Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kaçıncı gün kuşum ateşin güzel yüksek

zati duya ilk senin ismini geçirerek başladım

canim benim ya valla duygulandirdin beni
hepiniz cok iyisiniz gercekten
insanin kendi ailesinden baska kim yapar bunlari, kiskancliktan kendi arkadasi bile yapmaz
gel bir sarilayim sana bikam :1hug:
sabah sabah icimi actiniz

yaptim cnm dun test ama 5 dakikada bisey cikmadi 10 dakika sonra baktigimda silik cizgi vardi
hem ben kapagiyla oynadim testin bozmus olabilirim testi diye dusunuyorum
yeni test ismarladim onlarda pazartesi gelicekler buyuk ihtimal ondan bekliyorum

silik çizgide var anlamında oluyo çoğu zamn inşşşşş kesindirr bi kann verseydinn keşke bitanmm

selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bir sorum olucak dün regli olmam gerekiyordu olmadım umarım olmam çok heyecanlıyım dayanamadı test yaptım ama negatif çıktı alt karnım çok sertleşti göğüsümden süt geliyor yüzüm sivilcelendi belim çok ağrıyo hamile olabilirmiyim umarım tutmuştur

canım sen test sıparıs etmıstıb gelmedımı daha yaa ne zman yapcan valla meraktan catlıcam ben sankı ben hamıleyım kaydirigubbakcemile3

gelmediler tatlim bende bugun gelirler diye beklerdim evden bile cikmadim ama yok
pazartesi artik
tembel bunlar tembel cnm cumartesi pazar calismiyolar hayat duruyo resmen burda

insanin kendi ailesinden baska kim yapar bunlari, kiskancliktan kendi arkadasi bile yapmaz

sen bıze hayırlısıyla guzel haberler ver sende bızım ıcımızı ac kuzum valla

canım durmak yok yola devam zati niye sorduysam bizim adetler aynı değilmiydi çalış çalış sen bu ateşle sen ümitliyim hadi koçum hadi aslanım :):roflol::roflol::roflol::roflol:

ohhhhhhhhhhhhhhh hamiş arkadaşım gel sarılalım ŞenizŞenizŞenizolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

fesat insana aramızda yer yok hepimiz hamiş olucaz olmasakta hamiş olanın yanında olucez okaaaaaaaaaaaaaaa

allah allah ole hemen hamıle kalınca gogusten sut geldıgınıde senden duydum ılk defa gelıyomuymus kı neyse ıdrarda cıkmaz gec dollenme olduysa ya bır kac gun daha bekle yada kan testıne gıt bence hade bakalım hayırlısı ınş hamıssındır

canım biran önce doktora git testlerini yaptır kuşum hayırlısı inş.

:roflol:
yuru be koçummm kım tutar senı helallllllllllllllalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

göğüsten süt gelmesi normal diğil sanki cnm ya prolaktinine baktırdınmı sen süt hormonu yüksek olunca engel oluyomuş hamileliğie

gogsunden sut gelmesi beni biraz dusundurdu tatlim
bu kadar erken olurmu bilemiyorum
birkac gune gelmesse daha adetin bir doktoruna gorun bence
insallah hamissindir tatlim
haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…