Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

sanada canım hayırlı cumalar..

sağol canım. Rabbim bugün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah. yarın adet günüm kızlar. canım çok sıkkın. görümcem 2. evliliğini yapmıştı yine hamileymiş ve ayrılıyormuş. ne yapacağımızı bilmiyoruz.

cnm benım raabbım hepımızın dualarını kabul etsın ınşallah vee tez zaman da nufus patlaması yaşayalımmmopuyorumnanaktan

aminnnnn canım aminnn inşallah yaaaa. ayyy sabah sabah nasıl mutlu oldum nasıl keyfim yerine geldi yaaaa. Allahım senden ve hepinizden razı olsun

suuu çok üzüldüm cnm yaa annesı babası hayattamı pekı..
hamıle oldugu halde ayrılacak sebep neymış bu kadar buyuk merak ettım özel degılse

ay gordum göbüşünü kıs..
kocaman olmus kız karnın..gaz mı bu bebeişin mı ...olumunekankayizsmile
maşşallah allah nazardan saklasın..allah ısteyen herkese nasıp eder ınşallah..

haydeee...
allah hayırlı evlılıkler hayırlı evlatlar versın herkese...baska çocuguda var anladıgım kadarıyla...
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

bu arada yarın adet gunun muu hakkından hayırlısı neyse o olsun ınşllah bebegım hıç strese sokma kendını bak görüyorsun dımı rabbım ınsanı nelerle sınıyor sen istersin gecikir görümcen hamıle ayrılıyoo
herkeze ayrı bı dert vermış rabbim önemlı olan bızım tevekkül edıpde sabretmemız cnm bunun mukafatı buyuk olacak inşallahhh

ay gordum göbüşünü kıs..
kocaman olmus kız karnın..gaz mı bu bebeişin mı ...olumunekankayizsmile
maşşallah allah nazardan saklasın..allah ısteyen herkese nasıp eder ınşallah..

adılemırcım hep bu halde ama gaz sanırım yaa.....
amın canım hepinizin koca göbüşlerini görüm burdaa inşallahhhhhhhh:CüvCüv:

suuu çok üzüldüm cnm yaa annesı babası hayattamı pekı..
hamıle oldugu halde ayrılacak sebep neymış bu kadar buyuk merak ettım özel degılse

canım görümcem biraz kendi akıllı ve sabırsızdır. herkes benim istediğimi yapsın ister. ilk evliliğindede oldu ayrıldı. bi kızı vardı kaynanam büyüttü. daha geçen mayısta evlendi kocasıyla herşeyleri çok farklı bide çok uzak bi memleket. yani yaşayışları çok farklı onları kendine uydurmaya çalışmış. eee haliyle her gün kavga. istememişler.. bide adamında 3 çocğu vardı zaten. onlarıda evden kovmaya babalarından etmeye çalışmış. ama tabi bunları direk anlatmıyor. benim orda tanıdığım var beni arar anlatır. tabi görümcemin haberi yok. o çok farklı anlatıyor. bunu bile bile güya kocasını bağlayacak çocuk yaptı. ama tabiki faydası olmadı. öyle işte daha 29 yaşında. ilk kocasından olan kızınıda istemiyor zaten. velayet ondaydı kaynananm 7 yaşına kadar büyüttü. sonra okula gidecek olunca babası götürdü

çok sağol canım inşallah herşey çok güzel olur. çünkü o biraz kaprislidir ve beni çok kıskanır. başka şeyler yüzündende geçinemezdik şimdi hamile düşünmek bile istemiyorum artık. inşallah bende hamile kalırım en kısa zmandada onu çekmek zorunda kalmam yaaa.

allah akıl fıkır versın...adamın çocukların ahını almasın...alsanaalsanasmile
kızınında ahını almıstır..kızı ah etmesede allah goruyor..insaf beee...alsanaalsanasmile

hamıle olmasanda onu çekmek zorunda degılsın seker..
şnşallah hamılesındır...zemuszemus

allah akıl fıkır versın...adamın çocukların ahını almasın...alsanaalsanasmile
kızınında ahını almıstır..kızı ah etmesede allah goruyor..insaf beee...alsanaalsanasmile

ah etmişler canım hemde nasıl. adamın kızlarının biri 17 biri 15 yaşında sürekli yalan söyleyip babalarına dövdürüyormuş. çok üzülüyordum.

hamıle olmasanda onu çekmek zorunda degılsın seker..
şnşallah hamılesındır...zemuszemus

canım benim inşallah hamile olurum. ama görümcem çok yalan söyler bide istekleri bitmez. istediğini almazsanda acayip ağlar ve kocamla bizi birbirimize düşürür. benim kocam ağlamaya çok gelir sağolsun bide ailesine çok düşkün kendisi. bendede ağlama yok. bi tek çocuk için çok ağladım onuda güçlü görünecem ya sadece evde tek başımayken

sen de agla kıs..
guçlu goruncem dıye aglamayınca duygusuz sanıyorlar insan..alsanaalsanasmile sempatiksalakcinni

nohutluuuuuuuu..nire kaçtın...
ben de kactım...
kahvaltı yapcemm..cokacimcoook
sonrada ver elını ayvalık...bana çok yakın..sadece 23 km...

sen de agla kıs..
guçlu goruncem dıye aglamayınca duygusuz sanıyorlar insan..alsanaalsanasmile sempatiksalakcinni

çok haklısın ama canım yapı meselesi. benim yapımda yok. çok sinirlenince ağlarım ama yanımda kimse olmayacak uzaklaşana kadar beklerim. canım sen balıkesirin neresindesin. sizin orda savaşkayamı ne varmış karacalar köyü sanırım. biliyormusun orayı

ay ınanmıyorm yaa böyle insanlar çocuk doguruyolar ya iştee rabbim sen buyuksun ısya etmek olmasın ama yazık o çocuklara yaaa hele evlılık kurtarılsın dıye yapılan çocuklar allahım sen muhafaza et yarabbımm..başta herşeyi kabul edıp de sonra adamın çocuklarını ıstememek ne demek yyaa..benım de böyle bı dengesız halam varr butun aileyi kendı saçma sapan hareketlerıyle üzer ve birbirine düşürür offf
hiç öyle düşünme bebegim yaa ne münasebet o kendı derdıne yansın bence...
sensakın böl şeylerı kafana takma adilemirin dedigi gibi kimseyi çekmek zorunda degılsın verırsın agzının payını oturur k..ç üstü....
ah etmişler canım hemde nasıl. adamın kızlarının biri 17 biri 15 yaşında sürekli yalan söyleyip babalarına dövdürüyormuş. çok üzülüyordum.

adamın kızlarıda büyükmüş aklı başında çocuklar yanii...bile bile lades demiş sonrada degıştırmeye çalışmış hayret bışey yaakafamçokkarıştı

hayır bızım buraya uzak..ben burhanıyedeyım..edremıt ve ayvalıkın ortasındayım...

amaaan neyse görümcemi düşünüp günümü harcamayayım bugüne güzel dualarla başladım öyle güzel devam etsim demi kıslaaaar. ceylanım bebişi hissediyormusun. kız göbüşün maşalahı var bende 7 haftalık olana kadar nasıl şişmiştim yaaa. hiç bişey olmuyordu. tabi sonu hüsran oldu ama sanırım bende çok şişerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…