- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #8.921
yok cnm bız daha on haftalgız bellı degıl cinsiyetimiz...maşşallah sana da ogluşunada:))
ikili testı yaptırdınızmı:uhm:
slm canımcım hoşgeldintülaydın kızlar
canımcım oraya bastıgında rengı soluk oluyosa alıntı yapmak istedigin diger mesaj da da aynı işlemı yap den şimdi birkere tatlım
ayy ben 16 haftalıkım halaa bilmıyoz cinsiyetiiii bu yıl erkek senesiymişş burda öle diyolarr sizin oralarda varmı böle hurafeler :d
slm kızlar
evet yeni uyandım koçiş uyandırdı diğer eve korniş alayımmı diye lülülülülülü uykumu kaçırdı daha yatacaktım yksam
erkek daha çabuk kendini gösteirimiş
sevecen1 canım hoşgeldin oh bayağı olmuş senin hamişliğin hayırlısıyla kucağına almayı hayırlı doğumlar yaşamayı nasip etsin allahım
ohh maşallhh kız kaç tane ev var sendee lülülülülülü
hoşbulduk cinisiyeti belli oldu oğluşum olcak inş.sizinki bellimi
bende perşembe gittim bırak cinsiyeti bebişi bile göremedikkkk bakalım haftaya keyfi gelirse kendini bali gösterse
kuşum bitane aldık işte az bi para buldukça eksikliklerini gidermeye çalışıyoz oturduğumuz ev babasından kalma 60 m2
mirage senin tickerin anlamı ne kız cahilliğime ver çözemedim de benbilmiyorumkismile
hosgeldin sevecen
rabbim oglusunu sana bagislasin saglikla kucagina almani nasip etsin tatlim[/QUOThoşbulduk tşk ederim.duan içinde çok tşk ederimm aminnn
karnın tok git.bide çikolatalı bişeyler yiyince hareket ediyo bben şahsen öle yaptım ilk bakmada anladı.çok şükür
benim ismim serap canım mirage da ingilizce çölde görülen hayal anlamını taşıyo sanırsam ben öyle buldum :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?