- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #5.361
canlarım bende okudum hepiciğimize bağışladım allah gönlünüzden geçenleri tez vakitte versin inşallahh..hepinizi seviyorum hayırlı akşamlar..
kızlar bende 11 de okudum..Allah hepimizinkini kabul eder inşallah!bu arada kızlar kutlu doğum haftasına yaklaşıyoruz..salavat kampanyasına katılmak istermisiniz..nekadar okuyacağınızı bana özel mesaj atın...öptmm hepiniziopuyorumnanaktan
arkadaslar bende yasinimi okudum duami ettim
Allahim tum okuyanlarin duasini kabul etsin
bu arada nohutlupilavim hic girmemis bidaha insallah iyidir atesi vardi biraz
iyiyim canım benim sen nasılsın? kasığın ağrıyomuş adet tarihin yakınsa yada üşüttünmü acaba?geçmiş olsun canım,dua ettinmi bana :Saruboceq:
ettim canım..Allah kabul eder inş.ya adet tarihim yakın..ama ondan öncede ağrıyo..bi anlık oluyo
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİHİ VE SAHBİHİ ECMAİN.LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİN.
EY ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM
EY KAİNATIN BİR TEK YARATICISI OLAN YÜCE RABBİM
EY YARADILMIŞLARIN BİR TEK YARADANI
EY KİMSESİZLERİN KİMSESİZLERİN KİMSESİ
EY BÜTÜN GÜZEL İSİMLERİ KENDİNDE BULUNAN ŞANI YÜCE ALLAHIM
SONSUZ ŞÜKÜR VE SONSUZ HAMD SANADIR.
RABBİM HERTÜRLÜ SIKINTI VE MUSİBETTEN SANA SIĞINRIZ
SEN HERŞEYİ HAKKIYLA BİLEN VE DUYANSIN
SANA AÇILAN ELLERİMİZİ KAPINDAN BOŞ ÇEVİRME RABBİM
HZ.MUHAMMED MUSTAFA (s.a.v)YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE VE SİLSİLEYİ ALİYYENİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BU MÜBAREK İNSANLARI ARAYA VESİLE KILARAK SADECE SENDEN DİLİYOR VE SADECE SENDEN İSTİYORUZ RABBİM.SEN HERŞEYE KADİR OLAN SIN.ALLAHIM BÜTÜN EVLAT HASRETİ ÇEKEN
DOSTLARA VE BANA YARDIM EYLE.OL EMRİNİ BİZLERE DE SUN RABBİM
SENDEN BAŞKA GİDECEK YERİMİZ SENDEN BAŞKA SIĞINACAK KİMSEMİZ YOKTUR RABBİM
SENDEN GELDİK DÖNÜŞÜMÜZDE SANADIR YA RABBİ
BİZİM DUALRIMIZI KATTINDA EKSİKSİZ VE NOKSANSIZ BİR ŞEKİLDE KABUL BUYUR YA RABBİ.
ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN
bu geceki edilecek dualrımızda şimdiden bu güzel ve mübarek gündee kabul olsun canlarrrrr
günaydın kızlar...dün evde tamirat vardı tüm banyo kırıldı falan sabah bi başladı akşama kadar tabi tüm evde battı12 de ancak yataga girdim , belimde çok ağrıdı dün az iş yaptım az dinlendim...ve en kötüsü yasinimi okuyamadım (( hakkınızı helal edin nolur kızlar çok üzüldüm okuyamadığım için...
isolde canım sen naptın sonuçları aldın mı ben akşam yoktum
evet canım aldım..
allaha şükür eşimde bişi çıkmadı..
sonuçları güzel..
bende salı yada çarşamba hsg çektiricem.
inşallah benimde sonuçlarım güzel çıkar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?