Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

sanaa yasak dımı cnmmm... ya ben kendıme kuma acammm eşime çok üzülüyom bölee yasık onaa yaaakaydirigubbakcemile3

aynennnnakannehir

oncekı doktorum yasaklamıstı bu bısey demedı bende unuttum sormayı. belkı de yasak degıldır olsa soyler herhalde ama ben rıske gırmek ıstemıyom kocacıgım belkı de 2 haftadır bosuna sabredıyokaydirigubbakcemile3 ama cuma gunu sorucam.

bize yassak doktor tam kapıdan çıkarken söyledi

anammm ben ıkı üç kılo almışımdır belkı haaasempatiksalakcinni
100 kıloylaa dogurucam böyle gıderse dıyomm:lepi:

bısey olmaz. benım bı tanıdıgım 55 kıloyla hamıle kaldı 95 le dogum yapdı. dunyaya 5,5 kılo bı bebek getırdı. ama sımdı yıne 55:):)

eger düşük riskin yoksa bışe olmas bebemm yaaa ama yıne de dıkkatı elden bırakmayıpp dozu kaçırmamak lasımmmmsempatiksalakcinni

bize yassak doktor tam kapıdan çıkarken söyledi

yazık kocişlere yaaaakaydirigubbakcemile3

bısey olmaz. benım bı tanıdıgım 55 kıloyla hamıle kaldı 95 le dogum yapdı. dunyaya 5,5 kılo bı bebek getırdı. ama sımdı yıne 55:):)

anammm ne güzelll inşallah bişey olmaz korkuyom valla... kuzenım hamılelıkde çok aldı 4 aylık oldu bebiş ama hiç vremedı dahaaaakannehir

yazık kocişlere yaaaakaydirigubbakcemile3

anammm ne güzelll inşallah bişey olmaz korkuyom valla... kuzenım hamılelıkde çok aldı 4 aylık oldu bebiş ama hiç vremedı dahaaaakannehir

aslında ıyı bısey degıl. hamıleyken cok kılo almanın bebege zararı olur dıyo doktorlar ya.

siz hamilesiniz sebebiniz var kızlarr benim adet bitmiyo 13 gün oldu yazık sesinide çıkarmıyo benim kocişim ne etsin zemuszemus

bende diyom bak hamileliğe hazırlık işte :))

süt cıkolata bal fındık muz koy robota cek ohhhh:)
of içmede yanında yat cokacimcoook

canım bende sütü çok seviyorum,aynen 1 litre içsem fazla demem :kedi:

ne güzelmiş canım ya
ilaç kullanıyodun bide öyle değil mi :sm_confused:

kımseyı takma bebemmm boşverr agzı olan konuşuyo zatennnn:lepi:

:roflol:[/QUOTE]
bende cevap vermiyorum
laf etmesinler :dilcikar:

dırım dogum kontrol hapı kullanmıyodum ben. hıc kullanmadım. o yuzden dıyodum ya zaten olucaksa yıne olur korunmamdan etkılenmez dıye.

Canlarım ben kaçıyorum. en kısa zamnda görüşmek üzere öptüm hepinizi çok çok. Birdaha görüşene kadar güzel haberlerin artması dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…