Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

bünyeye göre deişir bende 2.5 yıl kadar hapka korundum 6 ay eşim korundu bebiş istedik ve oldu ama hapı bırakıp ilk aydan hamile kalanlar da var

yumurtlama günlerini takip et sitede bu konuyla ilgili oldukca konu var ama Allahın izniyle belki hemen hamile kalırsın canım bu arada yine de kadın doğumcuya git folik falan veriyo doktor hamilelik öncesinde

yumurtlama günlerini takip et sitede bu konuyla ilgili oldukca konu var ama Allahın izniyle belki hemen hamile kalırsın canım bu arada yine de kadın doğumcuya git folik falan veriyo doktor hamilelik öncesinde

sagolun canların ilgileriniz için 1 senelik evliyiz inş.olur çünkü dgm kontrol hapıyla alakalı zor olablr diye korkuyrm braz

Tazecik daha maşşallah..Doğum kontrol hapı doğurganlığa engel deil.Eğer kadın ve erkekta bir sorun yoksa.Artık herşeyin çaresi var bunlara gerek kalmaz inşallah.Ama yinede sen kadın doğumcuya git öncesinde yapılacak şeyler var tedbirli olalım dimi kaydirigubbakcemile5

slm kızlar bende aranıza katılmak istiyorum bugün doktora gittim sağ tüpüm dış gebelikten dolayı alınmıştı sol tüpümde tıkalı çıktı ne yapacağımı bilmiyorum. kendimi kötü hissediyorum.

sagolun canların ilgileriniz için 1 senelik evliyiz inş.olur çünkü dgm kontrol hapıyla alakalı zor olablr diye korkuyrm braz

aramıza h.g canım
olur olur sen inançlı ol yeter bende hap kullanıyodum bıraktım ilk ay olmadı bu 2. ay bakalım hakkımızda hayırlısı
ilaç kullandın diye korkmana gerek yok ilaç kullanıp birsürü hamile kalan var

kızlar az önce bi doktora muayene oldum..
doktor dediki tüpleirinin kapalı oldugunu sanmıorum muhtemelen yanlış çekimden dolayı o şekilde çıkmıştır dedi..
eğer eşinde problem yoksa bebeğiniz olur dedi..
yumurta geliştirici ilaç verdi..
gelecek hafta bida gidicem...
bu doktor azda olsa rahatlattı beni yaa

bn zaten dzenli olarak kadın doğumcuma gdyodum bana sen cok kolay hamile kalırsn dedi blmyrm kızlar umarım erken degldr benm için hem çok mutluyum hemde ne bileym acayip bi duygu

canım benim dün olanlar için çoookk geçmiş olsun
iyikide değiştirdin o deli doktoru
içini ferah tut kuzum olacak alahın izniyle
hiç canını sıkmaa bebem

kızlar merhaba ben yeni geldim aranıza bizde bebek yapmaya karar verdk yaşım 23 normal değ.lmi

HOŞGELDİN CANIM YAŞIN GAYET NORMAL CANIM BENDE BİR SENE KULLANDIM BENDE TEMBELLİK YAPTI AMA KİŞİDEN KİŞYE DEĞİŞİYO Bİ ARKADAŞIM İLK AYINDA Bİ ARKADIŞIM 3 AYINDA HAMİŞTİ HAP ÖNCESİ ADET DÜZENSİZLİĞİN VARMI TROİD SORUNU VARMI BUNLARDA ETKEN CANIM :Saruboceq::Saruboceq:İLK AYINDA HAMİŞ KALIRISN İNŞ.:Saruboceq::Saruboceq:

MANYAK DOKTOR KAFAYI GHÖZÜ KIRMAK LAZIM UMUTLARIMIZI ALIYOLAR YA alsanaalsanasmile

troid sorunum yok ama adet düzenszliğim var canm bundan korkuyrm

slm kızlar bende aranıza katılmak istiyorum bugün doktora gittim sağ tüpüm dış gebelikten dolayı alınmıştı sol tüpümde tıkalı çıktı ne yapacağımı bilmiyorum. kendimi kötü hissediyorum.

troid sorunum yok ama adet düzenszliğim var canm bundan korkuyrm

ÇOK KAFANA TAKMA CANIM BENİMDE VARDI BU ARALAR DÜZELDİ SAYILIR ALLAHIMIN İZNİYLE TEZ ZAMANDA OLUR İNŞ.EŞİNDE SENDE KENDİNİZE İYİ BAKIN YETER YETİKLERİNİZE İÇTİKLERİNİZE vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…