Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

saol fatoşçum cok rahatlattın benı canım bılmıyorum son zamanlarda hersey uztume gelıyo sankı son ıkı guundur cok alıngan ve asabı oldum ben anlamadım kı neden ole oldum

saol fatoşçum cok rahatlattın benı canım bılmıyorum son zamanlarda hersey uztume gelıyo sankı son ıkı guundur cok alıngan ve asabı oldum ben anlamadım kı neden ole oldum
Normaldir canım, biz bayanlar zaten çok alıngan kırılganız çoğu dönem. Bide kafamızı meşgul eden şeyler olunca iyice hassaslaşıyoruz. Yaşın kaç senin?

afteela canım profılınde avar ekle dıye bır yer var oraya eklıceksın cıkmasını ıstedıgın fotoyu

selammmmm kızlarrrrrr nerdesiniz yawww yetişemedim yineee tühhhhhopuyorumnanaktanakannehir

isoldeeeeee nassın cnmmmm aaaa ben geldim yahuu bicvp yazınn bak küsecem şimdiksempatiksalakcinni

isoldeeeeee nassın cnmmmm aaaa ben geldim yahuu bicvp yazınn bak küsecem şimdiksempatiksalakcinni

amaannn küsme durrrr..
kıs resimdeki fıstık senmisn..
ben tanımıom emme seni..
şinci sen baaa hikayeni anlat..
hoş da sonra unutkanlık oluo ama..
yinede anlat yafrııımmm

amaannn küsme durrrr..
kıs resimdeki fıstık senmisn..
ben tanımıom emme seni..
şinci sen baaa hikayeni anlat..
hoş da sonra unutkanlık oluo ama..
yinede anlat yafrııımmm

ewet cnm benim hiikayemi anlatmaya kalkarsam ooooo 2 gün burdayıız o zamn kaydirigubbakcemile3 ama şuan için sölicemmm tek şey bebğime kavuşmayı iple çekiyorum 4,5 sedir bu hayali kuruyorum cnmmmmsempatiksalakcinni

kıs senin yaşın kaçki???

21 yaşındayım canm yaaaa ama erkenn evlendimmmm zemuszemus evlendimden beri korunmuyoruzzzz o kadder tedavi gördüm amma tık yok tüplerim tıkalı ameliyat oldummm ama 2 senedir yine tık yok o kadr çalışma yapıozzzz boşa çıkıyooooo beeeaaaa :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…