- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 45
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #8.821
merhaba
yanı 2 gunun mu var
benımde .ama hala karnım çok agrıyor..
hayır canım bugün günüm. yani adet olacak olsaydım Allah korusun 2 gün önce düşmesi gerekti canım. ama çok şükür şimdilik iyi. bi kaç gün bekler öyle test bişey yaparım. senin ne zaman canım
ne düşcek canım..nıye düşşün kıne...
benım bılmıyorum..20-21-22
kurtaj oldum ben kurtaj sonrası kanamayla adet kanaması bırbırıne gırdı...tam tarıhım bellı degıl..ben 22 dıye duwsunuyorum ama...
test yap:lepi:
canım 28 günde oluyorsan 20 sidir bence. ben düşük yaptıktan sonra. 1 ay adet görüp sonra hamile olmuştum tekrar. ama bazıları hemen hamile kalıyor tekrar. yok canım test yok. çok aldandım böyle. 5 gün geçsin öyle yapacam kısmetse. ama bu arada bol bol dua edecem. en güzeli bu. sizleri çoooooook seviyorum yaaa. iyiki varsınız.
bilmiyorumkismile
ınsallah vardırbebiş..
bende 1 kez adet gordum kurtaj sonrası..ama bu ay ümidim hiç yok zatten...
kısmatse bırdaha kı aya inşallah...
sende 2 kez dusukmu yaptın can can..bilmiyorumkismile
zemuszemusevet canım 2 kere düşük oldu. ikiside 7. haftada düştü. 4 yılı geçti ama bi daha olmadı hiç
sekercım subat 28 cektı ya ondan aynı tarıhte olcam bu ay...22 sı galıba yanı..ama her an olabılır..ölcem agrıdan çunku...bilmiyorumkismilecanım 28 günde oluyorsan 20 sidir bence. ben düşük yaptıktan sonra. 1 ay adet görüp sonra hamile olmuştum tekrar. ama bazıları hemen hamile kalıyor tekrar. yok canım test yok. çok aldandım böyle. 5 gün geçsin öyle yapacam kısmetse. ama bu arada bol bol dua edecem. en güzeli bu. sizleri çoooooook seviyorum yaaa. iyiki varsınız.
zemuszemus
ınsallah artık bebişin gelmıstır canım benım...hadı hayırlısı...
merak ettım bende şimdi..zemuszemus
sekercım subat 28 cektı ya ondan aynı tarıhte olcam bu ay...22 sı galıba yanı..ama her an olabılır..ölcem agrıdan çunku...bilmiyorumkismile
ay inşallah canımsın yaaa. İnşallah 4 yıldır bir an geçmedi istemediğim. Rabbim herkese nasip etsin içlerinde banada.
belki üşütmüşsündür canım ağrın ondandır.benimde kasıklarımda batma var ama bu değişik biraz. anlamadım. sanki kasıklarım taş gibi içi dopdolugibi ama karnım tarafı değil. normalde karnımın içine doğru ağrı olurdu. ağrı yok batma var sadece şimdi
anladım canım..hadı hayırlısı..ne zaman bakcan 5 gun sonra galıba demı..
ben usuttum evet...karnım şıştı adet oncesı şışer ya oyle...
galıba benım adet gunum bugun...olsamda adet rahatlasam vallah..ağım çok...
:hulya:
günaydın cankuşlarrrrr opuyorumnanaktan nasılsınız bakalımmmm
günaydın cankuşlarrrrr opuyorumnanaktan nasılsınız bakalımmmm
iyim canım şükürde akşamdan beri sağ kasığımda bi ağrı var anlayamadım bi türlügünaydın canımmmm hoşgeldin. biz çoooook şükür. sen nasılsın gülşen
can can bu ne tıckerı..bebek mi gelıyor...bilmiyorumkismile
iyim canım şükürde akşamdan beri sağ kasığımda bi ağrı var anlayamadım bi türlü
yok o test tickeri test yapacağım günü geri sayıyo canımm
günaydın hanımlar benim adetim bugün ama olmadım nezaman idrar testiyapıyım sizce.adetim düzenlidir.28 gnde olurum .
10 gunun mu var..haydı bakem gelsın bebişin..opuyorumnanaktanboshayallersmile
günaydın hanımlar benim adetim bugün ama olmadım nezaman idrar testiyapıyım sizce.adetim düzenlidir.28 gnde olurum .
iyim canım şükürde akşamdan beri sağ kasığımda bi ağrı var anlayamadım bi türlü
18. günün canım ya üşüttün ki inşallah öyle değildir. yada ikinci kere yumurtluyor olabilirsin yada bebiş tutunmaya çalışıyordur canım. ama bence İnşallah 3. seçenektir veee bebişin gelir:ecrin_bebek: zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?