- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #6.601
kızlar merhaba ben yeni geldim aranıza bizde bebek yapmaya karar verdk yaşım 23 normal değ.lmi
Gayet normal canım hatta bence ideal Allah inşallah sağlıcakla kucağını doldurur
yumurtlama günlerini takip et sitede bu konuyla ilgili oldukca konu var ama Allahın izniyle belki hemen hamile kalırsın canım bu arada yine de kadın doğumcuya git folik falan veriyo doktor hamilelik öncesinde
sagolun canların ilgileriniz için 1 senelik evliyiz inş.olur çünkü dgm kontrol hapıyla alakalı zor olablr diye korkuyrm braz
Tazecik daha maşşallah..Doğum kontrol hapı doğurganlığa engel deil.Eğer kadın ve erkekta bir sorun yoksa.Artık herşeyin çaresi var bunlara gerek kalmaz inşallah.Ama yinede sen kadın doğumcuya git öncesinde yapılacak şeyler var tedbirli olalım dimi kaydirigubbakcemile5
aramıza h.g canım
olur olur sen inançlı ol yeter bende hap kullanıyodum bıraktım ilk ay olmadı bu 2. ay bakalım hakkımızda hayırlısı
ilaç kullandın diye korkmana gerek yok ilaç kullanıp birsürü hamile kalan var
kızlar az önce bi doktora muayene oldum..
doktor dediki tüpleirinin kapalı oldugunu sanmıorum muhtemelen yanlış çekimden dolayı o şekilde çıkmıştır dedi..
eğer eşinde problem yoksa bebeğiniz olur dedi..
yumurta geliştirici ilaç verdi..
gelecek hafta bida gidicem...
bu doktor azda olsa rahatlattı beni yaa
kızlar merhaba ben yeni geldim aranıza bizde bebek yapmaya karar verdk yaşım 23 normal değ.lmi
kızlar az önce bi doktora muayene oldum..
doktor dediki tüpleirinin kapalı oldugunu sanmıorum muhtemelen yanlış çekimden dolayı o şekilde çıkmıştır dedi..
eğer eşinde problem yoksa bebeğiniz olur dedi..
yumurta geliştirici ilaç verdi..
gelecek hafta bida gidicem...
bu doktor azda olsa rahatlattı beni yaa
HOŞGELDİN CANIM YAŞIN GAYET NORMAL CANIM BENDE BİR SENE KULLANDIM BENDE TEMBELLİK YAPTI AMA KİŞİDEN KİŞYE DEĞİŞİYO Bİ ARKADAŞIM İLK AYINDA Bİ ARKADIŞIM 3 AYINDA HAMİŞTİ HAP ÖNCESİ ADET DÜZENSİZLİĞİN VARMI TROİD SORUNU VARMI BUNLARDA ETKEN CANIM :Saruboceq::Saruboceq:İLK AYINDA HAMİŞ KALIRISN İNŞ.:Saruboceq::Saruboceq:
troid sorunum yok ama adet düzenszliğim var canm bundan korkuyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?