- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #7.261
selam canımmmslm kızlarrr
kaydirigubbakcemile3evet serapcim bizde en iyisi birer ugur bocugu bulalim :)
hoşgeldın cnmmslm kızlar naber
nohut nerdesin bebem
Çalışças tabe çok çalışmayana bebiş mebiş yok kaydirigubbakcemile3bilmiyom valla kuzu öyle çalışıyoz ama
kıs nohut benim yarın gesme çıktı ha sööleyim şimdikten :kedi:
aa ben senden cok umutluyum bu ay cicek
deme oyle seyler
benim hislerim cikar hep gorursun bak:)
serap senin şimdi araya film çekimleri girdi ya
adet oldun film çektin
yumurtlaman normal devam edecekmiymiş öle mi oluomuş
yasın okuma saatınde beraber olalım da sen gez bebemm ben kıskanıyom sen çok gezınce çekemıyom senıısempatiksalakcinni
onu hiç bilmiyom canım ya doktor bu ay bişi vermedi geliştirmek için bana yumoşları geliştimi yumurtladımmı onuda bilmiyom şincik adet olursam adetten sonra gidicem ilk adet olduğum gün bi ararım ona görede giderim artık
Çalışças tabe çok çalışmayana bebiş mebiş yok kaydirigubbakcemile3
delüü bu kez igne olcan işte bırakıp gıdemıcek senı söleme böylee yaabilmiyorumkismileinşaaaallah canım yyaa
eeee olursada yok dememmmammma sağlığıyla gelsin.yoksa beni bırakıp gidio daha kötü oluooo :çok üzgünüm:
henuz çok küçük cnm cinsiyeti belli degil 9+3 daha:))nohutcum senin bebiş kaç aylıktı cinsiyeti ne
AYYY dedıkodunun belını kırarsınız artık yenı gelın evıne gıdılınce hep çekıştırılır ya hani:))
yoooo akşam diiil kuzuu
yeni gelin evi hayırlıcaas ayy bide hamileyim derseakannehir beni beklemeyin oracıkta küütt akannehir
akşam evdeyim.keşkem bebeğim sağlıkla bana gelsede bende evde otursam çok şanslısın çooooooooooooooooooookolumunekankayizsmile
27 cicim
sende bana adını bağışlarmısın s-u demek tuhaf oluo canım
delüü bu kez igne olcan işte bırakıp gıdemıcek senı söleme böylee yaabilmiyorumkismile
henuz çok küçük cnm cinsiyeti belli degil 9+3 daha:))
AYYY dedıkodunun belını kırarsınız artık yenı gelın evıne gıdılınce hep çekıştırılır ya hani:))
merak etme kuzum ben senın hamişlikden evde çakılıp kalacagın gunlerıde görücemmmkaydirigubbakcemile2
sonra ben gezıp hava atcam sana:)) hepımız çok sanslıyız canım çünkü teknolojı çagında yaşıyoruz herşeyın tedavısı var hıç bişey çaresız degıl....
bence hepımızın sansı bunlar:)).
ay kIZ ÇALIŞMAMMI AAAA AYIPSIN KENDİMİ DÜŞÜNÜYOSAM NE OLAYIM HEP BEBİŞ İÇİN :lepi::kedi::kedi:
Benİm ablamda adanada kuŞum bu sene gelİn gettÜ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?