Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

iii kuşum karnım ve kasıklarım ağrıyo galiba üşüttüm

Canım o ağrılar bendede var bazen üşüttümmü acaba diyorum ama buaypek çıkmadım dışarı zaten ewdede ayağımda çetik be terlik ve üstümdede hep yeleğim ama bu günler yumurtlama günlerimde oda olabilir sanırım birde yanlarımda ağrıyor benim.

valla işe gelip giderken üşütüyom bide canım dondurma istedi şimdi onuda yiyom üşütmem normal herhal laelaelaelaelae

allah kabul etsin kızlarr bu dualar işe yarıyo bence bizde burdaki kızlarla tespi çekmiştikkk toplanıppp ben doktordan geldim şimdi bronşit başlangıcı olmuşum antibiyotik verdiler bişi olmaz demi kızlar doktor biliyo gerçi hamile olduğumu ama korkuyorum yiinede

yan etkilerini falan oku kuşum bitki çayı çok içe bazı çaylar hamilelikte yaramıyo sütün içine pekmez koy p,o boğazlarını yumuşatıyo bende geçirdim sana çay söylerdim ama yan etkisi vardır kesin demiyom o yüzden

geçmiş olsun canımçç doktor zarar verecek bişey vermez canım. bişey olmaz Allahın izniyle. bak o kadar duada ediyoruz. Rabbim korur meleğini canım

kızlar yasınımı okudum ama ben saat dokuzda basladım yasın okudun kenzul ars suresını okudum fetıh suresını okudum cuma suresını okudum tebareke amme bıde kıyame suresını okudum allahım kabul etsın inş.

ben onları bilmiyom benim kuranda arapça nasıl bulucam o süreleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…