Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

okudun mu emoşş cum..işte bundan adet tarıhımı bılemıyorum..ama adet olmayayım bu ay ne gusel olurdu..inşallah tum topiktekılerin çıfter çıfter bebişlerı gelsın..

okudum cnm inşallah 1 kerede olsa umut var yaa oda yeter inşallah hamişsindir cnmzemuszemus

ufak bi araştırma yaptımda kızlar yaa..
valla dedikleriniz doğru hsgyi hemşire çekemzmiş..
yasakmış..
allahım nası bilemedim ben bunu..

Canım dün geçmiş olsun diyemedin sana.Kimse işini düzgün yapmıyo ki.Başka bir doktora gitmen şart bencede.Hiç canını sıkma Dediğin gibi Allaha havale et.

tatlım kontrol amaçlı tekrar hsg çekilmem lazım ozman ben özel bi hastaneye gittim karın içinde sıvı tesbit ettiler ama tam tetkik yapamadılar ben tabi bayıldım paraları tekrar yapılması gerekiyo dedi bir gün arayla bende itiraz ettim kontrol amaçlı ultrasona soktular para ödemedim diş göstermek gerekiyo ama sende durumda farklı git başhekime şikayet et ya hemşire çekermiymiş yasalara aykırı falan de en azından sinirini çıkar alsanaalsanasmilekötükedihüso

iyiyim tatlim
bugun adet gunum cok heycanliyim
ara ara agrilarim oluyo ama takmiyorum
hayirlisi nasilsa oyle olsun ama dimi?
bu arada arkadasim geldi bir kahve icelim gelicem yine
\

İNŞ.CANIM İNŞ.ÇOK GÜZEL HABERLER GELİR BU HAFTA SENDEN :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…