Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canım cım kaç para alıyorlar bu ışlem ıçın..
sende madem ıyı yetıstırmısler neden tekrarına gerek duyduklarını soyle..ozaman neden tekrar etme geregını gordu..madem iyi yetıstırmıs hemsıre gacı yı..allah allah..ınsanı soyar bunlar..devlet hastanesı yapmıyıoormu..belkıde para kazanmak ıçın tekrarlattırıyo..
kafam karıstı..bence bırseyın yok seker...zemuszemus

120 liraya yapıolar canım..
tamam 120 lira büyük bi para olmayabilir ama kesin bi sonuç alamadıgım ve bida anestezi altında yapılmasını istediği bişe için neden hsg çektirdim..
üstelik anestezi içinde 100 lira alıolar..
220 liraya mal olucak..
ya ben 200 lirasındada diilim ama yazık dimi bana..
evimi ayırıcam ben üzerime başıma bile kıyafet almazken bu paraları nasıl harcarım..
üstelik çocukla oynar gibi kesin bi sonuç bile sölemio..
adamın karşısında oturuorum dioki şimdi bile sıvı içinde gezio olabilir dedi..
ozaman şimdi çekin madem sonucum şimdi olucak şimdi çek..
neden belkilerle konuşuoruz dimi neden kesin bi sonuç sölemioruz..
bundan önceki doktorumda yumurtalarımda problem oldugunu iğne yapılması gerektiğini söledi..
o yumurta geliştirici ilacı yalnızca bi defa kullandırttı sonra iğne dedi..
allah hakkı için insan evladı bi doktor yokmu..
herşeymi para.
bide bu son gittiğim doktor hastanenin sahibi ii olur deidk gittik şu yaşadıklarıma bak

adam bide dioki bundan sonraki işlem endoskopi dio..
allah bilir o nekadardır..
ve ondan sonraki işlemde tüp bebek dio..
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

evet canım malesef hersey para..bazı ınşanlar ıçın yanı..parakolık olmuslar..
ama zatenn sen doktorun tavrından ıyı bır doktor olup olmadıgını anlarsın seker..
manyak seyler..120 lıra alınıyor tamam alsın..ama tekrtarını nıye ıstıyor..boşamı verdım dıye düşünüyor o zaman ınsan..madem kı bır sey anlamadılar..
aman cancan..devlet hastahanesıne gıttınmı..
bence bırseyın yok..hassasıyetını mı kullanıyorlar bunlar ınsanın yok sam..alsanaalsanasmile

adam bide dioki bundan sonraki işlem endoskopi dio..
allah bilir o nekadardır..
ve ondan sonraki işlemde tüp bebek dio..
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

allah allah takma sekercım sen yaw..
hersey olcagına varacak ve sende bebişini kucagına alacaksın ınsallah..üzülme lutfenn.. opuyorumnanaktan

devlete gitmedim bitanem..
eşime bıraktım artık herşeyi o araştırıcak bi doktor bulucak...

canm üzme artık kendini bence dr git sennn ve konuşş tekrr yapsınnn ama bu sefer kendi yapsın bunu istemek senin hakkın yoksa şikayet etceni söyle ve ette bence peşini bırakma bu işin

evet canım ya..
inşallah bır daha kı aya..hem yumurtlama tarıhımıde daha ıyı ogrenırım..aşagıda yazdım sana..yumurtlamamı bılemıyorum ve nedenını okudunmu emooşşş.olumunekankayizsmile

pardon cnm yaaa okumadım galibaaa neden cnm tekrar yazarmısınfisfisfis

bende kactım sekerler..kendınıze ıyı bakın..çok öperım sızı..
ısolde canım sende ıyı ol...
hayat yasamaya deger..
hayat çok guzel...sende çok guzelsın..

yazıyorum canım tekrar..
yanı kesıp kopyaladım mesajı..
ah seker..benı adetımın tarıhı bellı degıl
3 subatta kürtaj oldum..
kurtaj sonrası kanamam 40 gun surerken adet oldum..ama kurtaj sonrası kanamayla karısınca tam bılemıyorum..sanırım 20-21-22 gıbı
ama zatten çalısmamız olmadı bu ay..1 kez
ondada yumurladımmı yumurtmamadımmı bılmıyorum..kuluçkaya yatmaya çok heveslıyım ama.. bilmiyorumkismile

herkeze slm ısolde uzlme artık bak kızların hepsı senı desteklıyoruz uzme artık kendını.baska bı doktora gorun bence ve gıttıgın doktorların neler dedıklerıne anlat bence .

KuŞum senı Çok sevıyom ÜzÜlme tamammı patron burada yazamıyom Şındılık Çok ÖkptÜm senı baŞka bı doktora gÖzÜk canım ben ne paralar yetırdım bı bılsen o ıĞneden 8 kutu kullandım ben 135 ten

okudun mu emoşş cum..işte bundan adet tarıhımı bılemıyorum..ama adet olmayayım bu ay ne gusel olurdu..inşallah tum topiktekılerin çıfter çıfter bebişlerı gelsın..

ufak bi araştırma yaptımda kızlar yaa..
valla dedikleriniz doğru hsgyi hemşire çekemzmiş..
yasakmış..
allahım nası bilemedim ben bunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…