler alırda donerım hepınızı coooook ama cooookkk sevıyorum

amin canımmm inşallah tatlım hep beraber hamiş haberleri alırız hayırlısıyla bizlerde sizi çok seviyoz evet canım çok şükür süper arkadaslarımıza sahibizzzzz

canlarım bende okudum hepiciğimize bağışladım allah gönlünüzden geçenleri tez vakitte versin inşallahh..hepinizi seviyorum hayırlı akşamlar..

kızlar bende 11 de okudum..Allah hepimizinkini kabul eder inşallah!bu arada kızlar kutlu doğum haftasına yaklaşıyoruz..salavat kampanyasına katılmak istermisiniz..nekadar okuyacağınızı bana özel mesaj atın...öptmm hepiniziopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…