- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #8.161
amaaan neyse görümcemi düşünüp günümü harcamayayım bugüne güzel dualarla başladım öyle güzel devam etsim demi kıslaaaar. ceylanım bebişi hissediyormusun. kız göbüşün maşalahı var bende 7 haftalık olana kadar nasıl şişmiştim yaaa. hiç bişey olmuyordu. tabi sonu hüsran oldu ama sanırım bende çok şişerim.
ay ınanmıyorm yaa böyle insanlar çocuk doguruyolar ya iştee rabbim sen buyuksun ısya etmek olmasın ama yazık o çocuklara yaaa hele evlılık kurtarılsın dıye yapılan çocuklar allahım sen muhafaza et yarabbımm..başta herşeyi kabul edıp de sonra adamın çocuklarını ıstememek ne demek yyaa..benım de böyle bı dengesız halam varr butun aileyi kendı saçma sapan hareketlerıyle üzer ve birbirine düşürür offf
hiç öyle düşünme bebegim yaa ne münasebet o kendı derdıne yansın bence...
sensakın böl şeylerı kafana takma adilemirin dedigi gibi kimseyi çekmek zorunda degılsın verırsın agzının payını oturur k..ç üstü....
adamın kızlarıda büyükmüş aklı başında çocuklar yanii...bile bile lades demiş sonrada degıştırmeye çalışmış hayret bışey yaakafamçokkarıştı
nohutluuuuuuuu..nire kaçtın...
ben de kactım...
kahvaltı yapcemm..cokacimcoook
sonrada ver elını ayvalık...bana çok yakın..sadece 23 km...
hayır bızım buraya uzak..ben burhanıyedeyım..edremıt ve ayvalıkın ortasındayım...
inşallah canım şiştigin gulerıde görücemmm:CüvCüv:amaaan neyse görümcemi düşünüp günümü harcamayayım bugüne güzel dualarla başladım öyle güzel devam etsim demi kıslaaaar. ceylanım bebişi hissediyormusun. kız göbüşün maşalahı var bende 7 haftalık olana kadar nasıl şişmiştim yaaa. hiç bişey olmuyordu. tabi sonu hüsran oldu ama sanırım bende çok şişerim.
görüşürüz bayb...ve çıktım..öptüm sızı..Şeniz
:roflol:ben oğlumda 3 aylıktım tahta gıbıydı karnım...işyerınde alay konusu olmustum...4 aylıktı şışmedı...
5. ayda başladı sısmeye...
ama bebişin gelısımı normaldı...
hatta kıslar bana doktor senı kandırıyor..hamıle degılsın bence dıyorlardı...
bak kaççaktım gıdemedım yıne...bilmiyorumkismile
öyle haklısınki canım. bazıları böyle işte bencildir. sadece ben mutlu olayım der.o biraz öyledir. geride kalanı düşünmez. ama ben hep dua ettim inşallah düzelirde geri göndermezler diye. ama olmadı işte. kaynanam kayınbabamda haklı olarak istemiyor bebeği biz onun ordan burdan getirdiği çocuklaramı bakacaz diyorlar haklı olarak. ne diyeyim bilmiyorum. ama bide korkum var. bizim çocuk yok ya bana size verelim çocuğu demeleri o zaman ne derim ne yaparım bilmiyorum.
ay dün haberlerde gördümde izmirde bi kadın 9 ay sonra gaz sancısı için gittiği hastanede doğum yapıp çıkmış..
kadın 9 ay boyunca hamile oldugunu anlamamış..
kilolu bi kadın adetleride düzensiz olunca anlamamış hamiş oldugunu...
6-7 senedirde çocuk istiolarmış..
ayy aallahım sen ne büyüksün...
inşallah canım şiştigin gulerıde görücemmm:CüvCüv:
görüşürüz bayb...
:roflol:
aaa o ne demek yaa elın çocugunu nıye versınler sana beee....rabbim zamanı geldıgınde bızedde verecek istemem dersın kı böyle bi saçmalıga imza atacaklarını sanmamm
ay dün haberlerde gördümde izmirde bi kadın 9 ay sonra gaz sancısı için gittiği hastanede doğum yapıp çıkmış..
kadın 9 ay boyunca hamile oldugunu anlamamış..
kilolu bi kadın adetleride düzensiz olunca anlamamış hamiş oldugunu...
6-7 senedirde çocuk istiolarmış..
ayy aallahım sen ne büyüksün...
gunaydın cnmm
işte rabbımın hıkmetlerı çok buyuk de bizim gibi kullar anlamıyor malesefff:ecrin_bebek:
canım onlar görümcemin bebeğini aldırmak istiyorlar ben karşı çıkıyorum. sonuçta bi can diyorum. hani derlerse madem aldırmamızı istemiyorsun sen bak. ne derim onu düşünüyorum. öbür kızınında 4 yıldır bütün herşeyini ben alırım ama onu sevdiğimden ve acıyordum çocuğa. öyle masumdu ki
canım yaaa inşallah en kısa zamanda hamile olurumda herşey çok çok çok güzel olur
ya işte olay bu canımmm. düşünmemek. biz napıyoruz ne olursa olsun hemen test sonra doktor doktor gez veee bitmek bilmez ilaçlar. ama gerçekten Rabbimin hikmeti
canım onlar görümcemin bebeğini aldırmak istiyorlar ben karşı çıkıyorum. sonuçta bi can diyorum. hani derlerse madem aldırmamızı istemiyorsun sen bak. ne derim onu düşünüyorum. öbür kızınında 4 yıldır bütün herşeyini ben alırım ama onu sevdiğimden ve acıyordum çocuğa. öyle masumdu ki
canım yaaa inşallah en kısa zamanda hamile olurumda herşey çok çok çok güzel olur
he valla haklısınız..
dün akşam yine çok güzel bi gece geçirdim..
gece 1 e kadar dua ettim..
kendimi öle kaptırmışımki saatin okadar oldugunu bile farketmedim..
ahh ne guzel cnm yaa rabbım kabul etsın ınşallahhhhh:Saruboceq:
s&u canım hayırdır ??
üzülme bitanem..
ve bişi diimmi sen karışma gülüm ya boşver valla böle işler oluo bitio sonra olan arada kalana oluo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?