Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kestirmeyi bilmiyom ama bitkisel boyaların bile zararı yokmuş kuşum

evet dedigin gibi bitkisel boyaların zararı yok diyorlar doktorlar ben sormıştum doktora, saç kesmesi ile ilgilide :) saç ölü keratin denen hüçrelerden oluşuyor demişti adetliyken boya yapılmaz diyede birşey olmaz yani

evet kuşum aynen öyle

slm cankuşlarrrr opuyorumnanaktan

slm tatlım çiçemde hamiş oley ya

kız asnil bende diğer topikteydim sende burdaymışsınn

patik kıs benim saçlarım zaten belime kadar ondan sordum
9 ay kestirmezsem rapunzel olurum.benimki saçlarım atırmanarak eve çıkar soraaaa

ama korkuom çünkü birisinde kestirdim gitti bebiş valaa ne bilim

benim saç kuş kadaa zaten bide hamiş olur kestirirsem çocuk kime anne diycek yerimseniben

valla cnm benim seninkiler kadr uzun değildi ama yinede 9 ay başedemem diye kısa kestirdimmm dedimyaa eğer allah nasip ettiyse gelicekler hayırlısıylaa çevremizde ne kadr çok görüyoruz kanamaalaarı oluyoo hep insanların ama bebişler gelıyoo bence iyi düşünelim iiyi olsunn

evet serapcım ee artık sıra bizlere inş. Allahın izniyle

bende nisan 1 de test yapacam olmazsam tabiki

asıl günüm yarın ama dayanacam inş. bide kanamam baya uzun sürdü bu ay düzensizlik olabilir diye beklemeyi düşünüyorum

hadi kızçem bak herkes hamiş hadi sende hamiş kalırsın inş.varmı hiç belirtin canım

hadi kızçem bak herkes hamiş hadi sende hamiş kalırsın inş.varmı hiç belirtin canım

hayırlısı kuzum beraber kalırız inş.
canım hiç belirtim yok sadece bikaç gün önce sol kasığımda acayip bi batma oldu aradada sağa geçti
bide bugün gögüslerimde hafif acı var ama herzaman olur adetim yaklaştıkca
bakalım hayırlısı ben bu aydan çok ümitli değilim ama allah bilir tabiki

Annişim istanbuldan karnıyarık yolladı bana benim yemek derdim yok bu akşam :sm_cool:

ohhhhhhhhh benim koçiş sevmiyo patlıcanı ben pek yapamıyom afiyet olsun kuşum

hayırlısı kuşum inş.allahım inş.yazmıştır alnına hadi hayırlısı kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…