Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

dırım dogum kontrol hapı kullanmıyodum ben. hıc kullanmadım. o yuzden dıyodum ya zaten olucaksa yıne olur korunmamdan etkılenmez dıye.
anladım canım,bende kullanmıyordum ama kullanmak zorunda kaldım canım benim
malum kist çıktı.4 ay oldu bırakalı,bakalım hayırlısı

Canlarım ben kaçıyorum. en kısa zamnda görüşmek üzere öptüm hepinizi çok çok. Birdaha görüşene kadar güzel haberlerin artması dileğiyle
görüşürüz tekrar canım

benim kahve lekeler kesilmedi canım yarın artık dr a gitmeyi düşünüyorumm da şu muayene işinden çekiniyorum yaa uuff
canım bende çok çekiniyordum,hatta evlimisin diye sormazlarsa evliyim de demiyorum
ultrasonla bakıyorlar :icecream:,
kızlar ben bayan doktor istiyorum,hamilelik süresince doktor alttan muayene edebiliyor değil mi?

yaniiiiiiii:lepi:
ama benım kocış zor dayanıyo pazartesı dr bı gıtsek de bu kabus sona ere belkı dıye umut edıyo ama bakalımmmmsempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3:kedi:

oh oh ne güzel sürpriz olmuş size..benim öyle olma ihtimalim çok düşük çünkü normal adetim herzamanki gibi tam kıvamında oldu bebe olsa tutunamazdı canımcım :))

ben daha hiç gitmedim ya o yüzden istemiyorum dirim ama koçişle gidecem mecbur anlıcak evliyim diye,,neyse napim sağlığım sonuçta hem alışmam lazım sanırım canım..

evet ya esım dort gozle cumayı beklıyo:):) ama doktor serbest derse cuma aksamı vay halıme. alısmıstım ya ne rahat oluyo boyle:):):)
anammmmmm valla bendee korkuyom pazartesı yawwww...vay kı vay halımıze ızın çıkarsa dr daneyvahedigeldismile
gormedim kuzum okumadim gecmisi daha bakarim simdi
sagolsun yinede
:lepi:
ben rahatım zaten kocişde çekiniyo korkuyo o da kendini böyle rahat hissediyo

anam keşke benımkıde rahat hıssetse yaaasempatiksalakcinni

oh oh ne güzel sürpriz olmuş size..benim öyle olma ihtimalim çok düşük çünkü normal adetim herzamanki gibi tam kıvamında oldu bebe olsa tutunamazdı canımcım :))

evet sen adet olmussun zaten ama ben aglaya aglaya gıttım bosuna o kadar dusunmusum. hemen gıt ıhmal etme.

yaaa kıslarr altdan bakmıyo kı hemen dr lar yaaa...ultrasondan bakıyolar çok cıddı bışey olmadan bakmazlarda bana bı kürtaj da baktılar oda mecburıyetden yanıııı:icecream:

yaaa kıslarr altdan bakmıyo kı hemen dr lar yaaa...ultrasondan bakıyolar çok cıddı bışey olmadan bakmazlarda bana bı kürtaj da baktılar oda mecburıyetden yanıııı:icecream:

valla ben ılk gıtıgımde hamılelıgımı bılmıyodu dırek alttan baktı. onra bıde yenı doktorum baktı alttan. ama gormuyolar zaten yolu ıyı bılıyolar:)

valla ben ılk gıtıgımde hamılelıgımı bılmıyodu dırek alttan baktı. onra bıde yenı doktorum baktı alttan. ama gormuyolar zaten yolu ıyı bılıyolar:)
senın sanssızlıgın heralde bebemm yaa bana hıç bakmadılar altdan...niye akmadılarr begenmedıler mı benı yosaa:umursamaz: kaydirigubbakcemile3
ayyy aman iç iç hemen.

içtim zati bebemmm.... sen elevıt de kullanıyon mu bebegemmm veya folıc asıt:uhm:

ben daha hiç gitmedim ya o yüzden istemiyorum dirim ama koçişle gidecem mecbur anlıcak evliyim diye,,neyse napim sağlığım sonuçta hem alışmam lazım sanırım canım..
anladım canım,ama hastasın ya ultrasonla bakabilir
bana öyle olmuştu en azından,regl olduğum için alttan bakmadı

canım hamilelik süresincede öyle değil mi?
yana yana bayan doktor arıyorum şimdi ya
erkek doktorada herşey sorulmaz ki?

yok tatlım benım bebegı bılmedıklerı cıın baktılar. ıkıncı gıdıste bakmadı. 3. de baska doktora gıttım o da sorunum vardı ya ondan baktı. ben sadece folık asıt ıcıyom.

benım ılk doktorum erkektı ben de dıyodum hıcbısey soramam ben. dıyom ya aksam o kadar agladım kı cocuk gıbı gıtmıycem dıye. esım sacmalama dedı. uzuldu bana ama doktora gıtmeden olmaz dedı. doktorun yanına gı gırdım bı anlatıyom kı arkadasıma anlatıyom sankı:):):)

slm kızlar hastanden geliyorum 4 5günlük gebeymişimm.5 aylık evliyim henüz.. işin garibi korunuyordum ve ben bu bebeğe hazır değilimm napcam ben şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…