Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

allahhh senii varyaaa ne camışı kıııızzz kaydirigubbakcemile3:icecream:

aa ne güzel sankim okumuştum bende
bende kalmazsam gelecek ay başlayayım

oooooyyyyyyyy maşşallaaaaahhhh allahımmm nazarlardan saklasınn tatlıımmm çok şirinnnnn çıkmış göbişin yaaa tütütüt kırbir kere maşallahhhallahım korusunnn sizi cnmmmmm ayyy valla çooookkk hoşuma gitti uğur böcümüzün güzell annesiii:teytey:

evet aynen öle oldu çok güzel olmuşsun ya aalhım kucagındada resimlerini görmeyi nasip etsin
amın canım inşallah yaaa..o gunerıde görücekmıyım acabaa....rabbim tum isteyenlere nasıp etsın ınşallahhhhhhhhhhhhhhhh

nann neresıı şirinn tam şişko olmusumm yaaa bide o bebek mi göbek mi anlamadım ben:)) çok gaz problemım var şişlik de olabılır yanııı:)
kalçalarım falan da buyudu ama yaaa alışmam lazım artık bu halıme sanırım

Maşallah canım ya...
senın kınıde görücezz ınşallah bebegımm burdaa.....
anammmm maşallah maşallahhhh daha büyük halinide isteriz bi kaç ay sonra
ekım annelerı topıcın e eklerım zaten bebemm
ayy gordum ceylanım cok guzel yaaa allahım nazarlarda saklasın ıkınızıde
saol canımm benım mızıkçılık yok ama bende sizinkılerıı görücem zamanı geldıgınde ınşallah hele ı eklemeyın varyaaa
:mymeka:

görürsün inş hamilelik böle bişi işte şişkoda olacan bence gazdan olabilirçünkü ğöbiş 4,5ayından sonra çıkıo

tabii alışcan artık eee sen şimdiden bu kadrsann allahhh dokuz 7,8 aylıkken nasıl olcannn uuuufffffff yarı dünya gbi bişi olursunn datlummmmkaydirigubbakcemile3ama olsunnn kıızzzzzz allah bizede versinde 100 kilo olimm heççç mööm deil yaniii halbuki ben kilodan acayiip korkarıımm şuan 56 kiloyum tam çıtı pıtıyım ama ben hamile kalıyımda gerisi önemli deil tatlımmmm hiç aldırma kilo alışınaaa tatlım hamilelik insana çok yakışıyo yaaa gerçekten çok şirin olmuş göbişşş:1hug:

ceylannn yazdığımı okumadın bebem yaaaa
ayy okudumm bebemm kz kocış gelcek dıye acele edıyodum kııı oda geldıııı....saol bebemm benımmm darısı sıze ınşallahh bu akşamm bol boll dua edıcezz amam mıııı ben kaçar şimmdiii öpüyorum çokk bebemm hepınızıııı.....

hamiş kalınca görücem bebem bakalım böle mı dıcen o zaman da:)) görüşürüz canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…