- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #7.841
Normaldir canım, biz bayanlar zaten çok alıngan kırılganız çoğu dönem. Bide kafamızı meşgul eden şeyler olunca iyice hassaslaşıyoruz. Yaşın kaç senin?saol fatoşçum cok rahatlattın benı canım bılmıyorum son zamanlarda hersey uztume gelıyo sankı son ıkı guundur cok alıngan ve asabı oldum ben anlamadım kı neden ole oldum
Heh saol canım becerdim sanırım zemuszemusafteela canım profılınde avar ekle dıye bır yer var oraya eklıceksın cıkmasını ıstedıgın fotoyu
Heh saol canım becerdim sanırım zemuszemus
22 yasındayım canım
saol fatoşçum cok rahatlattın benı canım bılmıyorum son zamanlarda hersey uztume gelıyo sankı son ıkı guundur cok alıngan ve asabı oldum ben anlamadım kı neden ole oldum
merhaba kızlar
selammmmm kızlarrrrrr nerdesiniz yawww yetişemedim yineee tühhhhhopuyorumnanaktanakannehir
isoldeeeeee nassın cnmmmm aaaa ben geldim yahuu bicvp yazınn bak küsecem şimdiksempatiksalakcinni
amaannn küsme durrrr..
kıs resimdeki fıstık senmisn..
ben tanımıom emme seni..
şinci sen baaa hikayeni anlat..
hoş da sonra unutkanlık oluo ama..
yinede anlat yafrııımmm
ewet cnm benim hiikayemi anlatmaya kalkarsam ooooo 2 gün burdayıız o zamn kaydirigubbakcemile3 ama şuan için sölicemmm tek şey bebğime kavuşmayı iple çekiyorum 4,5 sedir bu hayali kuruyorum cnmmmmsempatiksalakcinni
kıs senin yaşın kaçki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?