- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #8.061
gebelık bölmune girmeden önce bı yer var ya tatlım onun en alt kızmın da ocak annelerı şubat annelerı falan dıye yazıyo hanı orda işte ama dura ekleyebılırsem buraya eklıyım tatlım:)) çamış gibi olduguma şahit olunkaydirigubbakcemile3
Yok canım ya hergün 1 kere okunması gerekliymiş 41 kere olacakmış arkadaşın biri yazmıştı bu duayı okumuş hergün ve bittiği gün hamiş olduğunu öğrenmiş ordan biliyorum...:Saruboceq:CADIARZU
nann tam ben ekledım sız baktınız demekkıııı
[/IMG]
nann tam ben ekledım sız baktınız demekkıııı
amın canım inşallah yaaa..o gunerıde görücekmıyım acabaa....rabbim tum isteyenlere nasıp etsın ınşallahhhhhhhhhhhhhhhhevet aynen öle oldu çok güzel olmuşsun ya aalhım kucagındada resimlerini görmeyi nasip etsin
oooooyyyyyyyy maşşallaaaaahhhh allahımmm nazarlardan saklasınn tatlıımmm çok şirinnnnn çıkmış göbişin yaaa tütütüt kırbir kere maşallahhhallahım korusunnn sizi cnmmmmm ayyy valla çooookkk hoşuma gitti uğur böcümüzün güzell annesiii :teytey:
senın kınıde görücezz ınşallah bebegımm burdaa.....Maşallah canım ya...
ekım annelerı topıcın e eklerım zaten bebemmanammmm maşallah maşallahhhh daha büyük halinide isteriz bi kaç ay sonra
saol canımm benım mızıkçılık yok ama bende sizinkılerıı görücem zamanı geldıgınde ınşallah hele ı eklemeyın varyaaaayy gordum ceylanım cok guzel yaaa allahım nazarlarda saklasın ıkınızıde
amın canım inşallah yaaa..o gunerıde görücekmıyım acabaa....rabbim tum isteyenlere nasıp etsın ınşallahhhhhhhhhhhhhhhh
nann neresıı şirinn tam şişko olmusumm yaaa bide o bebek mi göbek mi anlamadım ben:)) çok gaz problemım var şişlik de olabılır yanııı:)
kalçalarım falan da buyudu ama yaaa alışmam lazım artık bu halıme sanırım
amın canım inşallah yaaa..o gunerıde görücekmıyım acabaa....rabbim tum isteyenlere nasıp etsın ınşallahhhhhhhhhhhhhhhh
nann neresıı şirinn tam şişko olmusumm yaaa bide o bebek mi göbek mi anlamadım ben:)) çok gaz problemım var şişlik de olabılır yanııı:)
kalçalarım falan da buyudu ama yaaa alışmam lazım artık bu halıme sanırım
görürsün inş hamilelik böle bişi işte şişkoda olacan bence gazdan olabilirçünkü ğöbiş 4,5ayından sonra çıkıo
bende öyle düşünüyorum cnm gazdan bu kadar yaaa....daha çok erken çünküü
ayy okudumm bebemm kz kocış gelcek dıye acele edıyodum kııı oda geldıııı....saol bebemm benımmm darısı sıze ınşallahh bu akşamm bol boll dua edıcezz amam mıııı ben kaçar şimmdiii öpüyorum çokk bebemm hepınızıııı.....ceylannn yazdığımı okumadın bebem yaaaa
tabii alışcan artık eee sen şimdiden bu kadrsann allahhh dokuz 7,8 aylıkken nasıl olcannn uuuufffffff yarı dünya gbi bişi olursunn datlummmmkaydirigubbakcemile3ama olsunnn kıızzzzzz allah bizede versinde 100 kilo olimm heççç mööm deil yaniii halbuki ben kilodan acayiip korkarıımm şuan 56 kiloyum tam çıtı pıtıyım ama ben hamile kalıyımda gerisi önemli deil tatlımmmm hiç aldırma kilo alışınaaa tatlım hamilelik insana çok yakışıyo yaaa gerçekten çok şirin olmuş göbişşş:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?