Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

melike canım bebişden vazmı geçmişsin canım
adetinin kaçıncı günündesin doktora gitcen mi
nie vazgeçtin amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım çok strsese girdik bazen esimle bile birbirimizi kırdıgımız anlar oldu bizde oturduk konustuk demmeki hakkımızda hayırlısı bölemiş öle olmasaydı olurdu dedik şimdi ebn sınavlara hazırlanıyom polislik ona giricem yeni yıla sonra canım daha yeni evliyizbiraz daha gezek tozak dedik keleeeeee adetim 4 .günü artıksizden alırız inşallah hayırlısıyla bebiş haberlerini bitanemmm

iyim kuzumm vakit geçiriyoruz işte sen naılsın

iiiwalla ne olsun canım yetişemiyuom size kayınvalide kayınbabam var işte naim bendee kocişi göreve yolladım iş güç...

hayırlı olsun canım.şükür kavuşturanaaaaaaaaaaaaa zemuszemus
evet canım yaaaaaaaa

öle böleeee yuvarlanıom canım yaaa[/QUOTE]
hep öle canım ....
kıslar benimde yavaştan hazırlanmam lasım
pc açık
nereye cicegem canımmm

bu arada serapcım yokkkk

ellfcim ev gesmesi bugünki canım
ama cts bakarım ayakkabu mağzalarına bayılıom bende akannehir
O zaman yerime dedikodu yap :roflol: ay hiç sevmesdim ev gezmelerini kayınvaldem sürekli götürüp dururdu ilk sene, e tabi bana da getirirdi. Şimdi o dedikoduları bile özler oldum müşterilerden başka insan gördüüm yok ne hale düştüm :roflol:

kızlar merhaba geçmişi okudum birazda bazı arkdşlar pco luymuş galibaaa merak etmeyınn bende o illetten müzdaribimmm ama çok kısa bi tedavıyle şimdi hamile kaldım kızlarrr 15 haftalık hamileyimmm pcoyu sorun etminn ii bi dr buluncaa allhta kısmet edince oluyooo

Amanın hoşgeldin canım tekirdağ dan mısın sen? Ben Çorludayım. Hemmen soriim o zaman doktorun buralarda mı? Bende iyi doktor arayışındayım. Bu pkodan kurtulmama yardım etçek, düzgün yönlendircek, ilgili bilgili bi doktor hayali kuruyorum. Cinsiyet farketmes. Bu arada gözünaydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hangi ilaçları kullanarak hamiş kaldın sen?

pembe patik ne güsel canım hayırlı olsun.
anladığım kadarıyla illet bişi bu.
sende yaptıklarını arkadaşlarımız için anlatırmısın canım

hoşbuldukk cnmm evet çorludayım bendee doktorumda burda orhan ateşer iii dileklerin içinde çok sağol allhım herkese nasip etsinnn bu duyguyu benim kilo sorunum var glucopage içtimm hamile kalana kadaar bir ay yasmin içtimm düzene girsin die rahim dinlensin diede galiba tahlillerimiz falan yapıldı bi sorun çıkmadı çok şükür sonra doktorum serophene verdi ilk ay günde bi tane içtim o ay kalmadım ikinci ay günde iki tane içtim ve o ay sonuç aldım bgn doktoruma gidicem bebişi görmeyii orhan beyi tavsiye ederim kesin duymuşsundur çorludaa kıdemli bi doktor

pembe patik ne güsel canım hayırlı olsun.
anladığım kadarıyla illet bişi bu.
sende yaptıklarını arkadaşlarımız için anlatırmısın canım

sağol cnmm evet illet bişi düzenli adet olamıyosun kilo problemi oluyo tüylenme gerçi herkeste aynı sorunlar olmuyo ama bana uygulanan tedaviyi anlattım sizee umarım azda olsa faydası olur bende hayırlısıyla yavruma kavuşurum

haaa bide kızlarr ben bitkisel şeylerde uyguladımmm ovülasyon günlerimi çıkarttım ilk ortaya sonra bal polen yedim sabahları yumurtlama günlerimde sabahları bitane incir yedim yumurtlama gerçekleşsin die bide belime bardak vurdurdummm ovülasyon testide kullandımm ay bunların hepsini bir aya sığdırmışım maşallh bana zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…