Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

netten buldum arapça ı,okunuşunu okudum kenzül arş canım meali nedir neden okudun bende okudum allahım kabul eder inş.

okudum canım ikisinide allahım inş.kabul eder salatı tefricciyede başladım bu hafta allahım dualarımızı duyar inş.

kızlar ben yasinimi ve diğer duaları okudum. listede olan ve olmayan herkesede dua ettim. kabul olur inşallah

arkadaŞlar rabbım dualarımızı kabul etsın ınŞallah hepınıze Çok ıÇtenlıkle dua ettım rabbım yukarda bırımızden bırımızın duası kabul olur ınŞallah.... Yarabbım bu mubarek perŞembe yı cumaya baglayan gecede sen vlat sevgısını tatmak ısteyen tum kullarına bu duyguyu hayırlısı ve saglıklısı ıle yaŞat yarabbım benım gıbı hamıle olna arkadaŞlarımızada saglıklı hayırlı bır evlat nasıp et ve tabıkı saglıklı bır hamılelık ve dogum sonrasında...
Dua eden bÜtÜn arkadaŞlarımız agzına saglık hepınız hakkınızı helal edın allah razı olsun.....

günaydın kızlar. ceylanım duan kabul olsun inşallah. çok güzel dua etmişsin. hepimizin duaları kabul olsun inşallah. hepimize hayırlı cumalar olsun

evet yarım saatte yatkta dondum canım.
bugun ayvalıka gıtcem..kayınvaldemde gun var..bıraz keyfımızde yerıne gelsın demi..sen de gel.. boshayallersmile
ayy yakın olsak keşkede her gun gun yapardık canım yaa ne guzzel olurduu..sana ıyı egleceler ama cnmm....davet etmen bıle yettı:))
sen nasılsın..bebişin nasıl..mıdende yada baska bır degısıklık varmı bı yerınde...bulantı..aşerme işte yanı.. :hulya:

iyiyim ben cnm ya bugu erken kalktım çok uyuyunca sersem gıbı oluyorum gun boyunca kendıme gelemıyorum yaa gazım hala çok şidetle devam edıyoo aaaaa dun göbüşümün resmını koydum bır öncekı sayfalarda olması lazım:)) bak nasıl etlı butlu bı hatun oldumm

günaydın kızlar. ceylanım duan kabul olsun inşallah. çok güzel dua etmişsin. hepimizin duaları kabul olsun inşallah. hepimize hayırlı cumalar olsun

cnm benım raabbım hepımızın dualarını kabul etsın ınşallah vee tez zaman da nufus patlaması yaşayalımmmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…