- Konu Sahibi NohutluPilav
-
sanaa yasak dımı cnmmm... ya ben kendıme kuma acammm eşime çok üzülüyom bölee yasık onaa yaaakaydirigubbakcemile3haklısın zaten yasak:)
oooohhh maşallahhh... nazarımız değmesin. ben nerdeee helede pekmez ıyyy :umursamaz:
ben cuma gunu ıns duyucam:)
15 mart pazartesi gel duyarız kalp atışlarını dedi. Günler geçmiyo bi türlü
sanaa yasak dımı cnmmm... ya ben kendıme kuma acammm eşime çok üzülüyom bölee yasık onaa yaaakaydirigubbakcemile3
aynennnnakannehir
Ayyy bizede haber ver noluurr...
bende pazartesı duycam hakkımızdan hayırlısı olsun ınşallah kızlarrrr:lepi:
ben hep ıcıyom. 46 gunluk hamıleyım 1 kılo aldım. oldum 52 valla. cok kılo almadım.
oncekı doktorum yasaklamıstı bu bısey demedı bende unuttum sormayı. Belkı de yasak degıldır olsa soyler herhalde ama ben rıske gırmek ıstemıyom kocacıgım belkı de 2 haftadır bosuna sabredıyokaydirigubbakcemile3 ama cuma gunu sorucam.
anammm ben ıkı üç kılo almışımdır belkı haaasempatiksalakcinni
100 kıloylaa dogurucam böyle gıderse dıyomm:lepi:
oncekı doktorum yasaklamıstı bu bısey demedı bende unuttum sormayı. belkı de yasak degıldır olsa soyler herhalde ama ben rıske gırmek ıstemıyom kocacıgım belkı de 2 haftadır bosuna sabredıyokaydirigubbakcemile3 ama cuma gunu sorucam.
bısey olmaz. Benım bı tanıdıgım 55 kıloyla hamıle kaldı 95 le dogum yapdı. Dunyaya 5,5 kılo bı bebek getırdı. Ama sımdı yıne 55:):)
bize yassak doktor tam kapıdan çıkarken söyledi
bize yassak doktor tam kapıdan çıkarken söyledi
bısey olmaz. benım bı tanıdıgım 55 kıloyla hamıle kaldı 95 le dogum yapdı. dunyaya 5,5 kılo bı bebek getırdı. ama sımdı yıne 55:):)
yazık kocişlere yaaaakaydirigubbakcemile3
anammm ne güzelll inşallah bişey olmaz korkuyom valla... kuzenım hamılelıkde çok aldı 4 aylık oldu bebiş ama hiç vremedı dahaaaakannehir
of içmede yanında yat cokacimcoooksüt cıkolata bal fındık muz koy robota cek ohhhh:)
canım bende sütü çok seviyorum,aynen 1 litre içsem fazla demem :kedi:kızlar midenizi bulandırmak istemem ama ben süte bayılıyorum ya 1 litre içerim içsem sıcak çikolata yapıyorum soğuk içiyorum muzlu süt içiyorum sütü ısıtıp tatlı niyetine incirle yiyorum pekmezli süt içiyorum ohh hepsi çok güzel
ne güzelmiş canım yadirim ben 8 aylık evlıyım 1 yıl dusunmuyodum. herkes e bebek varmı ne zaman olcak. bazıları da acaba nıye olmuyo ya ıns olur dıyo. yaslı baslı kadınlar ya ben nasıl korunuyorum dıyım sıze. gıcık oluyordum. bebek olacaksa sımdı de olur olmıycaksa zaten sımdı de olmaz sonra da dıyodum. sonucta ıla fılan kullanmadım ben yanı. sonra varya oyle bısey oldu kı mrk etmeye basladım acaba olacak mı olmıycak mı ıye. 6 ay korundum sonra bıraktım. hemen de hamıle kaldım. adetım gecıkınce erken mı oldu dedım ama guzel bı duygu ya. ıyıkı ıstemısım.
ayy ne guzel yaaa özenndım valllaaa:sinifsinif:
canım sorma bide eşim tarafında kızlar hem erken evleniyor,benden sonra evlenenler hamile,eşimde askerden geldiki şimdiye kadar hep askerliği bahane ediyordum
şimdi herkes soruyor,karnıma bakıyor,milletin başka işi yok sanki
neyse dediğin gibi kimseye düşündüğünü söylemeyeceksin,yoksa seni iyice stres yapıyorlar,sorular felan ne gereği var :dilcikar:
korkuyo onlarda napsın cnmm kolay elde edılmedıgı içinnnkaydirigubbakcemile3Bana yasak filan demedi. Haftada 2 defa olabilir dedi hatta. Ama benim kocam bize bişey olucak diye çok korkuyo kendine yasak koydu garibim :asigim:
neeee nasıl yani 40 kg sonra iyi vermiş ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?