Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

aa canım umuıtsızlık yokkkkkkkkklmaz:
rbbim ne zaman verecegını bılırr...buda bızlerın sınavı demekkı böyle düşünmelıyızz bencee...
sadece sabırlı olmamız gerekıyoo canlarımm benımm böyle umutsuz konuşunca çok üzülüyorum ben yaa:sinifsinif:

emoşşş kızzz pozotofomm benımm görüşemedık bugunnnn ne kadar pozitif şeler yazmışın bebemm okudum:)) isoldeye kapak olsun dımı amaa...

ewet tatlımmm nabersinn kuzm ya senin göbüşü merak ettimmm ekimm anneleri topine baktım ama göremedimm bizim topiğede eklesene tatlım uuğurumuz olsunnnn:1hug:

canım ya evet çok zor durumlar buakşam yasin akşamımız allah kabul edecek dualarımızı inş..

gorusemedık yaa ceylanım ben butun gun burdaydım ama sen yoktun gec kalktın bı gırdın kayboldun sonra aman kuzum dınlen bıtanem benım ugur bocugumuze iii bak kendınede tabi

nohutlu pilavımmmm ya resim koydum demişinnereye koydun yaaa. aradım aradım bulamadım haaa. bide çiçekim gelsin artık bi selam çaksın değilmi ama.
canım ekım annelerı nın göbüşleri topıcınde....hanı aylara göre sıralama varya gebelık bölumunun alt kızımlarında orda cnmm...
allh seni kahretmesin emii ii fikirmiş oda kaydirigubbakcemile3

sırnaşık şey

allh seni kahretmesin emii ii fikirmiş oda kaydirigubbakcemile3

pembepatik canım hiç üzülme bebişini daha şimdiden göremedin diye benim arkadaşım doğurana kadar yüzünü göremedi. cinsiyetinide bayağı geç gördü bende kızın edepliymiş bak dedim öyle açıp göstermiyor kimseye bayağı gülmüştük. yüzünüde doğuma gitmeden önceki doktora gittiğinde bile elleriyle kapatmıştı düşün artık. sanırsam senine kızın olacak

canım aynı şeyleri biz defalarca yaşadık.seni o kadar iyi anlıyorumki. her doğum hayrılamaya gittiğimizde çıktığımızda eşimde bende ağlıyoruz. ben onun gözlerine bakıyorum o benim. ama ordan zor çıkıyoruz inan.

canım ya evet çok zor durumlar buakşam yasin akşamımız allah kabul edecek dualarımızı inş..

Ewet canım ben bugün akşama doğru okudum yasin_i birde 2 duam vardı onu okudum birde Kenzül Arş duasınıda okudum 41 kere okunması gerekiyormuş hergün 1 kere okuyorum.boshayallersmile

ewet tatlımmm nabersinn kuzm ya senin göbüşü merak ettimmm ekimm anneleri topine baktım ama göremedimm bizim topiğede eklesene tatlım uuğurumuz olsunnnn:1hug:
yyaa bebem yarın yuklarımm o zamann çünkü pc den sıldım resmı ordan alıntı yapabılsem denerım yıne amaa senımı kırcamm yaa....
aminnnn inşallah edıcek canımmm
iim çıtır anneler açmışsınız sanırım en çıtır anne benimmm 22yaşındayım:dance::dance:
evett canımm senden daha küçük bi çıtırımız da varr adını hatırlamıyorum şimdi:))
gorusemedık yaa ceylanım ben butun gun burdaydım ama sen yoktun gec kalktın bı gırdın kayboldun sonra aman kuzum dınlen bıtanem benım ugur bocugumuze iii bak kendınede tabi

canım dun çok kaldım pc başında çok yorgun hıssedıyodum geç uyandım:)) sonrada kahavaltı falan geç gırdım .....

sağol cnm desteğin içinnn de biz cinsiyetiii takmıyozzz bebeği göremedikya ondan kırıldık birazz bide ayda bir gidiyorum ben özlemiştikte zor geçmişti son günler ama eve gelince oo iyi olsunda bidahakine görürüz diye kendime teselli verdimmm benim içime erkek doğuyo cnmmm ay sağlıklı olsunda ikiside lazımmm erkek olursa kızı olanlara talibimm kızlar:lepi:

hım daha küçüğümüzde mi varmış neyse o da güzelmişş

tamam canımcımmm sen nezmn yükleyebilirsen yükleee opuyorumnanaktan

Ewet canım ben bugün akşama doğru okudum yasin_i birde 2 duam vardı onu okudum birde Kenzül Arş duasınıda okudum 41 kere okunması gerekiyormuş hergün 1 kere okuyorum.boshayallersmile

oohh allah kabul etsin canımm
Kenzul Arşın zamanı var mı yoksa istediğin zaman 41 kez okunabiliyomu

ceylan yaa bulamadım ben bu ekım annelerını

gebelık bölmune girmeden önce bı yer var ya tatlım onun en alt kızmın da ocak annelerı şubat annelerı falan dıye yazıyo hanı orda işte ama dura ekleyebılırsem buraya eklıyım tatlım:)) çamış gibi olduguma şahit olunkaydirigubbakcemile3

oohh allah kabul etsin canımm
Kenzul Arşın zamanı var mı yoksa istediğin zaman 41 kez okunabiliyomu

Yok canım ya hergün 1 kere okunması gerekliymiş 41 kere olacakmış arkadaşın biri yazmıştı bu duayı okumuş hergün ve bittiği gün hamiş olduğunu öğrenmiş ordan biliyorum...:Saruboceq:CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…