Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

yok kuzum normalde aslında 3 gün sonra adet günüm ama hemen test yapmayı düşünmüyorum ancak 1 hafta falan geçerse yapacam hamileysem olmam zaten o yüzden geç ayarladım

tamam canım anladım...gecıkınce adetın hamılelık olmuyomu ...
daha once gecıktınmı adette..bilmiyorumkismile

aslında 1haftaönce aşırı derecede bacaklarım ağrırdı damarlar gergileşiyo yani.ama bu sefer olmadı ağrılar arada bir geliyor dün geldibide bugün,uzun sürmüyo ve çok şiddetli olmuyor ,karnımda şişlik yok,bugün yapsam çıkarmı beklesemmi bilmiyorum bebekde istiyorum

hayırlısı canım ınşallah vardır..içinden yapmak gelıyorsa yap canım...ama beklemek ıstıyorsan 1-2 gun bekle..
inşallah bebişin vardır karnında Şeniz

aha uzun surmus..bu ayda çok uzun surerse doktora gıt..

geçen ay gittim bitmeyince daha önce doğum kont hapı kullanıyodum ondan kaynaklanıyodur başka bişey yok dedi
birde rahim zarı incelmiş ama korkulacak bişey değilmiş ilaç bile vermedi oyüzden içim rahat bakalım bu ay neler olacak

ısoldecım napalım
iyiyiz
bugun kayserıde bulusman varmıs..Şeniz
evet canım bakalım toplaşıcas kayserili hatunlar fotolara bakarsnz artık...

h.g kuzumm birsürü işim var ayrılamıyorum yine bunun başından :))
sen nasılsın
iim canım işyerimdeyim....
sen nasılsın canım..

kızlar pisondan haber var mı ya şimdi aklıma geldi

valla dün en son çıktıgımda akşama foto koyarım diodu naptı hiç bilmiom...

h.g kuzumm birsürü işim var ayrılamıyorum yine bunun başından :))
sen nasılsın

canım inşallah bu ay adet olmazsınız bu ay...hamıle olursunuz..
benım karnım felaket agrıyor...
artık oturamıycam..ben bıraz uzancam...adet ,oldum, oluyorum, ama olamadım....bilmiyorumkismile
kendınıze ıyı bakın..isolde cım sende kayserı bulusmasın da ıyı eglen canım cım...opuyorumnanaktan
herkesi öptüm..

inş. canım geçmiş olsun
dinlen kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…