Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ohhhhhhhhh bugün topicte hamiş çok yolda bekleyenlerde var hadi bak ateşin düşmüyosa hamiş olabilirsiniz kızçeler hadi hepimiz hamiş kalında sondan bende geleyim bu ay bekleyenlerin hepsi hamiş kalır inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ya o sabah ben çok istifra ettim bide hastayım öksürüyorum çokk çocuk allk bullak olmuşş tu karnımda açtı tabiki çünküü dr ye gidene kadr istifra etmiştim ondan belkide göstermedii kendini

büyük bi ihtimalle ondandır bidahaki gittiğinde tok git gösteirir kendini.karnın tok olduğu zaman hareketlerini bile hissedebiliyosun

son 3 aydir duzenli tatlim ama ondan once 1 kez stresten kendi kendime 15 geciktirdim adetimi
korkum ondan
ama o zaman boyle kasik agrilarim olmamisti hic

serapcım hosgeldın dedım gormedın galıba olsun ben bıdaha yazarım hosgeldın hosgeldın hosgeldın

son 3 aydir duzenli tatlim ama ondan once 1 kez stresten kendi kendime 15 geciktirdim adetimi
korkum ondan
ama o zaman boyle kasik agrilarim olmamisti hic

neden test yapmıyosun o zaman cnmm bak ben 28 kasımda adet olmuştumm en son sonraa 31 aralık sabahı yaptım ve çıkmıştıı eğer varsa çıkarr düşünmektense test yap hayatımmm inşşşallh ağrılar bebiş belirtisidirr benim çok şiddetliydi sancılarım ara ara giriyodu özellikle sağ kasığıma

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şincik anladım yeni uyandım mahzur gör ovülasyon günü yani adet çizelgem ben 35 günden hesaplıyom kuşum
hımmmmmmmmmmmmmmmm bende çözemedim ne olduğunudaaa anladım şimdiii hayatım bu saate kadr uyuyuncaaa malum anlıyom seni ama şimdi uyu cnmm bende normalde çok uyurdum hamile kaldığımdan beri uykularım kaçtı sabah istifra ettiğim için bidahada uyuyamıyom

hosgeldin serabiiiiim
duana bende insallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah diyorum

yok ya kuşum 3.30 tu yattım akşam eşimin uyandırdım 7.30 dan 8 e kadar uykum bölündü 9 da tekrar uyumuşum uyku problemim var hele ilk evledndiğim 6 ay nerdeyse hiç uyumadan işe gidiyodum

ay kuşum kusura bakma ardada kendime çay koyuyom kalkıp oturdum atlamışım napıyosun tatlım Şeniz
olsun canım benım onemlı degıl kusum iii olmaya calısıyorum yaa dun aksamdan berı gaz bombası gıbı oldum acayıp gaz var karnımda kasıklarımdada batma adetımede var ama yumurtluyomuyum acep atesımıde olctum 36.9 cıktı sence normalmı

hosgeldin serabiiiiim
duana bende insallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah diyorum

canım sen test sıparıs etmıstıb gelmedımı daha yaa ne zman yapcan valla meraktan catlıcam ben sankı ben hamıleyım kaydirigubbakcemile3

yaptim cnm dun test ama 5 dakikada bisey cikmadi 10 dakika sonra baktigimda silik cizgi vardi
hem ben kapagiyla oynadim testin bozmus olabilirim testi diye dusunuyorum
yeni test ismarladim onlarda pazartesi gelicekler buyuk ihtimal ondan bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…