- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #9.421
hayırlısı olsun canım inşallah adetın tam 30 çekmıyomu tatlım.....neden 15 i anlamadım?
hoşgeldın o haldeee...
serap artık çiçekden ugur böcüğünü alabılırsınn bebemm sıra sendee
hayırlısı olsun canım inşallah adetın tam 30 çekmıyomu tatlım.....neden 15 i anlamadım?
kızlar hem bişiler yiyorum hemde msj göndermek için savaş verioruummm site çok kötü nasıl düzelcek bilmiorum.hiç bişiş anlamıorum vala
bende senin gibiyim arkadaşım iş yogunlugundan herzaman giremiyorum sonra fırsat bulup girdigimdede kimse olmuyorkaydirigubbakcemile3
asnilciim canımsın ya merak etme,bugün çok iş vardı ama hepsini bıraktım vala.onca yaşadıklarımdan sora ah ahhhhh.
kızlar hem bişiler yiyorum hemde msj göndermek için savaş verioruummm site çok kötü nasıl düzelcek bilmiorum.hiç bişiş anlamıorum vala
valla kuşum ya geç giriyom yazıyom ama geride kalıyom anca patron olmadığında rahat takip edebiliyorum
olcekk bebemm olcekk merak etmeeeekaydirigubbakcemile2hadi bakalım alayımda bende hamiş kalayım diycem ama daha benimkisi beni uğraştıracak kanımca kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştısempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
24 gün arası cnm vereliniortak
valla kuşum ya geç giriyom yazıyom ama geride kalıyom anca patron olmadığında rahat takip edebiliyorum
serap bebem incir suyu varya benim yumoşu o büyttü galiba diom çokta büyük değildi çünküüü
daktır bile dimişti.hemde 5-6 gün içmiştim
senin yumurtlaman geçmediyse içsen diom.
canım sıra bende sonra sende hadi bakem yaaa. İnşallah bizde güzel haberler veririz
ooooo hayırlı olsun bebemmmmmkaydirigubbakcemile2bende notbook istiyodum eşim cd rom u yok dıye laptap aldı o daha hafıf daha ıyı oluyo aslında dimiolumunekankayizsmileceylanım ayıptır sülemesi artıkım benim minnnniiiiiiiik pc im var
dün aldırdım bi yere giderken çantaya atcamsırf sizin için haaa :ecrin_bebek:
benimki dio: ben biliom sen bunu nie aldırdın dio: D
afiyet olsun bebişimize yarasın biz daha yiyemedik açlıktan ölüyom ama cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?