Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

benım de normaldede hep bışeyler ısterdı cnm bu hamılelıgımde bı portakal bıde fıstıklı çikolata çok ıstıyom ne hıkmetsee

maşşallah sana yaaaa
çıkolatalı sut aldı eşim geçen bu çocuklar içiyo ya onlardan ondan bıle mıdem bulandı bebemm yaaa bılmıyom napcam boylee ...idare etcem artıkınn
ben yogut peynırı zorla yıyom. hıc sevmem ben cunku.
bende zorla yıyom bebemm yaaa
akannehirkaydirigubbakcemile3
of afiyet olsun canım
ne güzel şimdi evde olmayı okadar istiyorum ki
yoruldum iyice :gitme:
evde olsam buzdolabını yarılardım şimdiye :icecream:

açıktırdın kızı balumm yaaa dirim iyiki hamiş degilsin haaakaydirigubbakcemile3

dene canım cok lezzetlı oluyo. babamın bufesı var orda yapıyolar normalde. atom dıyolar bu ıcecege.

:roflol::roflol: benım pek ıstahım yoktur ama benımde canım hep bıseyler ceker. genelde aburcubur tabı:)

aynen abur cuburr verrrrrrv başka bışee istememmmm....

hoşgeldın aramıza cnmm tebrıkk ederımm bakkk sen de topıcınn umudu olucan bebemmm burdakı bazı arkadaşlarr olumsuz düşünüyo olmucak falan dıyee ama rabbım zamanı gelınce gönderıyo işteeee....anammm herkez dertlı bu sütdennnbilmiyorumkismile....iyi paylaşımlar cnmm............

dene canım cok lezzetlı oluyo. babamın bufesı var orda yapıyolar normalde. atom dıyolar bu ıcecege.
atom heeekaydirigubbakcemile3
slm kizlar ben geldimm

hoşgeldın datlummmm naslsın bakemm nasıl gıdıyooo.... dün akşam çıkmak zorunda kaldım net de çekmıyodu tammm...kusura bakma pısonummmopuyorumnanaktan

kızçelerim valla benim işler acaip yoğun...
heralde bgn başka giremem gibi gelio..
amma varya ben çok sefdim burayı...

:):):) acıktırdım mı senı ya
hemde nasıl,evde olsam varya cokacimcoook

ay canım al bendende okadar eşim diyoki hamileliğini hayal edemiyorum kaydirigubbakcemile3normaldede herşeyi çeker benim canım
bende hayal edemiyorum ya,kiloları düşünemiyorum artık akannehir

:roflol::roflol: benım pek ıstahım yoktur ama benımde canım hep bıseyler ceker. genelde aburcubur tabı:)
bende abur cubura bayılırım ama kendimi frenliyorum
kaysı,incir,üzüm yiyorum hergün,yoksa çikolatalara saldırıyorum :gitme:

canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,ne güzel
kızlar bu iş hemen olmuyor değil mi?
1-2 ay sonra başlayalım diyoruz ama belki aylarca uğraşıcaz :gitme:
zaten herkes soruyor var mı bişey diye :gitme:
iyice stres olim artık senağlama

canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,ne güzel
kızlar bu iş hemen olmuyor değil mi?
1-2 ay sonra başlayalım diyoruz ama belki aylarca uğraşıcaz :gitme:
zaten herkes soruyor var mı bişey diye :gitme:
iyice stres olim artık senağlama[/QUOTE]

ne kadarlık evlısın sen?

Kıss balum aynı ŞeymıŞ aŞermemız ama dedıĞım gıbı 100 gramını 40 tl ye satıyorlar kargoya verıyorlar

duanlarımız senınle gıı

saol tatlım benim

kuzummmm bışı çıkmıcKKKKK dualarımız senınle bebemmmmm serap perşembe gecelerı yasın i şerif okuyup bırbırımıze başlıcazz hele bı topıc bıras rayına otursunn o saman çokk guzel olcekkk herkez bırbırıne duaa etcek ınşallahhhhhhhhh:Saruboceq:[/QUOTE]

tamam canım okuruz allahım kabul etisn

miragecim pozitif ol canım moralini bozma bak görceksin her şey güzel olcak dalarımız seninle

pozitif olucam ohhh ikiz olucakk

Dirim sakın seni strese sokmalarına izin verme. moralini yüksek tut, bebek düşündüğünü kimseye söyleme soranlarada daha birkaç yıl istemiyorum de. Ben az çekmedim canım o sorulardan. Aman diyimm yerimseniben

aa çok güzel tebrik ederim allah sağlıklı bi hamilelik nasip etsin canımma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…