- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #9.681
kestirmeyi bilmiyom ama bitkisel boyaların bile zararı yokmuş kuşum
evet dedigin gibi bitkisel boyaların zararı yok diyorlar doktorlar ben sormıştum doktora, saç kesmesi ile ilgilide :) saç ölü keratin denen hüçrelerden oluşuyor demişti adetliyken boya yapılmaz diyede birşey olmaz yani
slm cankuşlarrrr opuyorumnanaktan
kız asnil bende diğer topikteydim sende burdaymışsınn
patik kıs benim saçlarım zaten belime kadar ondan sordum
9 ay kestirmezsem rapunzel olurum.benimki saçlarım atırmanarak eve çıkar soraaaa
ama korkuom çünkü birisinde kestirdim gitti bebiş valaa ne bilim
ozman çiçeeem topic açarız uzmanlık sertifikası falanda yaparık doğrana veririk hamiş kalana teşekkür belgesi veririk kaydirigubbakcemile5
ben bu kez eminim kuşum sağlıklı hayırlı bi evlat doğuracaksın allahımın izniyle
benim saç kuş kadaa zaten bide hamiş olur kestirirsem çocuk kime anne diycek yerimseniben
:roflol:
:roflol::roflol:
kız asnil bende diğer topikteydim sende burdaymışsınn
patik kıs benim saçlarım zaten belime kadar ondan sordum
9 ay kestirmezsem rapunzel olurum.benimki saçlarım atırmanarak eve çıkar soraaaa
ama korkuom çünkü birisinde kestirdim gitti bebiş valaa ne bilim
evet serapcım ee artık sıra bizlere inş. Allahın izniyle
bende nisan 1 de test yapacam olmazsam tabiki
asıl günüm yarın ama dayanacam inş. bide kanamam baya uzun sürdü bu ay düzensizlik olabilir diye beklemeyi düşünüyorum
Annişim istanbuldan karnıyarık yolladı bana benim yemek derdim yok bu akşam :sm_cool:ne yemek yapcanız kızlar
hadi kızçem bak herkes hamiş hadi sende hamiş kalırsın inş.varmı hiç belirtin canım
ne yemek yapcanız kızlar
Annişim istanbuldan karnıyarık yolladı bana benim yemek derdim yok bu akşam :sm_cool:
Annişim istanbuldan karnıyarık yolladı bana benim yemek derdim yok bu akşam :sm_cool:
hayırlısı kuzum beraber kalırız inş.
canım hiç belirtim yok sadece bikaç gün önce sol kasığımda acayip bi batma oldu aradada sağa geçti
bide bugün gögüslerimde hafif acı var ama herzaman olur adetim yaklaştıkca
bakalım hayırlısı ben bu aydan çok ümitli değilim ama allah bilir tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?