- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #9.441
Canım benim detay verir misin; kaç incir ne kadar suda kaynatılıyo, ne zaman ılık-sıcak fln mı içiliyo? Ben incir yiiyorum sürekli ama faydalıysa suyunu da içerim kaydirigubbakcemile3serap bebem incir suyu varya benim yumoşu o büyttü galiba diom çokta büyük değildi çünküüü
daktır bile dimişti.hemde 5-6 gün içmiştim
senin yumurtlaman geçmediyse içsen diom.
asnil kuzu hiç şaşırmadım vala herkes bana öle dio.ama ben hep erkek dedim bakalım asağlıklı olsun canım ya.tüm isteyenlere ya rabbim.
asnil bis bu topikte yasin okuos ya sende yazdır dileğini adını.nohutluya msj at canım.perş.günleri okuos.
ilk sayfaya bak istersen
pelin allah sizede nasip etsin inşallaah
kıs ben hamileyim
serap bebem incir suyu varya benim yumoşu o büyttü galiba diom çokta büyük değildi çünküüü
daktır bile dimişti.hemde 5-6 gün içmiştim
senin yumurtlaman geçmediyse içsen diom.
hyırlısı ınşallah canımmm alıcaz guzel haberlerrrr:lepi:canım sıra bende sonra sende hadi bakem yaaa. İnşallah bizde güzel haberler veririz
kızlar ben geldim ama fazla kalamıycam misafirlerim gelcek hepinizi cok özledim yeni haberler varmı alıyım hemen canlarım
olcekk bebemm olcekk merak etmeeeekaydirigubbakcemile2
anladım cnm....eşinin süprizi bir dahakı aya kaldı ınşllah:)) bu aada resımlerıne bakmıştım maşşallh sana da kızınada yaaa
kızlar benim de günüm gecti bakalım hayırlısı ama hic bir belirti yok şu an
ooooo hayırlı olsun bebemmmmmkaydirigubbakcemile2bende notbook istiyodum eşim cd rom u yok dıye laptap aldı o daha hafıf daha ıyı oluyo aslında dimiolumunekankayizsmile
bebemmm ögln saatı geçtii niye yemedınız halaaa:uhm:
ynenn kuzuu yaaa...ne kadar a aldnız bız 500 e sormuştuk kuzuuaynen nohudum cd rom u yok die almak istemeedi ama
zaten gerek yok ki laptop ın var.bide amaç rahat taşımak tam bayan için bence.erkeklere saçma gelio işte böle şeyler.son sistem teknoloji istiolar
olcek dimi kuşum sizlerin bebişlerinin küçümenciği olucak
herkeste belirti olcak diye birşey yok canımcım sen iyi düşün
benim ilk hamileligimde hiçbir belirti yok öyleki ben günümün geçtigini bile unutmuştum sornadan baktım hamileyim :) hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir
ben okadarını bile yapamıyorum canımcım ya bir giriyorum sayfalarca şey yazılmış okuyamıyorumda hepsini saf saf bakıyorum öylekaydirigubbakcemile3
ihmal etme kuzuu aç aç çalışılmazzz saglıgınız işisabahta öyle yemedim kuşum işler vardı çıkıcam diye bitirtirdi o yüzden yiyemedin söyledik gelmesi yememiz 3 olur cokacimcoook
çiçeeem hayırlı olsun pc
ceylanım ya cok özledim sizleri ama cok güzel haberlerde aldım benim de gecti günüm ama biraz daha bekliycem hayırlısı olsun fazla klamlycam misafirlerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?