- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #6.041
bi kahve baptım içiom sizleee
serap annenler geldımı kuzuu...
Pelıncık annesıne kavuştu hasret gıderdıyseler eger bugun girer nete:))
akşam 7:30 gıbı gıdıcem çiçekcim.....ama orda kaç saat beklerım onu bılımıyom:mymeka:
çünkü çok bekletıyorlar bakalım artık:))
serap dr benı çagırmadı ya şimdi gitsem kızarmı yaaa:))
ancım çok vardı ondan geldım dıcem:))
eşofmanla gıdım de acıl geldım sansın barıı:icecream:
evet cnım sorma yaa valla hiç düzen olmuyokı bole vardıyalı calıstıgı ıcın hade bakalım calısmalara basladın demek ara bıttı kaldıgınız yerden devam hayırlısı olsun şekercim
ee git bence ceylancım çok merak ediyosan bole kendını yemektense bence git için rahatlasın
oke kuzuuu
bişi derse sende cvb ını ver canım.strese girmeden iyidiiiiirrr
yok canım niye kızsın ben de kendi kendime gittim hep o daha çağırmadan adet olmuşum napayım o bana tarih vermişti ama oldum o yüzden eldim dedim sende ağrım var de git bişiiiii demez
afiyet olsun kuzum
evet gıdım içim rahat etsın yoksa hem kendımı hem etrafımdakılerı bunaltıcam:))
bende dr bişi dicenı anmıyorum gerçi ama nebılım....
laelaelaelaelae
ooo çok özlemişsin bellı kı kuzuu allah kavuştursun inşallah....yok kuşum daha yoklar belki bu hafta gelirler ama belli değil((
evet cnm özel....benım kuruntum ya dr kovacak degıl ya:)) dimi ama:lepi:canım niye kızsın yaa...açık açık konuş bence...olumsuz bir öykün olduğunu biliyordur galiba..içimi rahatlatmak için geldim de canım...özel hastane değilmi kuzum gittiğin yer...
ooo çok özlemişsin bellı kı kuzuu allah kavuştursun inşallah....
evet cnm özel....benım kuruntum ya dr kovacak degıl ya:)) dimi ama:lepi:
afıyet olsun canım ben belkı bırazdan çıkarım ama gelırım hemen:))kızlar benım kociş kalktı kahvaltı etcez daha bız ben akctım sonra yıne gorusuruk gelcem sakın bı yere kaybolmayın valla gelıom gıdıyom yoksunuz yakalayamıyorum bı turlu sonra hade optum sızı
AMAN CEYLANCIM İYİ OLSUNLARDA KALSINLAR OLMAZSA DAHA KEYİFLERİ YERİNDE OLSUN YETER BANA:Saruboceq:
selammmmm canlarımmm nasılsınnıızzzzzzz yakaladım siziiii gidi gidi gidiiiiiiikaydirigubbakcemile3hihoyyyt
selammmmm canlarımmm nasılsınnıızzzzzzz yakaladım siziiii gidi gidi gidiiiiiiikaydirigubbakcemile3hihoyyyt
çiçegemm afıyet olsun ben de ılaçlarımı içicektım için unutmadan:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?