Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

yok cnm bız daha on haftalgız bellı degıl cinsiyetimiz...maşşallah sana da ogluşunada:))
ikili testı yaptırdınızmı:uhm:

bazen tahminde bulunuyoda ondan sordum canım.yok ikili testimi yaptırmadım ben.zaten aldırmıcağım içinn kötü bişey çıkarsa hamileleğimin kötü geçmesini istemedim açıkcası.şimdide iyiki yaptırmamışım diyorum sen yaptırıcakmısın

ayy ben 16 haftalıkım halaa bilmıyoz cinsiyetiiii bu yıl erkek senesiymişş burda öle diyolarr sizin oralarda varmı böle hurafeler :d

slm kızlar
evet yeni uyandım koçiş uyandırdı diğer eve korniş alayımmı diye lülülülülülü uykumu kaçırdı daha yatacaktım yksam

sevecen1 canım hoşgeldin oh bayağı olmuş senin hamişliğin hayırlısıyla kucağına almayı hayırlı doğumlar yaşamayı nasip etsin allahım

sultancım adet olcagın sabah dusuyo 35 lere sen hamıssın galıba kızzz mumkun degıl adet gununse dusmesı lazımdı 35.5 lara

karnın tok git.bide çikolatalı bişeyler yiyince hareket ediyo bben şahsen öle yaptım ilk bakmada anladı.çok şükür

ya o sabah ben çok istifra ettim bide hastayım öksürüyorum çokk çocuk allk bullak olmuşş tu karnımda açtı tabiki çünküü dr ye gidene kadr istifra etmiştim ondan belkide göstermedii kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…