Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

serap bebem incir suyu varya benim yumoşu o büyttü galiba diom çokta büyük değildi çünküüü
daktır bile dimişti.hemde 5-6 gün içmiştim
senin yumurtlaman geçmediyse içsen diom.
Canım benim detay verir misin; kaç incir ne kadar suda kaynatılıyo, ne zaman ılık-sıcak fln mı içiliyo? Ben incir yiiyorum sürekli ama faydalıysa suyunu da içerim kaydirigubbakcemile3

nohutluya mesaj at derken canım burdanmı yazayım dilegimi tam anlayamadım :kedi:

serap bebem incir suyu varya benim yumoşu o büyttü galiba diom çokta büyük değildi çünküüü
daktır bile dimişti.hemde 5-6 gün içmiştim
senin yumurtlaman geçmediyse içsen diom.

he kız yiyom ben onu ama birtane yada 2 tane sütle yiyom kaynatmayı 2 defa yaptım kanımca bu ay hergün yapmadım ama herhalde senin kadar yaptım bende dün bitti bugün gene aldırcam adet olana kadar yolu var demü:lepi::Saruboceq:

aynen nohudum cd rom u yok die almak istemeedi ama
zaten gerek yok ki laptop ın var.bide amaç rahat taşımak tam bayan için bence.erkeklere saçma gelio işte böle şeyler.son sistem teknoloji istiolar

canım sıra bende sonra sende hadi bakem yaaa. İnşallah bizde güzel haberler veririz
hyırlısı ınşallah canımmm alıcaz guzel haberlerrrr:lepi:
kızlar ben geldim ama fazla kalamıycam misafirlerim gelcek hepinizi cok özledim yeni haberler varmı alıyım hemen canlarım

sen nerdesın kuzuu yaaa guzel haberler var okumuşsun zaten sendde haberını ver bızeee

kızlar benim de günüm gecti bakalım hayırlısı ama hic bir belirti yok şu an

herkeste belirti olcak diye birşey yok canımcım sen iyi düşün

benim ilk hamileligimde hiçbir belirti yok öyleki ben günümün geçtigini bile unutmuştum sornadan baktım hamileyim :) hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir

sabahta öyle yemedim kuşum işler vardı çıkıcam diye bitirtirdi o yüzden yiyemedin söyledik gelmesi yememiz 3 olur cokacimcoook

çiçeeem hayırlı olsun pc

ceylanım ya cok özledim sizleri ama cok güzel haberlerde aldım benim de gecti günüm ama biraz daha bekliycem hayırlısı olsun fazla klamlycam misafirlerim var

aynen nohudum cd rom u yok die almak istemeedi ama
zaten gerek yok ki laptop ın var.bide amaç rahat taşımak tam bayan için bence.erkeklere saçma gelio işte böle şeyler.son sistem teknoloji istiolar
ynenn kuzuu yaaa...ne kadar a aldnız bız 500 e sormuştuk kuzuu
olcek dimi kuşum sizlerin bebişlerinin küçümenciği olucak

evetttt kücüencıgı olucekkkkkk.....göbüşleri yarıştırıcazz sonraaaa:CüvCüv:

inşallah canım ben de hayırlısı olsun diyorum bir iki gün daha bekley test yapcam

cicek belirtin varmıydı canım senle ben aynı gündük ben de yapsam cıkarmıkı ama evde test yok carsıya inince alabilirim

kıslar hepinise yazıom tek tek cvp yazamıom ya netten dolayı

bu incir yemekle olmuomuş.kürü etkili oluomuş yumoşlar büyüsün diee.
adetle beraber başlıonuz.eğer adet olursanız yapın ben öle yapmıştım.1.günü başlayın.kaliteli yumurta oluşumu ve yumurtlama sorununu gidermek içinmiş
gerçektende 1 tane yumurtam vardı benim.demek kaliteliymiş

8-9 kuru incir yıka

yarım lt klorsuz kaynayan suya at.2,5 su bardağı oluo

15 dk kaynat.ılımaya bırak ve süz

öğünlerden 15 dk önce iç

zaten 1 bardak çıkıo.ben yarısını sabah aç karnına yarısını öğlen yemekten önce içtim.tadıda çok güsel

asnil okuyunca hbr ver serap sende

pelin bebem yap tabiii.sultan seninde günün geçti sende yap .
pelin belim çok ağrıo canım.akıntı bolca.bide gögüs uçların as bastırınca ağrııoo

başkada bişi yok çok ayırt edilcek şeyler değil.belim kürtajlardan sora hep ağrııdı ama adete yakında çok ağrıodu o yüsden adet olurum die bekliodum canım

pelin senin kaç gün geçti. niye test yapmıyorsun.

ceylanım ınşallah bitanem yaaa inşallah.

serap olacak inşallah canımmmm. neden olmasın. bende beklemiyordum .(sankim olduda fazla kaptırdım kendmi galiba)

sabahta öyle yemedim kuşum işler vardı çıkıcam diye bitirtirdi o yüzden yiyemedin söyledik gelmesi yememiz 3 olur cokacimcoook

çiçeeem hayırlı olsun pc
ihmal etme kuzuu aç aç çalışılmazzz saglıgınız işi
ceylanım ya cok özledim sizleri ama cok güzel haberlerde aldım benim de gecti günüm ama biraz daha bekliycem hayırlısı olsun fazla klamlycam misafirlerim var

tmm bebemmm sana kolay gelsınnn...senden de guzel haber alıcaz ınşallah kuzummm test yapp ama bıde eve geldınmıı kuzuuu:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…