P
pison
Ziyaretçi
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #8.901
bende tek kullandığım ay kalamadım cnm ikinci ay günde iki tane kullandım o ay kaldım o ayda kalamasaydım 3,ay 3 tane kullanıcaktımm inş seninde bu ay yüzün gülerr ama 12 14 16 18 20 günleri çalışmaları sakın kaçırmayın ve kalkmaaaa hemennn akıntınıda kontrol et yumurtladığın günü anlamak için ben anladıydımm
merhaba hanımlar bende eylül annesiyim topiğinizi ziyaret etmek istedim nasılsınız
merhaba hanımlar bende eylül annesiyim topiğinizi ziyaret etmek istedim nasılsınız
ne ilaci kullaniyonusun tatlim?
merak ettim
selam pısonn hoşgeldın datlumm
hosbuldum nohutuuuum
birazdan testi koyucam profilime ama buraya koymayi biliyorum
kopyala yapistirla buraya koyulmuyo dimi?
hoşgeldinn eylülll annesiii iyi yapmışsınnn biz iyiyiz seni sormalı eylülün sonunamı gelıyo senin doğumun
hoşgeldin cnm
isolde ben hamile kaldığım ayy çok kasıklarımda ağrılar olmuştuuu hatta o ağrılar için ölesine test yapmıştım yeni yıl sabahııı ve müjdeli haberi almıştıkk
selam cnm hoşgeldın bende ekım annesıyım:)) cinsiyet bellii mi tatlımm
immm ceylanım napım sen nasılsın ayy sınır oldum ben neden yapamıyorum bı kactane alıntı hem hQ ya bascam hemde alıntı yapmı dıcem yoksa salak kafam oldımı ceylan sempatiksalakcinni
hoşbulduk cinisiyeti belli oldu oğluşum olcak inş.sizinki bellimi
hosbulduk tatlim
beni yine umitlendirdiniz ya
10 gundur kasiklarimda agri var
ama sanci gibi daha cok gidip geliyolar
adetim 4 gun gecti bu kadar agriyla olsaydim olurdum heralde dimi tatlim?
selam cnmmm ayy hiç bilmiyorum o ateş takıbını tatlım yaabilmiyorumkismilehoşgeldiniz kızlaaaaaaar. siz geldiniz ben gidiyorum yaaa. müşteriye gidiyorum. ordanda kaynanamlara geçecem yaaa. pison testi göremiycem yaaa. kızlar bana çok dua edin sabır için görümcem gelmiş. ve bide Rabbim bana görümceme baktırıp üzdürmesin. ne olur benimde bebeğim gelmiş olsun yaaa. ne olur. bugün adet günümdü okudunuzmu bilmiyorum yaaa. sabah ısımı ölçtüm 36.7 çıktı. üstüm açıkkalmışta... bide 5:30 da ölçtüm. nasıl umut varmı kızlar.
tülaydın kızlar
tülaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?