Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Seni Allah gönderdi sanırım canım. Ben de bugün araştırma yapıyodum. Orhan ateşeri çok duydum. Ama emin olamıyordum. İstanbulda bi doktora gideriz diyoduk eşimle. Çünkü sigortam var, özel muaynehane olmasın diyodum. Ama eşimde dedi iyi bi doktorsa git, İstanbula gidip gelirken zaten hem para harciicaz hem yorulucaz. Bana da mantıklı geldi. Zaten yumurtalık takibi fln isterlerse sürekli gitmek çok zor olur. Haftasonu annemleri ziyarete gitces istanbula. Gitmişken randevu da alsammı diyodum, iyi oldu söylediğin, randevu almam haftaya orhan ateşere gideriz burda. Böylece yol derdim olmaz. Bende de kilo, adet düzensizliği ve tüğlenme problemi var canım. Birde çok kafanı şişirdim ama ovulasyon testi de kullanmışsın, ben de kullanıyorum. 2.çizgi biras silik çıkarsa da yumurtamız var mı sayılıyo, ilişkiye girmek mi gerek?

İncir ve ceviz ben de her sabah 2-3 tane yiyorum canım, burdaki arkadaşlardan öğrendim. Bir de bal-tarçın-çörekotu kürü yapıyorum. Eşime daha bakılmadı ama tedbir olsun diye ona da el attım, bal polen karışımıyla, çakşır suyu içiriyorum kaydirigubbakcemile3

kısmetmişş cnmmm tanışmamışşş insan bi bilgiyee hasret kalıyo bende okuyunca yardımcı olim moral verim dedimmm bizde sigortalıyız ama ben devlet hastanesinde sürünmek istemedim cnmm doktor doktorda gezmek istemedimm orhan beyi duymuştum bende sonra bi arkdşta gidiyomuş onla görüştüm karar verdik eşimle randevu aldım ve gittim iyikide gitmişimm diyorum şimdi muayne ücteri 100milyon tahliller şifa labarotorında oluyo ordada orhan beyin hastalarına indirim yapılıyo doğumda kısmetse vatanda bence eşin mantıklı düşünmüşş istanbula gitmekte kolay değill sürekli ama aynı yerde oldumu rahat gidersinn ya ben iki kutu ovülasyon testi kullandım silik görmüştümm ona inanmadım ama yinede ilşkiyı hiç boşlamadık test doğru çıkmış yani silikkken olmuş bişiler bide kısmetmiş cnmm akıntını test edicen akıntın fazlalaşır iki parmak arasında uzarsa yumurtlama olayı var demek boş geçirme o geceyi gün aşırı ilişki öneriyo zaten doktor sana anlatıcak herşeyi sen bi git bakalım ne çıkıcak sonuçlar ben yine kendimce yardımcı olmaya çalışırım sana

eşinden sperm testi isticek sendende yumurtlama oluyomu diye bi test isticekk ilkk olarak sonra hormon testi istiyooo polen bal kendinde ye cnm ben yedimmm sabahları

Evet gerçekten insan yaşamış birinden duymayınca bilgiye aç oluyo. Ne kadar araştırsan da boş. Burda bi doktorda karar verdiğime çok sevindim. Yol gözümde büyüyordu. Bir de ailemi ziyarete gitmişken doktor stresi yaşamak da işime gelmedi. Ne kadar rahatladım anlatamam, muayne ücreti de normalmiş aslında, ben daha fasladır diye korkmuştum. Devlet hastanesine zaten gitmem de özellerde de indirim yapıyolar ya öyle düşünmüştüm ama gerek kalmadı sayende a.s.

eşinden sperm testi isticek sendende yumurtlama oluyomu diye bi test isticekk ilkk olarak sonra hormon testi istiyooo polen bal kendinde ye cnm ben yedimmm sabahları
Onlarda şifada mı yapılıyo canım? Bir de o sperm testinde orda mı sperm vermek gerek? Komik ama bilgim yok bu hususta kaydirigubbakcemile3

cnm ben fayda buldum umarım sende bulursunnn ama sende gidiceksinn muayne ortamı çok hijyenikk ve çok kalabalık oluyoo talep çokk bende herkesten iyi duyduğum için başvurdummm ben şimdi doktora gidiyorum bebişi görelim bakalımm yıne girerim konuşuruzz bilgi veririm sana telini istersende veririmmm elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım kib ben çıkıyorum şimdi

Onlarda şifada mı yapılıyo canım? Bir de o sperm testinde orda mı sperm vermek gerek? Komik ama bilgim yok bu hususta kaydirigubbakcemile3

şifa hastanesi değil cnm buu belediyenin karşısında bi özel laboratuvar evet sperm orda veriliyo malasef :) zor olur biraz ama katlanılcak artıkk 3 günlük ilişkiye ara verıyosun öle veriliyo sperm

şifa hastanesi değil cnm buu belediyenin karşısında bi özel laboratuvar evet sperm orda veriliyo malasef :) zor olur biraz ama katlanılcak artıkk 3 günlük ilişkiye ara verıyosun öle veriliyo sperm
Tamam canım çoook sağol, Allah gönlüne göre versin. Git bak bakalım bebişine hasret giderin, görüşürüs yine opuyorumnanaktan

ayy sorma canım ya bıraz geç kalktım bugun yıne dün çok yorulmuşum pc karşısında...sonra kahvaltı falan derken geç kaldım sen napıyom bebem=)
Napiim canım burda sohbet ediyorum içim açılıyo. Dün geçe kadar çalıştık gece 11 e doğru çıktım işten. Çok yorgunum ama halen bitiremedim. Bi yandan da işe güce bakıyorum napiim. Ama neşem yerine geldi gidiceem doktora karar verdim nihayet, haftasonu annemlere ziyarete de gitçem ooohh :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…