- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #7.781
melike canım bebişden vazmı geçmişsin canım
adetinin kaçıncı günündesin doktora gitcen mi
nie vazgeçtin amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evet nohutun bebiş uykucu olcak heralde kaydirigubbakcemile3
iyim kuzumm vakit geçiriyoruz işte sen naılsın
evet canım yaaaaaaaahayırlı olsun canım.şükür kavuşturanaaaaaaaaaaaaa zemuszemus
nereye cicegem canımmmkıslar benimde yavaştan hazırlanmam lasım
pc açık
güle güle canım benim yerime de gez, ayakkabı mağazalarına fln bak kaydirigubbakcemile3gesmeyeeeeeeeeee canım
stres atcam bakalım
gesmeyeeeeeeeeee canım
stres atcam bakalım
melikecim allahtan hayırlısı olsun canımmmmmm
O zaman yerime dedikodu yap :roflol: ay hiç sevmesdim ev gezmelerini kayınvaldem sürekli götürüp dururdu ilk sene, e tabi bana da getirirdi. Şimdi o dedikoduları bile özler oldum müşterilerden başka insan gördüüm yok ne hale düştüm :roflol:ellfcim ev gesmesi bugünki canım
ama cts bakarım ayakkabu mağzalarına bayılıom bende akannehir
Amanın hoşgeldin canım tekirdağ dan mısın sen? Ben Çorludayım. Hemmen soriim o zaman doktorun buralarda mı? Bende iyi doktor arayışındayım. Bu pkodan kurtulmama yardım etçek, düzgün yönlendircek, ilgili bilgili bi doktor hayali kuruyorum. Cinsiyet farketmes. Bu arada gözünaydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hangi ilaçları kullanarak hamiş kaldın sen?kızlar merhaba geçmişi okudum birazda bazı arkdşlar pco luymuş galibaaa merak etmeyınn bende o illetten müzdaribimmm ama çok kısa bi tedavıyle şimdi hamile kaldım kızlarrr 15 haftalık hamileyimmm pcoyu sorun etminn ii bi dr buluncaa allhta kısmet edince oluyooo
Amanın hoşgeldin canım tekirdağ dan mısın sen? Ben Çorludayım. Hemmen soriim o zaman doktorun buralarda mı? Bende iyi doktor arayışındayım. Bu pkodan kurtulmama yardım etçek, düzgün yönlendircek, ilgili bilgili bi doktor hayali kuruyorum. Cinsiyet farketmes. Bu arada gözünaydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hangi ilaçları kullanarak hamiş kaldın sen?
pembe patik ne güsel canım hayırlı olsun.
anladığım kadarıyla illet bişi bu.
sende yaptıklarını arkadaşlarımız için anlatırmısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?