Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

aaaa gülşen kız hepimiz aynı günlerdemi toplandı adileemirinde bugünmüş senin yarın benle esemosun ge.ti. ayşegülle pison hamile. Allahım yaaa.ınşallah sağ salim kavuşuruz bebeklerimize.

serap seni unutmadım seninde az kaldı canım yaaa. hepimiz mart ayında kediler gibi hamile kalmış olacaz nerdeyse kızlar

aaaa gülşen kız hepimiz aynı günlerdemi toplandı adileemirinde bugünmüş senin yarın benle esemosun ge.ti. ayşegülle pison hamile. Allahım yaaa.İnşallah sağ salim kavuşuruz bebeklerimize.

aminnnn canımmmm inşş..
evet sultanım yarın benimkide ama beeklicem ben geçen ay kanamam çok uzun sürmüştü o yüzden nisanda test yapmayı düşünüyorumm..

allah yardımcınız olsun valla ben akşama kadar evdeyimde ne yapayım diye bulamıyorum..hep sizleri düşünüyorum nasıl beceriyolar diyee
helal olsunn :lepi::lepi:

serap seni unutmadım seninde az kaldı canım yaaa. hepimiz mart ayında kediler gibi hamile kalmış olacaz nerdeyse kızlar

valla kuzu ya ama ben ne olurum bilmem kuşum

inş.sizlerin teker teker hamiş haberlerinizi alırım canım aklinialirimsmileaklinialirimsmile

allah yardımcınız olsun valla ben akşama kadar evdeyimde ne yapayım diye bulamıyorum..hep sizleri düşünüyorum nasıl beceriyolar diyee
helal olsunn :lepi::lepi:
İlk evlendiğimde ben de evdeydim canım. Dediğin gibi bulduramazdım ne yapıcaamı. Bide yemek yapmayı da yeni yeni öğreniyodum. Mutfağa bi girerdim saatlerce uğraşır dururdum. Bazen çıkan sonuç pek de iç açıcı olmuyodu da garibim yiyodu kocacım yine kaydirigubbakcemile3 Şimdi mecburiyetten abuk subuk şeyler uydurup çabuycak yapıyorum
Uğraşlı bi yemek yaptım mı da çok kıymete biniyo, vakit olmadığından anca haftasonları güsel yemekler yapıyorum. Annem de damadına acıyo kardeşimle fln kap kap yemek gönderiyo bize istanbuldan sağolsun

bende bugün patlıcan tava yapacam benim eşim pırasa ıspanak ve kabak hariç herşeyi yer çok şükür.şükür çünkü onları bende yemiyorum. :)

ben de kız evlenene kadar patates doğramayı beceremezdim sonrasında herşeyi yaptım en çokta tatlı yapmayı seviyorum ohhh nası bi keyif anlatamam cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

bende bugün patlıcan tava yapacam benim eşim pırasa ıspanak ve kabak hariç herşeyi yer çok şükür.şükür çünkü onları bende yemiyorum. :)

sizin oranın patlıcanlarıda çok değişik oluyo ama canım küçük küçük olanlarından yemekte çok güzel oluyoo

kızlar benim belim çok ağrıyor yaaa. çok oturdum sanırım. benim rahmim ters doktor hamile kalmanda zararı olmaz ama hamileliğin biraz ağrılı geçer demişti. bel ağrısı çok olur bide idrara çıkma. önceki hamileliklerimdede bu ağrılar olurdu yaaa.inşallah öyledir yaaa. eşime söyledim diyorki nasıl olursa olsun o bel ağrımayacak. sankim ben ağrıtıyorum. düşüklerimde bel ağrısı olmuştu ondan korkuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…