Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hadi bakalım alayımda bende hamiş kalayım diycem ama daha benimkisi beni uğraştıracak kanımca kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştısempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ceylanım ayıptır sülemesi artıkım benim minnnniiiiiiiik pc im var
dün aldırdım bi yere giderken çantaya atcam sırf sizin için haaa :ecrin_bebek:

benimki dio: ben biliom sen bunu nie aldırdın dio :D

ay valla yazdıktan sonra farkettim kusuruma bakma öylesine birden yazmışım , belki oğlun olur çiçegim:) olsun oda annesine yardım eder sonrasında

serap bebem incir suyu varya benim yumoşu o büyttü galiba diom çokta büyük değildi çünküüü
daktır bile dimişti.hemde 5-6 gün içmiştim
senin yumurtlaman geçmediyse içsen diom.

hadi bakalım alayımda bende hamiş kalayım diycem ama daha benimkisi beni uğraştıracak kanımca kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştısempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
olcekk bebemm olcekk merak etmeeeekaydirigubbakcemile2
24 gün arası cnm vereliniortak

anladım cnm....eşinin süprizi bir dahakı aya kaldı ınşllah:)) bu aada resımlerıne bakmıştım maşşallh sana da kızınada yaaa

valla kuşum ya geç giriyom yazıyom ama geride kalıyom anca patron olmadığında rahat takip edebiliyorum

ben okadarını bile yapamıyorum canımcım ya bir giriyorum sayfalarca şey yazılmış okuyamıyorumda hepsini saf saf bakıyorum öylekaydirigubbakcemile3

kızlar ben geldim ama fazla kalamıycam misafirlerim gelcek hepinizi cok özledim yeni haberler varmı alıyım hemen canlarım

asnil kuzu hiç şaşırmadım vala herkes bana öle dio.ama ben hep erkek dedim bakalım asağlıklı olsun canım ya.tüm isteyenlere ya rabbim.

asnil bis bu topikte yasin okuos ya sende yazdır dileğini adını.nohutluya msj at canım.perş.günleri okuos.
ilk sayfaya bak istersen

serap bebem incir suyu varya benim yumoşu o büyttü galiba diom çokta büyük değildi çünküüü
daktır bile dimişti.hemde 5-6 gün içmiştim
senin yumurtlaman geçmediyse içsen diom.

incir suyumu onu nasıl yaptın canımcım merak ettim ne kadar ve ne zaman içtim

cicek pison hamileymişsiniz ya cok sevindim allah kucanıza almayı da nasip etsin darısı başımıza canlarım

ooooo hayırlı olsun bebemmmmmkaydirigubbakcemile2bende notbook istiyodum eşim cd rom u yok dıye laptap aldı o daha hafıf daha ıyı oluyo aslında dimiolumunekankayizsmile
afiyet olsun bebişimize yarasın biz daha yiyemedik açlıktan ölüyom ama cokacimcoook

bebemmm ögln saatı geçtii niye yemedınız halaaa:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…