- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #7.281
yaaa nerde oturuyor acabaaa. ayyy nasıl verdiniz buraya canım yaaa. kaç saat yolll
sultan memnun oldum canım
komşu sayılırıssss
ben şimdik kaçtım sora devam ederis tamamı mı.bol suhbet edelim
kıslar sizi seviorum.yemekte yapicam sizi zooooooor görürüm ba baaaaaaaaaaaaaaay
VALLA CANIM UÇAKTA Bİ SAAT :)kaydirigubbakcemile3 GEÇEN HAFTA ORADAYDIM C.TESİ GİTTİM GÖRDÜM PAZAR GELDİM ANNEMLER ŞİNCİK YANINDA ZATİ ÖZLEM GİDERİYOLAR ŞAKA Bİ YANA GÖZ GÖRMEYİNCE İNSAN RAHAT ETMİYO SEYHANDA OTURUYOLAR
olar valla:))nimetlerın en guzelından yararlanıcan ınşallah merak etme kuzuummmgelince sanada dedikodu baparım merak etme taam mı kaydirigubbakcemile3
bebişimis sapasağlam sende yakında karnın burnunda alışverişlere gidersin.sora tlf açıp.aaaaaaaaayy sence hangisni alsam dersin kaydirigubbakcemile2
senin bebeğinin uğuru teknolojinin nimetleri biside görür inşalllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaah
amin canım ınşallah rabbım tum ısteyenlere versın.....maşallah nohutcumm Rabbim bağışlasın inşallahh
slm kuzularrr napıyonuz bakalımm
off kızlar nasıl vakit geçiiriyosunuz evde çatlıcam ya
gel kız boş boş oturma bana gel bana yardım et hemide gevezelik yaparık
o zaman bi dahaki geldiğinde görüşelim kısmet olursa yaa. çok isterim. Bende seyhandayım.
damla yemeğim yok canım ne yapsam diye düşünmekteyim
sizin menulerde neler varrr kuzularr
HAMİŞİMİZ VAR TİKAT EDELİM BENDE DÜŞÜNÜP DURUYOM NE YAPSAM DİYE AMA SORAMIYOMDA kaydirigubbakcemile3
sen istanbul da nerdesın bebemmgelirim walla ne gzel ollr
yaaa serap böyle yaparsanız kırılırım amaaa..lütfen yarın öbur gun bende evıme geçip kendım yapıcam yemegımı size sorcam aşk olsun yaaaHAMİŞİMİZ VAR TİKAT EDELİM BENDE DÜŞÜNÜP DURUYOM NE YAPSAM DİYE AMA SORAMIYOMDA kaydirigubbakcemile3
doğru diyon canım ya ben işin bu tarafını düşünemedimm ohaoldumsmile
yaa paylaşın lütfen kötu hıssedıyorum kendımı bölee amaaa:umursamaz:
dün akşam teflon tencerede izmir köfte şeklinde domates soslu patates köfte yaptım. Eşim çok seviyo, benim de kolayıma geliyo at patetesşi köfteyi kendi halinde pişsin, oldu da bitti
anlaştık serapcım...Ceylanım tama ozman kuŞum sen bİze menÜ belİrlesene ama bana pratİk bİŞeyle de Çabuk yapayım
tamam kuzuumm sen yeterki üzülmeee paylaşırız da ben hala bulamadım ne pişirsem diyee:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?