Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canım niye kızsın yaa...açık açık konuş bence...olumsuz bir öykün olduğunu biliyordur galiba..içimi rahatlatmak için geldim de canım...özel hastane değilmi kuzum gittiğin yer...

ee git bence ceylancım çok merak ediyosan bole kendını yemektense bence git için rahatlasın

oke kuzuuu
bişi derse sende cvb ını ver canım.strese girmeden iyidiiiiirrr

yok canım niye kızsın ben de kendi kendime gittim hep o daha çağırmadan adet olmuşum napayım o bana tarih vermişti ama oldum o yüzden eldim dedim sende ağrım var de git bişiiiii demez

evet gıdım içim rahat etsın yoksa hem kendımı hem etrafımdakılerı bunaltıcam:))
bende dr bişi dicenı anmıyorum gerçi ama nebılım....
laelaelaelaelae

yok kuşum daha yoklar belki bu hafta gelirler ama belli değil ((
ooo çok özlemişsin bellı kı kuzuu allah kavuştursun inşallah....
canım niye kızsın yaa...açık açık konuş bence...olumsuz bir öykün olduğunu biliyordur galiba..içimi rahatlatmak için geldim de canım...özel hastane değilmi kuzum gittiğin yer...
evet cnm özel....benım kuruntum ya dr kovacak degıl ya:)) dimi ama:lepi:

kızlar benım kociş kalktı kahvaltı etcez daha bız ben akctım sonra yıne gorusuruk gelcem sakın bı yere kaybolmayın valla gelıom gıdıyom yoksunuz yakalayamıyorum bı turlu sonra hade optum sızı

selammmmm canlarımmm nasılsınnıızzzzzzz yakaladım siziiii gidi gidi gidiiiiiiikaydirigubbakcemile3hihoyyyt

kızlar benım kociş kalktı kahvaltı etcez daha bız ben akctım sonra yıne gorusuruk gelcem sakın bı yere kaybolmayın valla gelıom gıdıyom yoksunuz yakalayamıyorum bı turlu sonra hade optum sızı
afıyet olsun canım ben belkı bırazdan çıkarım ama gelırım hemen:))
AMAN CEYLANCIM İYİ OLSUNLARDA KALSINLAR OLMAZSA DAHA KEYİFLERİ YERİNDE OLSUN YETER BANA:Saruboceq:

dogru canım ..saglıkları yerınde olsun da:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…