Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

evet atom ama ısmıde ne yakısmıs:):):)
yanııı:lepi:
kızçelerim valla benim işler acaip yoğun...
heralde bgn başka giremem gibi gelio..
amma varya ben çok sefdim burayı...
ooo işlerıne bak o saman datlummm ..bitir de gel bis burdayık zatennn....bısde buray sebıyos bebemmm zaman çabuk geçiyo valla....
Canım çok teşekkür ederim. Hepimiz birbirimizin umudu olucaz inşallah...
inşallahhhh:Saruboceq:
nasil yapiliyor bu icecek kizlar bende hic icemiyorum sut banada soyleyiiiiin

sende mı sebmıyon kızçemmmm...kaydirigubbakcemile5

hoşgeldın datlummmm naslsın bakemm nasıl gıdıyooo.... dün akşam çıkmak zorunda kaldım net de çekmıyodu tammm...kusura bakma pısonummmopuyorumnanaktan[/QUOTE]

hosbulduk datluum
iyiyim kiz carsidadim yakinda geldim
onemli degil kuzum bende ciktim aksam zaten yorgundum

kızlar midenizi bulandırmak istemem ama ben süte bayılıyorum ya 1 litre içerim içsem sıcak çikolata yapıyorum soğuk içiyorum muzlu süt içiyorum sütü ısıtıp tatlı niyetine incirle yiyorum pekmezli süt içiyorum ohh hepsi çok güzel

dirim ben 8 aylık evlıyım 1 yıl dusunmuyodum. herkes e bebek varmı ne zaman olcak. bazıları da acaba nıye olmuyo ya ıns olur dıyo. yaslı baslı kadınlar ya ben nasıl korunuyorum dıyım sıze. gıcık oluyordum. bebek olacaksa sımdı de olur olmıycaksa zaten sımdı de olmaz sonra da dıyodum. sonucta ıla fılan kullanmadım ben yanı. sonra varya oyle bısey oldu kı mrk etmeye basladım acaba olacak mı olmıycak mı ıye. 6 ay korundum sonra bıraktım. hemen de hamıle kaldım. adetım gecıkınce erken mı oldu dedım ama guzel bı duygu ya. ıyıkı ıstemısım.

slm kizlar ben geldimm
selam canım a.s.

kızçelerim valla benim işler acaip yoğun...
heralde bgn başka giremem gibi gelio..
amma varya ben çok sefdim burayı...
benimde canım bi taraftanda topiğe bakıyorum :icecream:

ne kadarlık evlısın sen?[/QUOTE]
14 aylık evliyiz canım
aşağıda takvimde görünüyor galiba,ben göremiyorum ama :gitme:

canım sorma bide eşim tarafında kızlar hem erken evleniyor,benden sonra evlenenler hamile,eşimde askerden geldiki şimdiye kadar hep askerliği bahane ediyordum
şimdi herkes soruyor,karnıma bakıyor,milletin başka işi yok sanki
neyse dediğin gibi kimseye düşündüğünü söylemeyeceksin,yoksa seni iyice stres yapıyorlar,sorular felan ne gereği var :dilcikar:

aynen cnmmmkafamçokkarıştı
kargo mu:roflol::roflol: ınanamıyorum ya yuh yanı o kadar pahalı olur mu?
bencede çok pahalı yaa fırsatçı şeyer nolcekkk:umursamaz:
patronum geldi kızçeler birden çıkıverdim
tahmın ettım zaten bebemmmkaydirigubbakcemile2
teşekkürler canım hayırlısıyla kalp atışlarını bi duysam :asigim:
ne zaman duyucan tatlımmm tarıh bellımıı:ecrin_bebek:
hoşgeldın datlummmm naslsın bakemm nasıl gıdıyooo.... dün akşam çıkmak zorunda kaldım net de çekmıyodu tammm...kusura bakma pısonummmopuyorumnanaktan

hosbulduk datluum
iyiyim kiz carsidadim yakinda geldim
onemli degil kuzum bende ciktim aksam zaten yorgundum[/QUOTE]
ooo gezdın yanııı ne guzelll

ben 8 aylık evlıyım canım. alısıyor olsaydım dusunemezdım bu kadar cabuk ama evde oldugum ıcın dusundum ve oldu cok sukur.

bende çok severim ama sıcak ve şekerli içemiyorum illa soğuk olacak inş. hami ş oluncada içebilirim aklinialirimsmile

oooohhh maşallahhh... nazarımız değmesin. ben nerdeee helede pekmez ıyyy :umursamaz:

ayy ne guzel yaaa özenndım valllaaa:sinifsinif:
selam canım a.s.

benimde canım bi taraftanda topiğe bakıyorum :icecream:

ne kadarlık evlısın sen?

canım sorma bide eşim tarafında kızlar hem erken evleniyor,benden sonra evlenenler hamile,eşimde askerden geldiki şimdiye kadar hep askerliği bahane ediyordum
şimdi herkes soruyor,karnıma bakıyor,milletin başka işi yok sanki
neyse dediğin gibi kimseye düşündüğünü söylemeyeceksin,yoksa seni iyice stres yapıyorlar,sorular felan ne gereği var :dilcikar:[/QUOTE]

kımseyı takma bebemmm boşverr agzı olan konuşuyo zatennnn:lepi:
anam bu insanı düz duvara çıkarır bunu siz için ama sakin koçişlere vermeyin :lepi:

:roflol:

oh masallah bunu ictikten sonra butun gun baska bisey yemesende olur vallahi 1000 kcal vardir heralde bardagi:)
lezzeti super olucagindan eminim ama denicem bakalim bende

ben hep ıcıyom. 46 gunluk hamıleyım 1 kılo aldım. oldum 52 valla. cok kılo almadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…