- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
nasil yapiliyor bu icecek kizlar bende hic icemiyorum sut banada soyleyiiiiin
yanııı:lepi:evet atom ama ısmıde ne yakısmıs:):):)
ooo işlerıne bak o saman datlummm ..bitir de gel bis burdayık zatennn....bısde buray sebıyos bebemmm zaman çabuk geçiyo valla....kızçelerim valla benim işler acaip yoğun...
heralde bgn başka giremem gibi gelio..
amma varya ben çok sefdim burayı...
inşallahhhh:Saruboceq:Canım çok teşekkür ederim. Hepimiz birbirimizin umudu olucaz inşallah...
nasil yapiliyor bu icecek kizlar bende hic icemiyorum sut banada soyleyiiiiin
aa çok güzel tebrik ederim allah sağlıklı bi hamilelik nasip etsin canımma.s.
selam canım a.s.slm kizlar ben geldimm
benimde canım bi taraftanda topiğe bakıyorum :icecream:kızçelerim valla benim işler acaip yoğun...
heralde bgn başka giremem gibi gelio..
amma varya ben çok sefdim burayı...
canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,ne güzel
kızlar bu iş hemen olmuyor değil mi?
1-2 ay sonra başlayalım diyoruz ama belki aylarca uğraşıcaz :gitme:
zaten herkes soruyor var mı bişey diye :gitme:
iyice stres olim artık senağlama
canım sorma bide eşim tarafında kızlar hem erken evleniyor,benden sonra evlenenler hamile,eşimde askerden geldiki şimdiye kadar hep askerliği bahane ediyordumDirim sakın seni strese sokmalarına izin verme. moralini yüksek tut, bebek düşündüğünü kimseye söyleme soranlarada daha birkaç yıl istemiyorum de. Ben az çekmedim canım o sorulardan. Aman diyimm yerimseniben
süt cıkolata bal fındık muz koy robota cek ohhhh:)
aynen cnmmmkafamçokkarıştıDirim sakın seni strese sokmalarına izin verme. moralini yüksek tut, bebek düşündüğünü kimseye söyleme soranlarada daha birkaç yıl istemiyorum de. Ben az çekmedim canım o sorulardan. Aman diyimm yerimseniben
bencede çok pahalı yaa fırsatçı şeyer nolcekkk:umursamaz:kargo mu:roflol::roflol: ınanamıyorum ya yuh yanı o kadar pahalı olur mu?
tahmın ettım zaten bebemmmkaydirigubbakcemile2patronum geldi kızçeler birden çıkıverdim
ne zaman duyucan tatlımmm tarıh bellımıı:ecrin_bebek:teşekkürler canım hayırlısıyla kalp atışlarını bi duysam :asigim:
hoşgeldın datlummmm naslsın bakemm nasıl gıdıyooo.... dün akşam çıkmak zorunda kaldım net de çekmıyodu tammm...kusura bakma pısonummmopuyorumnanaktan
anam bu insanı düz duvara çıkarır bunu siz için ama sakin koçişlere vermeyin :lepi:
kızlar midenizi bulandırmak istemem ama ben süte bayılıyorum ya 1 litre içerim içsem sıcak çikolata yapıyorum soğuk içiyorum muzlu süt içiyorum sütü ısıtıp tatlı niyetine incirle yiyorum pekmezli süt içiyorum ohh hepsi çok güzel
kızlar midenizi bulandırmak istemem ama ben süte bayılıyorum ya 1 litre içerim içsem sıcak çikolata yapıyorum soğuk içiyorum muzlu süt içiyorum sütü ısıtıp tatlı niyetine incirle yiyorum pekmezli süt içiyorum ohh hepsi çok güzel
süt cıkolata bal fındık muz koy robota cek ohhhh:)
ayy ne guzel yaaa özenndım valllaaa:sinifsinif:kızlar midenizi bulandırmak istemem ama ben süte bayılıyorum ya 1 litre içerim içsem sıcak çikolata yapıyorum soğuk içiyorum muzlu süt içiyorum sütü ısıtıp tatlı niyetine incirle yiyorum pekmezli süt içiyorum ohh hepsi çok güzel
selam canım a.s.
benimde canım bi taraftanda topiğe bakıyorum :icecream:
ne kadarlık evlısın sen?
anam bu insanı düz duvara çıkarır bunu siz için ama sakin koçişlere vermeyin :lepi:
oh masallah bunu ictikten sonra butun gun baska bisey yemesende olur vallahi 1000 kcal vardir heralde bardagi:)
lezzeti super olucagindan eminim ama denicem bakalim bende
15 mart pazartesi gel duyarız kalp atışlarını dedi. Günler geçmiyo bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?