- Konu Sahibi NohutluPilav
-
yok be canım :gitme:
iş var onlarla uğraşıyorum bi taraftan senağlama
ya kızlar gerçekten hamilelikte canınız bişey çekiyor mu bilmiyorumkismile
benim hep çekiyo hamileliği düşünemiyorum :hulya:
maşşallah sana yaaaabenım bıgun sogan cektı canım. salatada soganı tuzla ovup koyardım yıyemezdım. canım bı cektı kı. salataya soganı dırek dogradım oh bı yedım varya gormemıs gıbı. bıgun de dondurma fena cektı canım esım aldı hemen 1 kg luk dondurmayı yedım:):):)
çıkolatalı sut aldı eşim geçen bu çocuklar içiyo ya onlardan ondan bıle mıdem bulandı bebemm yaaa bılmıyom napcam boylee ...idare etcem artıkınncanım salep yada çikolata karıştırsan içine
nasıl olur :sm_confused:
ben her türlü bayılıyorum süte,ama yoğurt yemeyi hiç sevmem -tatlicadiarzu-
sütle muzu karıştırıncada güzel oluyor ama evde beceremedim
çok köpürdü fisfisfis
garip oldu sanırım fazla karıştırmışım mikserle :sinifsinif:
bende zorla yıyom bebemm yaaaben yogut peynırı zorla yıyom. hıc sevmem ben cunku.
akannehirkaydirigubbakcemile3
of afiyet olsun canım
ne güzel şimdi evde olmayı okadar istiyorum ki
yoruldum iyice :gitme:
evde olsam buzdolabını yarılardım şimdiye :icecream:
Selam kızlar
Ben 4 yıllık evliyim son 1 yıldır korunmuyoruz. Yok olmiycak benim bebişim derken yola çıkmış bile benim miniğim :ecrin_bebek:
Aşermeler bu kadar erken başlarmı ben daha geç olur diye duymuştum. bilmiyorumkismile Bende süt içmekte zorluk çekenlerdenim ama Balum harika bi karışım yapmış deniycem az sonra. Hep güzel haberler paylaşabilmek dileğiyle hihoyyyt
:roflol::roflol: benım pek ıstahım yoktur ama benımde canım hep bıseyler ceker. genelde aburcubur tabı:)
Selam kızlar
Ben 4 yıllık evliyim son 1 yıldır korunmuyoruz. Yok olmiycak benim bebişim derken yola çıkmış bile benim miniğim :ecrin_bebek:
Aşermeler bu kadar erken başlarmı ben daha geç olur diye duymuştum. bilmiyorumkismile Bende süt içmekte zorluk çekenlerdenim ama Balum harika bi karışım yapmış deniycem az sonra. Hep güzel haberler paylaşabilmek dileğiyle hihoyyyt
atom heeekaydirigubbakcemile3dene canım cok lezzetlı oluyo. babamın bufesı var orda yapıyolar normalde. atom dıyolar bu ıcecege.
slm kizlar ben geldimm
evet ozay herkese umut ol nolur:)
dene canım cok lezzetlı oluyo. babamın bufesı var orda yapıyolar normalde. atom dıyolar bu ıcecege.
Valla atom bu :) çok güzel bişey muhtemelen artık süt içiş şeklim bu çok teşekkürler canımm opuyorumnanaktan
hemde nasıl,evde olsam varya cokacimcoook:):):) acıktırdım mı senı ya
bende hayal edemiyorum ya,kiloları düşünemiyorum artık akannehiray canım al bendende okadar eşim diyoki hamileliğini hayal edemiyorum kaydirigubbakcemile3normaldede herşeyi çeker benim canım
bende abur cubura bayılırım ama kendimi frenliyorum:roflol::roflol: benım pek ıstahım yoktur ama benımde canım hep bıseyler ceker. genelde aburcubur tabı:)
Selam kızlar
Valla atom bu :) çok güzel bişey muhtemelen artık süt içiş şeklim bu çok teşekkürler canımm opuyorumnanaktan
duanlarımız senınle gıı
miragecim pozitif ol canım moralini bozma bak görceksin her şey güzel olcak dalarımız seninle
Kıss balum aynı ŞeymİŞ aŞermemİz ama dedİĞİm gİbİ 100 gramını 40 tl ye satıyorlar kargoya verİyorlar
Selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?