- Konu Sahibi NohutluPilav
-
anladım canım,bende kullanmıyordum ama kullanmak zorunda kaldım canım benimdırım dogum kontrol hapı kullanmıyodum ben. hıc kullanmadım. o yuzden dıyodum ya zaten olucaksa yıne olur korunmamdan etkılenmez dıye.
görüşürüz tekrar canımCanlarım ben kaçıyorum. en kısa zamnda görüşmek üzere öptüm hepinizi çok çok. Birdaha görüşene kadar güzel haberlerin artması dileğiyle
canım bende çok çekiniyordum,hatta evlimisin diye sormazlarsa evliyim de demiyorumbenim kahve lekeler kesilmedi canım yarın artık dr a gitmeyi düşünüyorumm da şu muayene işinden çekiniyorum yaa uuff
kaydirigubbakcemile3:kedi:yaniiiiiiii:lepi:
ama benım kocış zor dayanıyo pazartesı dr bı gıtsek de bu kabus sona ere belkı dıye umut edıyo ama bakalımmmmsempatiksalakcinni
gıt gıt. ben hamılelıgımı bılmıyorum adetlerım de cok duzenlıdır. adetım 6 gun gectı test yaptım negatıf. 2 gun daha bekledım. kanamam oldu. adet sandım. 3 gun az az oldu. kan testı negatıf ıdrarlar negatıf. hamılelık yok. esımın ısrarıyla aglaya aglaya doktora gıttım. muayeneden korkuyodum. gıttım hamıleymısım meger:):):) ıyıkı gıtmısım. korkma ya cok kolay muayene.
anammmmmm valla bendee korkuyom pazartesı yawwww...vay kı vay halımıze ızın çıkarsa dr daneyvahedigeldismileevet ya esım dort gozle cumayı beklıyo:):) ama doktor serbest derse cuma aksamı vay halıme. alısmıstım ya ne rahat oluyo boyle:):):)
:lepi:gormedim kuzum okumadim gecmisi daha bakarim simdi
sagolsun yinede
ben rahatım zaten kocişde çekiniyo korkuyo o da kendini böyle rahat hissediyo
oh oh ne güzel sürpriz olmuş size..benim öyle olma ihtimalim çok düşük çünkü normal adetim herzamanki gibi tam kıvamında oldu bebe olsa tutunamazdı canımcım :))
hiç olmazdı benim ilk defa böyle oldu dr yolu şart oldu bana :bbo:
yaaa kıslarr altdan bakmıyo kı hemen dr lar yaaa...ultrasondan bakıyolar çok cıddı bışey olmadan bakmazlarda bana bı kürtaj da baktılar oda mecburıyetden yanıııı:icecream:
iyi ya heryerden baksın alttan bakmasın mafoldumben bakmayın dememe kızlar sizi dinlicem ve dr a gidecem
anammm buraya takılmakdan ılacımı ıçmeyı unutmuşum yawww zaman nasıl geçiyo anlamıyom valla burdaa:icecream:
senın sanssızlıgın heralde bebemm yaa bana hıç bakmadılar altdan...niye akmadılarr begenmedıler mı benı yosaa:umursamaz: kaydirigubbakcemile3valla ben ılk gıtıgımde hamılelıgımı bılmıyodu dırek alttan baktı. onra bıde yenı doktorum baktı alttan. ama gormuyolar zaten yolu ıyı bılıyolar:)
ayyy aman iç iç hemen.
anammm buraya takılmakdan ılacımı ıçmeyı unutmuşum yawww zaman nasıl geçiyo anlamıyom valla burdaa:icecream:
anladım canım,ama hastasın ya ultrasonla bakabilirben daha hiç gitmedim ya o yüzden istemiyorum dirim ama koçişle gidecem mecbur anlıcak evliyim diye,,neyse napim sağlığım sonuçta hem alışmam lazım sanırım canım..
canım hamilelik süresincede öyle değil mi?yaaa kıslarr altdan bakmıyo kı hemen dr lar yaaa...ultrasondan bakıyolar çok cıddı bışey olmadan bakmazlarda bana bı kürtaj da baktılar oda mecburıyetden yanıııı:icecream:
senın sanssızlıgın heralde bebemm yaa bana hıç bakmadılar altdan...niye akmadılarr begenmedıler mı benı yosaa:umursamaz: kaydirigubbakcemile3
içtim zati bebemmm.... sen elevıt de kullanıyon mu bebegemmm veya folıc asıt:uhm:
canım tlf hatırlatmasını kur o hatırlatsın sana
anladım canım,ama hastasın ya ultrasonla bakabilir
bana öyle olmuştu en azından,regl olduğum için alttan bakmadı
canım hamilelik süresincede öyle değil mi?
yana yana bayan doktor arıyorum şimdi ya
erkek doktorada herşey sorulmaz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?