Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

vay be evleneli bgn tam 1 sene 8 ay olmuş...
vay anasını günler ne çabık geçio yaaaaa..
herşeydaha dün gibi...
al 4 ay sonra 2 senem dolucak...
rabbim nolur bu 4 ay içinde banda hamiş kalmayı nasip et rabbim noluuur...

amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn canım amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn nice uzun seneleriniz daha olur inş. bebişinizlee

bende kalkıp işlerimi yapayım öğleden sonra maraşa gidecez hala bi iş yaptığım yok kahvaltı masam bile duruyo ne tembelim yaaa:kedi:

gunaydın kızlar yoksa tunaydınmı desem daha ii olucak bılemedım ıste anladınız sız bu gun cok enerjı doluyum anlamadım ama hayırlısı bakalımkaydirigubbakcemile2

slm canımm

oo maşalllah ne güzel...

energım ama dun gece gaz bombası gıbıydım fatossum yaaa olcem sandım gazdan karnımda nasıl bır gaz nasıl bır gaz anlatama sana cok kotuydu gece uyuyamadım gaz sancısında sundada hafıf hafıf var neden acaba yaa

bakliyatmı yedinnn kızzz gaz yapan bişiy yedin heralde yada ayaklarından üşüdün

canım benim yaaa geçmişolsun..
bende de ara ara oluo o yaaaaaa...
ya dilaycım bgn bendede kasığımda batmalar oldu ama 3-4 saniye kımıldayamıorum öle yani..
bi de yumrtlarımın oldugunu tahmin ettiğim yerde böleee tuhaf kramplar oluo..
nieki acaaba???

isolde ben hamile kaldığım ayy çok kasıklarımda ağrılar olmuştuuu hatta o ağrılar için ölesine test yapmıştım yeni yıl sabahııı ve müjdeli haberi almıştıkk

isolde ben hamile kaldığım ayy çok kasıklarımda ağrılar olmuştuuu hatta o ağrılar için ölesine test yapmıştım yeni yıl sabahııı ve müjdeli haberi almıştıkk

yaaa ölemi ozaman bu ağrılar güzel haberlerin müjdecisi olabilrimiki..
ayy bilmiorum yaaaaa..
hsg çektirdim sıra saniyelik anlarla ağrılar yaşamıştım tıpkım onlara benzio bu ağrılar...
ama kasıgımdaki başka..
o resmen felç edio beni...
hem biz daha bgnlerde çalışma yapıok canım...

ay kızlar sormayın yaa kasıklarımda batmalar oldu sol trafımda daha cok
ayaklarımı üşütmem ne corabım ne terlıgım eksık ayagımdan baklıyat yemıyorum zaten dıyetteyım

benimmm öle olmuştuuu cnmmm aniden kasıklarımda batmalar olmuştu özellikle sağ kasığımda daha fazlaydı inşş çalışmaların sonucunu alırsınız bizde 2 ay full çalışmıştıkkk lülülülülülü ama ben yumurtlamayı tetikleyen ilaç kullanmıştımm allhım sizede tez zamanda nasip eylesin

bende kullanıorum canım o ilaçtan..serophene mi yoksa kullandıgın ilaç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…