Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

serap senin şimdi araya film çekimleri girdi ya
adet oldun film çektin
yumurtlaman normal devam edecekmiymiş öle mi oluomuş

onu hiç bilmiyom canım ya doktor bu ay bişi vermedi geliştirmek için bana yumoşları geliştimi yumurtladımmı onuda bilmiyom şincik adet olursam adetten sonra gidicem ilk adet olduğum gün bi ararım ona görede giderim artık

yasın okuma saatınde beraber olalım da sen gez bebemm ben kıskanıyom sen çok gezınce çekemıyom senıısempatiksalakcinni

yoooo akşam diiil kuzuu
yeni gelin evi hayırlıcaas ayy bide hamileyim derseakannehir beni beklemeyin oracıkta küütt akannehir

akşam evdeyim.keşkem bebeğim sağlıkla bana gelsede bende evde otursam çok şanslısın çooooooooooooooooooookolumunekankayizsmile

inşaaaallah canım yyaa
eeee olursada yok dememmm ammma sağlığıyla gelsin.yoksa beni bırakıp gidio daha kötü oluooo :çok üzgünüm:
delüü bu kez igne olcan işte bırakıp gıdemıcek senı söleme böylee yaabilmiyorumkismile
nohutcum senin bebiş kaç aylıktı cinsiyeti ne
henuz çok küçük cnm cinsiyeti belli degil 9+3 daha:))
AYYY dedıkodunun belını kırarsınız artık yenı gelın evıne gıdılınce hep çekıştırılır ya hani:))

merak etme kuzum ben senın hamişlikden evde çakılıp kalacagın gunlerıde görücemmmkaydirigubbakcemile2
sonra ben gezıp hava atcam sana:)) hepımız çok sanslıyız canım çünkü teknolojı çagında yaşıyoruz herşeyın tedavısı var hıç bişey çaresız degıl....
bence hepımızın sansı bunlar:)).

gelince sanada dedikodu baparım merak etme taam mı kaydirigubbakcemile3
bebişimis sapasağlam sende yakında karnın burnunda alışverişlere gidersin.sora tlf açıp.aaaaaaaaayy sence hangisni alsam dersin kaydirigubbakcemile2
senin bebeğinin uğuru teknolojinin nimetleri biside görür inşalllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaah

sultan memnun oldum canım
komşu sayılırıssss

ben şimdik kaçtım sora devam ederis tamamı mı.bol suhbet edelim

kıslar sizi seviorum.yemekte yapicam sizi zooooooor görürüm ba baaaaaaaaaaaaaaay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…