Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ben oğlumda 3 aylıktım tahta gıbıydı karnım...işyerınde alay konusu olmustum...4 aylıktı şışmedı...
5. ayda başladı sısmeye...
ama bebişin gelısımı normaldı...
hatta kıslar bana doktor senı kandırıyor..hamıle degılsın bence dıyorlardı...
bak kaççaktım gıdemedım yıne...bilmiyorumkismile

öyle haklısınki canım. bazıları böyle işte bencildir. sadece ben mutlu olayım der.o biraz öyledir. geride kalanı düşünmez. ama ben hep dua ettim inşallah düzelirde geri göndermezler diye. ama olmadı işte. kaynanam kayınbabamda haklı olarak istemiyor bebeği biz onun ordan burdan getirdiği çocuklaramı bakacaz diyorlar haklı olarak. ne diyeyim bilmiyorum. ama bide korkum var. bizim çocuk yok ya bana size verelim çocuğu demeleri o zaman ne derim ne yaparım bilmiyorum.

nohutluuuuuuuu..nire kaçtın...
ben de kactım...
kahvaltı yapcemm..cokacimcoook
sonrada ver elını ayvalık...bana çok yakın..sadece 23 km...

buralardayım bebemmm...
ohhh tadını çıkr gesmenın bebemm ne guzel valla...
sizin orda yazlar ne guzel olur yaa ben oraya tatıle geldım 15 gun kaldım cnm ören e geldık pansıyon da kaldık ama baya gezmıştık ayvalıga falan da gıttım yani...çok güzel oralarr

ay dün haberlerde gördümde izmirde bi kadın 9 ay sonra gaz sancısı için gittiği hastanede doğum yapıp çıkmış..
kadın 9 ay boyunca hamile oldugunu anlamamış..
kilolu bi kadın adetleride düzensiz olunca anlamamış hamiş oldugunu...
6-7 senedirde çocuk istiolarmış..
ayy aallahım sen ne büyüksün...

inşallah canım şiştigin gulerıde görücemmm:CüvCüv:
ve çıktım..öptüm sızı..Şeniz
görüşürüz bayb...
:roflol:

aaa o ne demek yaa elın çocugunu nıye versınler sana beee....rabbim zamanı geldıgınde bızedde verecek istemem dersın kı böyle bi saçmalıga imza atacaklarını sanmamm

gunaydın cnmm
işte rabbımın hıkmetlerı çok buyuk de bizim gibi kullar anlamıyor malesefff:ecrin_bebek:

canım onlar görümcemin bebeğini aldırmak istiyorlar ben karşı çıkıyorum. sonuçta bi can diyorum. hani derlerse madem aldırmamızı istemiyorsun sen bak. ne derim onu düşünüyorum. öbür kızınında 4 yıldır bütün herşeyini ben alırım ama onu sevdiğimden ve acıyordum çocuğa. öyle masumdu ki

canım yaaa inşallah en kısa zamanda hamile olurumda herşey çok çok çok güzel olur

ya işte olay bu canımmm. düşünmemek. biz napıyoruz ne olursa olsun hemen test sonra doktor doktor gez veee bitmek bilmez ilaçlar. ama gerçekten Rabbimin hikmeti

gunaydın cnmm
işte rabbımın hıkmetlerı çok buyuk de bizim gibi kullar anlamıyor malesefff:ecrin_bebek:

ya işte olay bu canımmm. düşünmemek. biz napıyoruz ne olursa olsun hemen test sonra doktor doktor gez veee bitmek bilmez ilaçlar. ama gerçekten Rabbimin hikmeti

he valla haklısınız..
dün akşam yine çok güzel bi gece geçirdim..
gece 1 e kadar dua ettim..
kendimi öle kaptırmışımki saatin okadar oldugunu bile farketmedim..

cnm onlar da müslüman degıl mı gunahı sevabı bılıyorlardır heralde..
sen boşver bence öyle birşey derlersede kendı ayıpları....ayrıca dıger küçük kızına bakmaklada ne buyuk sevap işlemişsindir cnm rabbım tez zaman da mukafatınıda verır ınşallah merak etme sen sadece sabret...

s&u canım hayırdır ??
üzülme bitanem..
ve bişi diimmi sen karışma gülüm ya boşver valla böle işler oluo bitio sonra olan arada kalana oluo..

çok sağol ceylanım inşallah artık herşey düzelir. tek isteğim bu.... diline sağlık isolde Allahım dualarını kabul etsin inşallah canımmmmm. gönlündekini versin

günaydın kızlar, hayırlı cumalar hepinize rabbim dualarımızı kabul etsin..ben katılamadım akşam duaya adet olduğum için...çiçek nerelerde kızlar

s&u canım hayırdır ??
üzülme bitanem..
ve bişi diimmi sen karışma gülüm ya boşver valla böle işler oluo bitio sonra olan arada kalana oluo..

çok haklısın canım hemde çokkkk. en iyisi karışmamak canım doğruda .. işte bende yıllardır çocuk istiyorum ya kıyamıyorum aldırmalarına ne bilim işte. haklısın en iyisi karışmim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…