- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #8.041
İnşallah kızlar ya inşallah.Dün eşimin arkadaşının bebişini ğörmeye ğittik hastaneye erkek Deniz bebek ğeldi dünyaya kucağıma verdiler çok tatlı maşallah hele o dudakları sanki bişey anlatırmışcasına hareket içinde kokusuna ğene diyecek bişey yok tabi eşime sende istermisin kucağına almak dedim istemedi ama yüzüne baktığımda gözleri dolmuştu kızlar hasteneden çıkarken bu güne kadar böyle hiç koymamıştı dedi en yakın arkadaşımın bu 2. bebeği ama benim hala yok dedi o öyle deyince çoook kötü oldum kızlar bünye olarak öyle rahatsızımki dünden beri sanki hasta gibiyim düne kadar buay olacak bebek hissi dünden beri olmayacak ümitsizliğine kapladı...
emoşşş kızzz pozotofomm benımm görüşemedık bugunnnn ne kadar pozitif şeler yazmışın bebemm okudum:)) isoldeye kapak olsun dımı amaa...
İnşallah kızlar ya inşallah.Dün eşimin arkadaşının bebişini ğörmeye ğittik hastaneye erkek Deniz bebek ğeldi dünyaya kucağıma verdiler çok tatlı maşallah hele o dudakları sanki bişey anlatırmışcasına hareket içinde kokusuna ğene diyecek bişey yok tabi eşime sende istermisin kucağına almak dedim istemedi ama yüzüne baktığımda gözleri dolmuştu kızlar hasteneden çıkarken bu güne kadar böyle hiç koymamıştı dedi en yakın arkadaşımın bu 2. bebeği ama benim hala yok dedi o öyle deyince çoook kötü oldum kızlar bünye olarak öyle rahatsızımki dünden beri sanki hasta gibiyim düne kadar buay olacak bebek hissi dünden beri olmayacak ümitsizliğine kapladı...
selam cnmm...
şükür şimdi bi risk yok az kaldı risli 3 ayı bitirmeme şuan bebiş de bende çok iyiyiz...
sen nasılsınn canım nasıl gıdıyooo:hulya:
canım ekım annelerı nın göbüşleri topıcınde....hanı aylara göre sıralama varya gebelık bölumunun alt kızımlarında orda cnmm...nohutlu pilavımmmm ya resim koydum demişinnereye koydun yaaa. aradım aradım bulamadım haaa. bide çiçekim gelsin artık bi selam çaksın değilmi ama.
allh seni kahretmesin emii ii fikirmiş oda kaydirigubbakcemile3
allh seni kahretmesin emii ii fikirmiş oda kaydirigubbakcemile3
canım ya evet çok zor durumlar buakşam yasin akşamımız allah kabul edecek dualarımızı inş..
yyaa bebem yarın yuklarımm o zamann çünkü pc den sıldım resmı ordan alıntı yapabılsem denerım yıne amaa senımı kırcamm yaa....ewet tatlımmm nabersinn kuzm ya senin göbüşü merak ettimmm ekimm anneleri topine baktım ama göremedimm bizim topiğede eklesene tatlım uuğurumuz olsunnnn:1hug:
aminnnn inşallah edıcek canımmmcanım ya evet çok zor durumlar buakşam yasin akşamımız allah kabul edecek dualarımızı inş..
evett canımm senden daha küçük bi çıtırımız da varr adını hatırlamıyorum şimdi:))iim çıtır anneler açmışsınız sanırım en çıtır anne benimmm 22yaşındayım:dance::dance:
gorusemedık yaa ceylanım ben butun gun burdaydım ama sen yoktun gec kalktın bı gırdın kayboldun sonra aman kuzum dınlen bıtanem benım ugur bocugumuze iii bak kendınede tabi
pembepatik canım hiç üzülme bebişini daha şimdiden göremedin diye benim arkadaşım doğurana kadar yüzünü göremedi. cinsiyetinide bayağı geç gördü bende kızın edepliymiş bak dedim öyle açıp göstermiyor kimseye bayağı gülmüştük. yüzünüde doğuma gitmeden önceki doktora gittiğinde bile elleriyle kapatmıştı düşün artık. sanırsam senine kızın olacak
yyaa bebem yarın yuklarımm o zamann çünkü pc den sıldım resmı ordan alıntı yapabılsem denerım yıne amaa senımı kırcamm yaa....
aminnnn inşallah edıcek canımmm
evett canımm senden daha küçük bi çıtırımız da varr adını hatırlamıyorum şimdi:))
canım dun çok kaldım pc başında çok yorgun hıssedıyodum geç uyandım:)) sonrada kahavaltı falan geç gırdım .....
yyaa bebem yarın yuklarımm o zamann çünkü pc den sıldım resmı ordan alıntı yapabılsem denerım yıne amaa senımı kırcamm yaa....
aminnnn inşallah edıcek canımmm
evett canımm senden daha küçük bi çıtırımız da varr adını hatırlamıyorum şimdi:))
canım dun çok kaldım pc başında çok yorgun hıssedıyodum geç uyandım:)) sonrada kahavaltı falan geç gırdım .....
Ewet canım ben bugün akşama doğru okudum yasin_i birde 2 duam vardı onu okudum birde Kenzül Arş duasınıda okudum 41 kere okunması gerekiyormuş hergün 1 kere okuyorum.boshayallersmile
ceylan yaa bulamadım ben bu ekım annelerını
oohh allah kabul etsin canımm
Kenzul Arşın zamanı var mı yoksa istediğin zaman 41 kez okunabiliyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?