Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

tüplerini ameliyat sonunda açmadılarmı peki??

kız kaç yaşında evlendin sen öyle

merhaba kızlarrr ayy biz gittik ama göstermediii bizim ufaklık kendiniiiii mafoldumben haftaya ertelendi randevu doktor hiç bişi göremıyorum dedi tepe taklak olmuşşşşş

tüplerini ameliyat sonunda açmadılarmı peki??

açtılr güyaaaa am tekrar tıkanmış olabilir diyo dr bana ameleiyat olamdan önce %95 3 ay içinde hamile kalırsın dedi eee tabiii bende atladım hemen sazan gibi bıçak altına ama fooossss çıktı dr şimdide tüp bebk yaptır diyoooÇok üzgünüm çoook

merhaba kızlarrr ayy biz gittik ama göstermediii bizim ufaklık kendiniiiii mafoldumben haftaya ertelendi randevu doktor hiç bişi göremıyorum dedi tepe taklak olmuşşşşş

kıs nie üzülüon bi hafta bekle nolucak..
tek sağlıklı olsunda..
baksana pek nazlı meleğin....

iiyim emosum sen nasılsın bu arada doktor secımlerınızı cok ıyı yapın kızlar yaa bı doktora gıdıpte karar vermeyın bı kactane doktor gezın

kız kaç yaşında evlendin sen öyle

16 yaşındaaa evlendimm canımm nasip işteeee kociş kandırdı beniii ama iyikide kandırmışş yaaaa çok mutluyumda bi yanım eksik işte oda tamamlansa demeyin keyfimeee:lepi:

canım bende pzt günü hsg çektirdim..
doktor banada kapalı dedi..
ama kesin bişide sölemio..
yani ogünden beri neler yaşadıgımı kimse bilemez..
banada endoskopi falan dedi..
bi başka doktorda ameliyat olamana gerek yok..
o tüpleri tıkayan neyse bidaha tıkıcaktır dedi...

Biras utangaç olcak demekki annesi, noolcek haftaya görürsün, o orda iyi olsun yeterki

vallaaa öle olucak galibaaa cnmm inşşşş haftayaa gösterir kendiniiii evet cnm evet o yeterki iii olsunnnn dr ye bahsettım senden benimgibi bi arkdşş daha var haftaya gelmeyii düşünüyo size die

16 yaşındaaa evlendimm canımm nasip işteeee kociş kandırdı beniii ama iyikide kandırmışş yaaaa çok mutluyumda bi yanım eksik işte oda tamamlansa demeyin keyfimeee:lepi:

kısmet hersey canım benım sen uzulme kocanla mutlumusun onemlı olanda oo daha yasımız genc bak gor sende kucagına alıcaksın bı gun gelıcek demekkı daha vaktı gelmemıs hersey yoluna gırer:teselli:

iiyim emosum sen nasılsın bu arada doktor secımlerınızı cok ıyı yapın kızlar yaa bı doktora gıdıpte karar vermeyın bı kactane doktor gezın

ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhh valla canım başına gelecek varsa 10 tane doktorada gitsen yine geliyooo onçin benimde başıma geldi buuu yaştaaaa kesip biçtirdim kendimiii bebeğim olmadı ama sezaryan gibi dikişe sahibimmmm:bbo:

şimdi çok daha konforlu bi hastane ve ii bi doktor buldum..
yani uamrım öledir..
ay allahım yardımcım ol nolurrrr

oyle haklısın ama karamsar olma onemlı olanda buu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…