- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #7.861
21 yaşındayım canm yaaaa ama erkenn evlendimmmm zemuszemus evlendimden beri korunmuyoruzzzz o kadder tedavi gördüm amma tık yok tüplerim tıkalı ameliyat oldummm ama 2 senedir yine tık yok o kadr çalışma yapıozzzz boşa çıkıyooooo beeeaaaa :roflol:
aaayyy ne çok şey yazmışsınız yaa okuya okuya bitiremedim. eeee nasılsınız bakalım bugün
emos kaç yaşındasn canım bende 4.5 yıllık evliyim 30 yaşındayım
21 yaşındayım canm yaaaa ama erkenn evlendimmmm zemuszemus evlendimden beri korunmuyoruzzzz o kadder tedavi gördüm amma tık yok tüplerim tıkalı ameliyat oldummm ama 2 senedir yine tık yok o kadr çalışma yapıozzzz boşa çıkıyooooo beeeaaaa :roflol:
tüplerini ameliyat sonunda açmadılarmı peki??
Biras utangaç olcak demekki annesi, noolcek haftaya görürsün, o orda iyi olsun yeterkimerhaba kızlarrr ayy biz gittik ama göstermediii bizim ufaklık kendiniiiii mafoldumben haftaya ertelendi randevu doktor hiç bişi göremıyorum dedi tepe taklak olmuşşşşş
merhaba kızlarrr ayy biz gittik ama göstermediii bizim ufaklık kendiniiiii mafoldumben haftaya ertelendi randevu doktor hiç bişi göremıyorum dedi tepe taklak olmuşşşşş
kız kaç yaşında evlendin sen öyle
açtılr güyaaaa am tekrar tıkanmış olabilir diyo dr bana ameleiyat olamdan önce %95 3 ay içinde hamile kalırsın dedi eee tabiii bende atladım hemen sazan gibi bıçak altına ama fooossss çıktı dr şimdide tüp bebk yaptır diyoooÇok üzgünüm çoook
Biras utangaç olcak demekki annesi, noolcek haftaya görürsün, o orda iyi olsun yeterki
iiyim emosum sen nasılsın bu arada doktor secımlerınızı cok ıyı yapın kızlar yaa bı doktora gıdıpte karar vermeyın bı kactane doktor gezın
16 yaşındaaa evlendimm canımm nasip işteeee kociş kandırdı beniii ama iyikide kandırmışş yaaaa çok mutluyumda bi yanım eksik işte oda tamamlansa demeyin keyfimeee:lepi:
iiyim emosum sen nasılsın bu arada doktor secımlerınızı cok ıyı yapın kızlar yaa bı doktora gıdıpte karar vermeyın bı kactane doktor gezın
kıs nie üzülüon bi hafta bekle nolucak..
tek sağlıklı olsunda..
baksana pek nazlı meleğin....
ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhh valla canım başına gelecek varsa 10 tane doktorada gitsen yine geliyooo onçin benimde başıma geldi buuu yaştaaaa kesip biçtirdim kendimiii bebeğim olmadı ama sezaryan gibi dikişe sahibimmmm:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?