Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

allahım kabul etsin canımmmm

arkadaslar bende yasinimi okudum duami ettim
Allahim tum okuyanlarin duasini kabul etsin
bu arada nohutlupilavim hic girmemis bidaha insallah iyidir atesi vardi biraz

arkadaslar bende yasinimi okudum duami ettim
Allahim tum okuyanlarin duasini kabul etsin
bu arada nohutlupilavim hic girmemis bidaha insallah iyidir atesi vardi biraz

allahım kabul etsin canım evet bende nohudumu bekliyom ama yok nohutt cicek pelin sezen emoş serap diger arkadslar nerdesinizzzz

ettim canım..Allah kabul eder inş.ya adet tarihim yakın..ama ondan öncede ağrıyo..bi anlık oluyo

bi dr a görün diycem ama üşütmüşsündür belki bekle bakalım bi ağrı kesici al,benimde sağ kasığım ağrıyo neden bilmiyorum adetimede çok var..ben kaçtım canım

cümleten ii geceler canlarımm opuyorumnanaktan

günaydın kızlar...dün evde tamirat vardı tüm banyo kırıldı falan sabah bi başladı akşama kadar tabi tüm evde battı 12 de ancak yataga girdim , belimde çok ağrıdı dün az iş yaptım az dinlendim...ve en kötüsü yasinimi okuyamadım(( hakkınızı helal edin nolur kızlar çok üzüldüm okuyamadığım için...

cuma duası yazıcaktım ama bundan ıyı bır dua olamaz herhalde arkadaşlar....cumamız mubarek olsun canım arkadaşlarım...

ah canım benım yaaa çok yırmasaydın kendını keşke....haftaya ınşallah bıze katılırsın bebemm üzülme....
bede çok hastayım zatn(hala öyle) saat 1o geçmişti ben okudugumda yatatn kalkıpta okudum..rabbim dualarımızı kabul etsın ınşallah arkadaşlar....

evet canım aldım..
allaha şükür eşimde bişi çıkmadı..
sonuçları güzel..
bende salı yada çarşamba hsg çektiricem.
inşallah benimde sonuçlarım güzel çıkar...

oohh çok güzel canım ya çok sevindim seninkindede bişi çıkmıcak allahın izniyle
sonrada gelsin bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…