Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

gıtıım kuzu gıttımm..ay cok rahatladım hersey yolunda hamd olsun yaa kalpatıslarını dınledım yınee:) kucumencık kızz cılek kadarmıs:)

ceylanım aramısda 1 hafta war sen gıttınnmı dr kuzu?? senın durumun ne yatıonmu halaa bebem??konusamadık bayadırr

dusuk tehlıken falan yok dedı cınselılıskı yasak ama 3 ay dolana kadar

herrsey yolunda dedı bazen cok ayakta kaldıfgım zman karnımda agrı oluodu onuda soledım normal dedıı

gıtıım kuzu gıttımm..ay cok rahatladım hersey yolunda hamd olsun yaa kalpatıslarını dınledım yınee:) kucumencık kızz cılek kadarmıs:)

ne çilegı kız benım kı daha zeytın kadar yaa:)) senın kı daha mınık dır.... ayy çok sevındım ama cnm rabbım kucagına almayıda nasıp etsın ınşallahhhhhkaydirigubbakcemile5

ayy eed ya hemenn o aylara gelmekı stıorum y6aa hemenn ekım ayı gelsede dıe bakıorum walla darısı tumm ısteyenlerın basınaa kıslarrr

kız dr dedı 8 haftalıkken cılek boyunda oluomus:) sormadımm ama hormunlu c,ılekmı kucuk dag cılegımı dıee:):):):)

ceylanım aramısda 1 hafta war sen gıttınnmı dr kuzu?? senın durumun ne yatıonmu halaa bebem??konusamadık bayadırr
dun resmını koydum bebemm geçmişe bak görürsün bebişimi:)) yatmıyorum ama dr 12 haftaya kadar dınlen dedı bıde bır öncekı düşük oldugu için aspırınde yazdı bana onuda içiyorum şimdi
dusuk tehlıken falan yok dedı cınselılıskı yasak ama 3 ay dolana kadar

herrsey yolunda dedı bazen cok ayakta kaldıfgım zman karnımda agrı oluodu onuda soledım normal dedıı

sen yınede dıkkatlı ol tatlım yorma kendını:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…