Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

yaaa nerde oturuyor acabaaa. ayyy nasıl verdiniz buraya canım yaaa. kaç saat yolll

VALLA CANIM UÇAKTA Bİ SAAT :)kaydirigubbakcemile3 GEÇEN HAFTA ORADAYDIM C.TESİ GİTTİM GÖRDÜM PAZAR GELDİM ANNEMLER ŞİNCİK YANINDA ZATİ ÖZLEM GİDERİYOLAR ŞAKA Bİ YANA GÖZ GÖRMEYİNCE İNSAN RAHAT ETMİYO SEYHANDA OTURUYOLAR

sultan memnun oldum canım
komşu sayılırıssss

ben şimdik kaçtım sora devam ederis tamamı mı.bol suhbet edelim

kıslar sizi seviorum.yemekte yapicam sizi zooooooor görürüm ba baaaaaaaaaaaaaaay

kız ben mersinde okudum üniversiteyi. ne komşu sayılması belki komşu bilem olmuşuzdur :)

o zaman bi dahaki geldiğinde görüşelim kısmet olursa yaa. çok isterim. bende seyhandayım.

olar valla:))nimetlerın en guzelından yararlanıcan ınşallah merak etme kuzuummm
maşallah nohutcumm Rabbim bağışlasın inşallahh
amin canım ınşallah rabbım tum ısteyenlere versın.....
slm kuzularrr napıyonuz bakalımm

selam cnm ıyıyız sen napıyon bakemmmzemuszemus

gelirim walla ne gzel ollr
sen istanbul da nerdesın bebemm
HAMİŞİMİZ VAR TİKAT EDELİM BENDE DÜŞÜNÜP DURUYOM NE YAPSAM DİYE AMA SORAMIYOMDA kaydirigubbakcemile3
yaaa serap böyle yaparsanız kırılırım amaaa..lütfen yarın öbur gun bende evıme geçip kendım yapıcam yemegımı size sorcam aşk olsun yaaa( lütfen böyle şeyleride paylaşalım...

Ceylanım tama ozman kuŞum sen bıze menÜ belırlesene ama bana pratık bıŞeyle de Çabuk yapayım

Dün akşam teflon tencerede izmir köfte şeklinde domates soslu patates köfte yaptım. Eşim çok seviyo, benim de kolayıma geliyo at patetesşi köfteyi kendi halinde pişsin, oldu da bitti

dün akşam teflon tencerede izmir köfte şeklinde domates soslu patates köfte yaptım. Eşim çok seviyo, benim de kolayıma geliyo at patetesşi köfteyi kendi halinde pişsin, oldu da bitti

onu ben seviyom ama benimkisi pek sevmiyo illakem fırında yapçem ona

Ceylanım tama ozman kuŞum sen bİze menÜ belİrlesene ama bana pratİk bİŞeyle de Çabuk yapayım
anlaştık serapcım...
patatesle yapılan yemekler çok pratık olabılıyo eger sevıyorsanız.....patates tepsı yapabılırsın çok lezzetlı oluyo ev usulu kumpır yapabılırsınn ımmmm aslında var pratık şeler ama aklıma gelmıyo sıncık..bu sıtede yemek bölumu varya orda çok guzel tarıfler varr..
tamam kuzuumm sen yeterki üzülmeee paylaşırız da ben hala bulamadım ne pişirsem diyee:uhm:

saol bebemm.....düşün biraz daha bakalımmmbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…