Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

merhaba

yanı 2 gunun mu var
benımde .ama hala karnım çok agrıyor..

hayır canım bugün günüm. yani adet olacak olsaydım Allah korusun 2 gün önce düşmesi gerekti canım. ama çok şükür şimdilik iyi. bi kaç gün bekler öyle test bişey yaparım. senin ne zaman canım

ne düşcek canım..nıye düşşün kıne...
benım bılmıyorum..20-21-22
kurtaj oldum ben kurtaj sonrası kanamayla adet kanaması bırbırıne gırdı...tam tarıhım bellı degıl..ben 22 dıye duwsunuyorum ama...
test yap:lepi:

canım 28 günde oluyorsan 20 sidir bence. ben düşük yaptıktan sonra. 1 ay adet görüp sonra hamile olmuştum tekrar. ama bazıları hemen hamile kalıyor tekrar. yok canım test yok. çok aldandım böyle. 5 gün geçsin öyle yapacam kısmetse. ama bu arada bol bol dua edecem. en güzeli bu. sizleri çoooooook seviyorum yaaa. iyiki varsınız.

bilmiyorumkismile
ınsallah vardırbebiş..
bende 1 kez adet gordum kurtaj sonrası..ama bu ay ümidim hiç yok zatten...
kısmatse bırdaha kı aya inşallah...
sende 2 kez dusukmu yaptın can can..bilmiyorumkismile

bilmiyorumkismile

ınsallah vardırbebiş..
bende 1 kez adet gordum kurtaj sonrası..ama bu ay ümidim hiç yok zatten...
kısmatse bırdaha kı aya inşallah...
sende 2 kez dusukmu yaptın can can..bilmiyorumkismile

evet canım 2 kere düşük oldu. ikiside 7. haftada düştü. 4 yılı geçti ama bi daha olmadı hiç

evet canım 2 kere düşük oldu. ikiside 7. haftada düştü. 4 yılı geçti ama bi daha olmadı hiç
zemuszemus
ınsallah artık bebişin gelmıstır canım benım...hadı hayırlısı...
merak ettım bende şimdi..zemuszemus

sekercım subat 28 cektı ya ondan aynı tarıhte olcam bu ay...22 sı galıba yanı..ama her an olabılır..ölcem agrıdan çunku...bilmiyorumkismile

zemuszemus
ınsallah artık bebişin gelmıstır canım benım...hadı hayırlısı...
merak ettım bende şimdi..zemuszemus

ay inşallah canımsın yaaa. İnşallah 4 yıldır bir an geçmedi istemediğim. Rabbim herkese nasip etsin içlerinde banada.

sekercım subat 28 cektı ya ondan aynı tarıhte olcam bu ay...22 sı galıba yanı..ama her an olabılır..ölcem agrıdan çunku...bilmiyorumkismile

belki üşütmüşsündür canım ağrın ondandır.benimde kasıklarımda batma var ama bu değişik biraz. anlamadım. sanki kasıklarım taş gibi içi dopdolugibi ama karnım tarafı değil. normalde karnımın içine doğru ağrı olurdu. ağrı yok batma var sadece şimdi

anladım canım..hadı hayırlısı..ne zaman bakcan 5 gun sonra galıba demı..
ben usuttum evet...karnım şıştı adet oncesı şışer ya oyle...
galıba benım adet gunum bugun...olsamda adet rahatlasam vallah..ağım çok...

:hulya:

canım hep dediğim gibi olmadıysa eğer gününde adet olayımda bari üzülmeyeyim. evet canım sabredebilirsem 5 gün sonra tabi en önemlisi adet olmazsam

günaydın canımmmm hoşgeldin. biz çoooook şükür. sen nasılsın gülşen
iyim canım şükürde akşamdan beri sağ kasığımda bi ağrı var anlayamadım bi türlü

can can bu ne tıckerı..bebek mi gelıyor...bilmiyorumkismile

yok o test tickeri test yapacağım günü geri sayıyo canımm

günaydın hanımlar benim adetim bugün ama olmadım nezaman idrar testiyapıyım sizce.adetim düzenlidir.28 gnde olurum .

adet belirtin var mı canım
dayanabilirsen bikaç gün bekle derim dayanamam dersen yap
ama bence bekle olacaksan zaten adetin gelir olmıcaksanda bebişin gelir inş...
kimisnin geç döllenme oluyo idrarda çıkmıyo biraz daha bekle istersen

günaydın hanımlar benim adetim bugün ama olmadım nezaman idrar testiyapıyım sizce.adetim düzenlidir.28 gnde olurum .

bugun yapabılırsın...belıtın yokmu...
adet olcak gıbımısın..bilmiyorumkismile
belırtın yoksa yap bugun seker test..

canım aslında sabah ilk idrarla yapsan çıkardı ama şimdi bişey diyemem. bak ben iki hamileliğimdede adet günümde idrarımı 4 saat tuttum öğleden sonra yapmıştım ve net çıkmıştı. yani varsa çıkar. belirtilerin varmı canım. istiyorsan İnşallah hamilesindir canım... RAbbim isteyen kimsenin kucağını boş çıkarmasın İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…