- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #8.841
yok kuzum normalde aslında 3 gün sonra adet günüm ama hemen test yapmayı düşünmüyorum ancak 1 hafta falan geçerse yapacam hamileysem olmam zaten o yüzden geç ayarladım
aslında 1haftaönce aşırı derecede bacaklarım ağrırdı damarlar gergileşiyo yani.ama bu sefer olmadı ağrılar arada bir geliyor dün geldibide bugün,uzun sürmüyo ve çok şiddetli olmuyor ,karnımda şişlik yok,bugün yapsam çıkarmı beklesemmi bilmiyorum bebekde istiyorum
canım aslında sabah ilk idrarla yapsan çıkardı ama şimdi bişey diyemem. bak ben iki hamileliğimdede adet günümde idrarımı 4 saat tuttum öğleden sonra yapmıştım ve net çıkmıştı. yani varsa çıkar. belirtilerin varmı canım. istiyorsan İnşallah hamilesindir canım... RAbbim isteyen kimsenin kucağını boş çıkarmasın İnşallah
iyim canım şükürde akşamdan beri sağ kasığımda bi ağrı var anlayamadım bi türlü
18. günün canım ya üşüttün ki inşallah öyle değildir. yada ikinci kere yumurtluyor olabilirsin yada bebiş tutunmaya çalışıyordur canım. ama bence İnşallah 3. seçenektir veee bebişin gelir:ecrin_bebek: zemuszemus
inş.. canımmm hepimizin ki gelirr
fıstıklar napıosunuz??
tamam canım anladım...gecıkınce adetın hamılelık olmuyomu ...
daha once gecıktınmı adette..bilmiyorumkismile
fıstıklar napıosunuz??
adetim gecikmez normalde ama geçen ay bi düzensizlik yaşadım 8 gün adet görürüm yaklaşık 15 gün boyıunca kanamam kesilmemişti bakalım hayırlısı olsun
aha uzun surmus..bu ayda çok uzun surerse doktora gıt..
evet canım bakalım toplaşıcas kayserili hatunlar fotolara bakarsnz artık...ısoldecım napalım
iyiyiz
bugun kayserıde bulusman varmıs..Şeniz
iim canım işyerimdeyim....h.g kuzumm birsürü işim var ayrılamıyorum yine bunun başından :))
sen nasılsın
kızlar pisondan haber var mı ya şimdi aklıma geldi
h.g kuzumm birsürü işim var ayrılamıyorum yine bunun başından :))
sen nasılsın
bende onu bekliyorum yaaa. merakla
canım inşallah bu ay adet olmazsınız bu ay...hamıle olursunuz..
benım karnım felaket agrıyor...
artık oturamıycam..ben bıraz uzancam...adet ,oldum, oluyorum, ama olamadım....bilmiyorumkismile
kendınıze ıyı bakın..isolde cım sende kayserı bulusmasın da ıyı eglen canım cım...opuyorumnanaktan
herkesi öptüm..
dün gelmemiş mi hiç ben öğleden sonra girmedim diye bilmiyorum
canım en son ben çıkarken resim koymaya çalışıyordu işte. sanırım olmadı. test yapmış ya silik çıkmıştı haberin yok o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?