Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

valla kızlar ya çok pis gaza geldim bu bikaç ay içinde hamiş kalmak için elimden geleni ardıma koymayacğım zafer bebişlerimizin olucak

iste boyle ya tatlim
o kactikca sen kovaliyacaksin
sonunda nasil olsa yakalanicak
yarisi birakmamak gerek yenilirsin yoksem
hem surtun bakalim bize taze hamislere
bulassin bulassin tum isteyenlere bulassin

serap anacım sen bu gazla bi kaç tane çıkarcan gibi gelioo hadi bakalım sempatiksalakcinni

yok kız artık bitane olsun ben tek tek 3-4 tane yaparım artıkın bi yapsam öğrensem hep yapıcam bu acemilik oluyo bitaneye hamiş kalayım ondan sonra uzman olucam :roflol::roflol::roflol::roflol:

iste boyle ya tatlim

amin allah her isteyene nasip etsın pısoncum.. Şeniz

inşallah can can...sen de hamılesındır kaydirigubbakcemile5...bende bilmiyorumkismile

inşallah canım yaaa inşallah. bende sende hepimiz hamile kalıp sağlıklı hayırlı bebişler doğururuz kız. ay varya içim kıpır kıpır

sultancım inşallah gönlüne doğduğu giibidir

amin canım Allah razı olsun. ınşallah sende bu defa sağlıkla kucağına alacaksın canım yaaa. bence olacak bu. aynı zamanda doğuracaz aynı ay grubuna üye olacaz kızzz. kasım anaları olcez ikimizde.pisonda adileemirde. kız serap sen aralığa kayıyon herhal amaan boşver bir hafta erken doğuruverirsin kız. anaaa. kasım analarıda bizden oluşacak

iste boyle ya tatlim

gel yamacıma öpcem ikinizide çiçeeem pisonum banada bulaştırın bakem ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

delikafadulden
yok kız artık bitane olsun ben tek tek 3-4 tane yaparım artıkın bi yapsam öğrensem hep yapıcam bu acemilik oluyo bitaneye hamiş kalayım ondan sonra uzman olucam :roflol::roflol::roflol::roflol:

kıs bende hamiş kalıom da bi türlü doğuramıom aynısı benim içinde geçerli hele bi doğurum varyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaguclubacismilesositososito:roflol:

ozman çiçeeem topic açarız uzmanlık sertifikası falanda yaparık doğrana veririk hamiş kalana teşekkür belgesi veririk kaydirigubbakcemile5

ben bu kez eminim kuşum sağlıklı hayırlı bi evlat doğuracaksın allahımın izniyle

slm kızlarrr çiçekk ben yeni yıl sabahı idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm ama inanamadık (yeni yıl günü saçımı kestirecektimm bayadır düşünüyodum yenı yıl günü kesitirirm dedim biyerlere gidicektik hemde fönlü olsun diye) neyse çift çizgiyi görünce ben kan vermeye gittim kanı verdim 1 saat sonra belli olur dediler kuaföre gittim saçımı kestirdimmmm sonra sonucu aldım değer yüksek hamileyimm bence herşey allahtan yiyecek ekmeği varsa elbet gelicek ama nasip değilse saçını beline kadr uzatsanda durmaz cnm bu benim düşüncemm benim çevre kestirmeme yanlısı ben uymadım ama

ÇıÇEGıM bir zararı olacagını sanmıyorum , eski bir inanış işte yada kulaktan kulaga efsane olmuş bir inanışta diyebiliriz Allahım nasip ettikten sonra arkadaşın dedigi gibi kestirsende o bebiş sana gelir:) benim yengemde kesti işte yapma falan demiş komşular şimdi bir bucuk yaşında çok tatlı bir kızı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…