- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #8.861
isolde bende iyim canım buluşuyomuşsunuz ohh ne güzel ya yerinizde olmak isterdimzemuszemus
vay be evleneli bgn tam 1 sene 8 ay olmuş...
vay anasını günler ne çabık geçio yaaaaa..
herşeydaha dün gibi...
al 4 ay sonra 2 senem dolucak...
rabbim nolur bu 4 ay içinde banda hamiş kalmayı nasip et rabbim noluuur...
slm kızlar nasılsınız
slm canımmslm kızlar nasılsınız
gunaydın kızlar yoksa tunaydınmı desem daha ii olucak bılemedım ıste anladınız sız bu gun cok enerjı doluyum anlamadım ama hayırlısı bakalımkaydirigubbakcemile2
slm canımm
oo maşalllah ne güzel...
slm canım nasılsın
energım ama dun gece gaz bombası gıbıydım fatossum yaaa olcem sandım gazdan karnımda nasıl bır gaz nasıl bır gaz anlatama sana cok kotuydu gece uyuyamadım gaz sancısında sundada hafıf hafıf var neden acaba yaa
energım ama dun gece gaz bombası gıbıydım fatossum yaaa olcem sandım gazdan karnımda nasıl bır gaz nasıl bır gaz anlatama sana cok kotuydu gece uyuyamadım gaz sancısında sundada hafıf hafıf var neden acaba yaa
isolde ben hamile kaldığım ayy çok kasıklarımda ağrılar olmuştuuu hatta o ağrılar için ölesine test yapmıştım yeni yıl sabahııı ve müjdeli haberi almıştıkk
ay kızlar sormayın yaa kasıklarımda batmalar oldu sol trafımda daha cokisolde ben hamile kaldığım ayy çok kasıklarımda ağrılar olmuştuuu hatta o ağrılar için ölesine test yapmıştım yeni yıl sabahııı ve müjdeli haberi almıştıkk
yaaa ölemi ozaman bu ağrılar güzel haberlerin müjdecisi olabilrimiki..
ayy bilmiorum yaaaaa..
hsg çektirdim sıra saniyelik anlarla ağrılar yaşamıştım tıpkım onlara benzio bu ağrılar...
ama kasıgımdaki başka..
o resmen felç edio beni...
hem biz daha bgnlerde çalışma yapıok canım...
selam kızlarrr
misafir gelen giden derken çok geç girebildim nasılsınız bakalım....
benimmm öle olmuştuuu cnmmm aniden kasıklarımda batmalar olmuştu özellikle sağ kasığımda daha fazlaydı inşş çalışmaların sonucunu alırsınız bizde 2 ay full çalışmıştıkkk lülülülülülü ama ben yumurtlamayı tetikleyen ilaç kullanmıştımm allhım sizede tez zamanda nasip eylesin
ay kızlar sormayın yaa kasıklarımda batmalar oldu sol trafımda daha cok
ayaklarımı üşütmem ne corabım ne terlıgım eksık ayagımdan baklıyat yemıyorum zaten dıyetteyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?