Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

asnil gittinmi kısss.
yasmıştım incir kürünü

inciri yemeyin suyunu için dediğim gibi.bende etkili olan şeylerden biri kızlar

ay canım inan cok sevindim allahım kucagına almayı nasip etsin inşallah benimde gögüslerim biraz acıyo ara ara belime hafif agrılar giriyo bi de karnıma ama bilmiyorum bekliycem biraz daha bebem

evet canım geçti ama güvenemiyorum. sağol canım benim. bugünlük bu kadar sevinç yeter yaaa. bizde diğer günler sevindirelimde bari sevincimiz daim olsun

pelin bebem çok saol .ama sende yaparsan çıkar artık canım.benim döngüm senden uzun sürüo normal günüm perşembe bugün çıktııı.senin çıkar kuzu

ynenn kuzuu yaaa...ne kadar a aldnız bız 500 e sormuştuk kuzuu

evetttt kücüencıgı olucekkkkkk.....göbüşleri yarıştırıcazz sonraaaa:CüvCüv:

evet ben arkadan gelcem ama yiycem yiycem sisin kadar göbiş yapçem :lepi::lepi::lepi:

sahi kuşum albüm olayını ne yaptın oluşturcakmısınız

okudum canımcım benim yumrtamanın 20 ile 21 arası olması gerekiyordu bu ayın yani, artık olmazsa önğmüzdeki ay yaparım canım ama inşallah gerek kalmaz

çiçekcim sorulara bogduk seni yetişemiyorsun demi toplu halde yazıyorsun bizlere

çok yorma kendini:))))

pelin senin kaç gün geçti. niye test yapmıyorsun.

ceylanım İnşallah bitanem yaaa inşallah.

serap olacak inşallah canımmmm. neden olmasın. bende beklemiyordum .(sankim olduda fazla kaptırdım kendmi galiba)

canım benim daha iki gün gecti benim adetlerim üc dört gün yukarı cıkıyo o yuzden heveslenmek istemiyorum

asnil ne demek bebem sorun değilde nette ve sitede sorun var ondan zorlanıorum sadce

inşallaah gerek kalmaz canımmm

ben birazdan çıkıyorum kızlar işleri halletmem lazım akşama anca gelirim 5 gibi o zamana kadar size iy isohbetler allah agzınızın tadını bozmasın

görüşmek gülüşmek üzere:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…