Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

anammmm çiçeekkkkk kız ben sana demedim miii:lepi:
tebrik ederim canımmmm gözün aydınnn
ayy çok sevindim mukemmel bi haberle başladık haftaya hadi hayırlısıkaydirigubbakcemile5
darısı bzilerin başınaa

evet gülşencim ya ben inanmıodum ama sen sölüodun
dualarımdan eksik etmicem sizleri
kızlar çok bereketli oldu topik

evet gülşencim ya ben inanmıodum ama sen sölüodun
dualarımdan eksik etmicem sizleri
kızlar çok bereketli oldu topik

canım benim yaa hep içime geliyoduki bukız bu ay hamile kalacak diye bak yumurta takibini falan bile bilmiyodum ben
ayy çok sevindim yaa
günü geçen ark sizde yapında alalım güzel haberlerii

ya gerçekten ceylan Allahım senden razı olsun. inanki bana çok iyi geldi. Allahım ne muradın varsa versin. onun ve burdaki herkesin birde iyi güzel dileği olan herkesin

pembe patik çok teşekkür ederim canım.cannım sizlerde görceksiniz allahın izniyleee
dualarımıza devam edelim de

yok patikcim daha bugün yaptım testide
benm kan sulandırıcı iğne kullanmam da lazım doktora ne zman gidim onu bile bilmiorum şu an

ben hemen gitmiştim testi yapmıştım sabah sonra kan tahliline gitmiştim sonucu aldıktan sonrada dr ye göstermeye daha erken 1 hafta sonrada keseye bakmaya çağırmıştı iç veya dış gebelikmi diye

gülşencim çarşamba yada perşembeydi günüm genelde 33 sürüoo benimki.
bugün 30. gün
aslında geçmeden de asla yapmıcaktım.temizlik yapcaktım bugün kalkışmadan bi test yapim dedim.bide tefriciye duam bitmişti onun için yaptım canım
3 gün önce yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…