Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

geçmiş olsun kuzum hayırdır neyin var....

oohh çok güzel canım ya çok sevindim seninkindede bişi çıkmıcak allahın izniyle
sonrada gelsin bebişler

ayy inşallah yaaaa
zemuszemuszemuszemus
gunaydın cnmmm

gunaydın cnmm ıyı olmaya çalışıyorum....

sen nasılsın canım düne oranla daha iisin dimi..

herkeş nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee :gitme:

kıs ben burdayımda işlerim çok yoğun çok giremirom

balum ne zmandır görün müon zaten canım

evet ya haftasonları olmuyorum doktorlar fılan. ekım annelerınde de yazıyorum ya. bakıyorum buraya aradan ama cok hızlısınız ya sız:):):) yestısmek ne mumkun:) ama bugun moralım bozuk. ekım annelerınden bırı bebegını kaybettı. cok uzgunum.

gerçekten mi canım
allahım ne demek olduğunu çok iyi bilirim canım ya.allah yardım etsin.biliosun bende 3 tane kaybettim

benim daha var canım 25 inde falan belli olur .biras gecikio 2 aydır.ama hayırlısı allahtan canım

günaydın h.g balumm inş. canım
nerelerdesin bayadır gelmıyodun

evet canım ya. sıze yetısmek baya zor. suan baya sakınsınız. normalde okuyorum bazı sayfaları ama hepsını okumak mumkun degıl yanı. haftasonu yoktum. hafta ıcı ıkı gun doktorlardaydım. bebişimin kalp atıslarını fılan duydum tahlıller fılan. ekım annelerınde de yazıyorum bıde ben. sız nasılsınız bakalım.

amin inş. ben de onla beraber yıkım yasadım sankı. cok uzuldum anlatamam. onunda 2, bebişiydi. kalbı durmus. Allahım her ısteyen kadına anne olmayı yasat yarabbım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…