Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

iyi diyelim iyi olalım cnm bu aralar biraz gerginim adtim yaklaşıyo 4 gün sonra adet olmam lasım inşallah olmam diye dua ediyorum bu ay ümitliyim inşallah hamileyimdirr yaaa:Saruboceq:

haydı ınsallah hamılesındır canım..opuyorumnanaktan
bende hamıle olsam keskem bu ay bilmiyorumkismile

inş. kuzularr inş..
ben kaçıyom temizlik yapayım biraz
bi his var içimde bugün misafirin gelecek diyo
uğrarım yine hadi öptüm sizleri görüşürüz...

inşallah sende hamilesindir cnm olabilir neden olmasınkiii sen ayın kaçında hastalancaksın:Saruboceq:

ah seker..benımkı bellı degıl
3 subatta kürtaj oldum..
kurtaj sonrası kanamam 40 gun surerken adet oldum..ama kurtaj sonrası kanamayla karısınca tam bılemıyorum..sanırım 20-21-22 gıbı bilmiyorumkismile
ama zatten çalısmamız olmadı bu ay..1 kez sempatiksalakcinni
ondada yumurladımmı yumurtmamadımmı bılmıyorum..kuluçkaya yatmaya çok heveslıyım ama..bilmiyorumkismile

inş. kuzularr inş..
ben kaçıyom temizlik yapayım biraz
bi his var içimde bugün misafirin gelecek diyo
uğrarım yine hadi öptüm sizleri görüşürüz...

kolay gelsın canım..yorma kendını..dünya işi hiiççç bıtmez cunku...

inşallaahhh her isteyen bu ay müjdeyi alır yaaa ne güzel olur vallaaa hamiş bayramı yaparızzzzzzkaydirigubbakcemile3sositososito:CüvCüv:alkisalkisalkis

bız bu ay tam çalısmalara basladık kı..benı 3,5 yasındakı oglum babasıyla oynarken heryerlerını ezmıs adamın..eşim yerde yatarken basmış hassas yerlerıne..adamcagız o gun bugundur ılaç kullanıyor..2 kez doktorluk oldu vallah..çalısma olmadı bu ay..1
kez.. kafamçokkarıştı

tühhhhhh canm yaaaa üzüldümmm vallaa yazık adamcağıza kocanı ezdirmesene kıııı o sana lazımmm iyi bakalım heriflerimizeeee çocuk olana kadar:roflol:kaydirigubbakcemile3

ısolde uzulme bu kadar arkadasım ya.bencede baska bı doktora gıt cekıldıgın hsg fılmıyle beraber.doktorun ne dedıgını ben bıle cozemedım kapalımı acıkmı dıyo cozemedım.ama uzulme kendınede stres yaratma en buyuk sebeb bu ınşlh bı an once anne olursun

tühhhhhh canm yaaaa üzüldümmm vallaa yazık adamcağıza kocanı ezdirmesene kıııı o sana lazımmm iyi bakalım heriflerimizeeee çocuk olana kadar:roflol:kaydirigubbakcemile3

doktorda oyle soylemıs..kendını ezdırme demiş... :1no2:
yanı nasıpte ne varsa o oluyor canım..neye nıyet neye kısmet.. sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

evet canım ya..
inşallah bır daha kı aya..hem yumurtlama tarıhımıde daha ıyı ogrenırım..aşagıda yazdım sana..yumurtlamamı bılemıyorum ve nedenını okudunmu emooşşş.olumunekankayizsmile

kızlar kusura bakmayın tekrar girmedim..
evet herşey yazdığım gibi..
eşimde bende maalesef tatmin olmadık..
eğer haksız yere o parayı alıpta ban bunları diosa allaha havale ediorum o doktoru..
ben doktoru beklerken hemşiresi geldi çekti..
bide demezmi evet betülü iyi yetiştirmişim hep ona çektiriorum die..
ama şoklardayız biz...
2 dakika bile sürmedi işlemin hepsi..
oldugunu bittiğini anlamdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…