Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ne ilaci kullaniyonusun tatlim?
merak ettim

immm ceylanım napım sen nasılsın ayy sınır oldum ben neden yapamıyorum bı kactane alıntı hem hQ ya bascam hemde alıntı yapmı dıcem yoksa salak kafam oldımı ceylan sempatiksalakcinni

hosbuldum nohutuuuum
birazdan testi koyucam profilime ama buraya koymayi biliyorum
kopyala yapistirla buraya koyulmuyo dimi?

canım goggle ye hızlıresım yaz çıkan ılk lınk e tıkla ve orda resım ekle dıyo resmı bılgısayardan seçip yukle ye tıkla sonra sag tıklayıp resmın url sını kopyala ya bas ve mesaj yazdıgımız butonda (hanı renk seçme yerı falan varya orda) üzerinde dag resmi gibi olan bı yer var orayı tıklayım adresı yapıştır ekle de o kadar tatlımm

hosbulduk tatlim

isolde ben hamile kaldığım ayy çok kasıklarımda ağrılar olmuştuuu hatta o ağrılar için ölesine test yapmıştım yeni yıl sabahııı ve müjdeli haberi almıştıkk

beni yine umitlendirdiniz ya
10 gundur kasiklarimda agri var
ama sanci gibi daha cok gidip geliyolar
adetim 4 gun gecti bu kadar agriyla olsaydim olurdum heralde dimi tatlim?

immm ceylanım napım sen nasılsın ayy sınır oldum ben neden yapamıyorum bı kactane alıntı hem hQ ya bascam hemde alıntı yapmı dıcem yoksa salak kafam oldımı ceylan sempatiksalakcinni

canımcım oraya bastıgında rengı soluk oluyosa alıntı yapmak istedigin diger mesaj da da aynı işlemı yap den şimdi birkere tatlım

hoşgeldiniz kızlaaaaaaar. siz geldiniz ben gidiyorum yaaa. müşteriye gidiyorum. ordanda kaynanamlara geçecem yaaa. pison testi göremiycem yaaa. kızlar bana çok dua edin sabır için görümcem gelmiş. ve bide Rabbim bana görümceme baktırıp üzdürmesin. ne olur benimde bebeğim gelmiş olsun yaaa. ne olur. bugün adet günümdü okudunuzmu bilmiyorum yaaa. sabah ısımı ölçtüm 36.7 çıktı. üstüm açıkkalmışta... bide 5:30 da ölçtüm. nasıl umut varmı kızlar.

benimde karnım şiş acayip gazım var yaa. normalmi. hele bir haftadır çok fena. hatta yemek yerken çok zorlanıyorum. midem bulanıyor çok yiyince. hatta geçen gün çıkardım yaaa.

hosbulduk tatlim

beni yine umitlendirdiniz ya
10 gundur kasiklarimda agri var
ama sanci gibi daha cok gidip geliyolar
adetim 4 gun gecti bu kadar agriyla olsaydim olurdum heralde dimi tatlim?

valla cnm benim başıma geleni anlattım sizee bende adet düzensizliği olduğu için 2 ay bile gelmediği oluyo benimmm ama senin herzaman düzenli geliyosa ve şimdi geciktiyse bu işte bi hayır vardırr çünkü benim bebişimm kasık ağrılarıyla geldi veee test yapmadan önce sabaha karşı istifrayla uyanmıştım

selam cnmmm ayy hiç bilmiyorum o ateş takıbını tatlım yaabilmiyorumkismile
tülaydın kızlar

gunaydın canımm ohh hsefan olsun yenımı uyandın bebemmmmzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…