- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #9.701
Yerim canım ne demek cokacimcoook akşamdan yarının yemeğini de yaparım da yarın iş çıkışı rahat ediim. Eve gelince aceleyle bişeyler ayarlamak zor oluyo. Bi yaptımmı 3 günlük yemek yapıyorum, rahat oluyobayılırım karnıyarığaa ohh benim yerimede ye tatlımm
aaaa gülşen kız hepimiz aynı günlerdemi toplandı adileemirinde bugünmüş senin yarın benle esemosun ge.ti. ayşegülle pison hamile. Allahım yaaa.İnşallah sağ salim kavuşuruz bebeklerimize.
çorbamı yapmıştım mantar sote yapacam canım bide yanına pilav salata ohhh yeter 2 kişiyik zatenn cokacimcoook
Yerim canım ne demek cokacimcoook akşamdan yarının yemeğini de yaparım da yarın iş çıkışı rahat ediim. Eve gelince aceleyle bişeyler ayarlamak zor oluyo. Bi yaptımmı 3 günlük yemek yapıyorum, rahat oluyo
Ayy bende bayılıyorum hele pilavla karıştırıp bulamaç gibi yapıyorum değmeyin keyfime :dance:serapcım benimkide aynı herşeyi yer patlıcan yemez
bende tam aksi bayılırımm
serap seni unutmadım seninde az kaldı canım yaaa. hepimiz mart ayında kediler gibi hamile kalmış olacaz nerdeyse kızlar
bende de yeşil mercimek var yoğurtlu havuç var tel şehriye çorbası var
Ayy bende bayılıyorum hele pilavla karıştırıp bulamaç gibi yapıyorum değmeyin keyfime :dance:
ohh afiyet olsun bebem yarasınnn sizede gelsin bebişler hemencecikkzemuszemus
İlk evlendiğimde ben de evdeydim canım. Dediğin gibi bulduramazdım ne yapıcaamı. Bide yemek yapmayı da yeni yeni öğreniyodum. Mutfağa bi girerdim saatlerce uğraşır dururdum. Bazen çıkan sonuç pek de iç açıcı olmuyodu da garibim yiyodu kocacım yine kaydirigubbakcemile3 Şimdi mecburiyetten abuk subuk şeyler uydurup çabuycak yapıyorumallah yardımcınız olsun valla ben akşama kadar evdeyimde ne yapayım diye bulamıyorum..hep sizleri düşünüyorum nasıl beceriyolar diyee
helal olsunn :lepi::lepi:
İlk evlendiğimde ben de evdeydim canım. Dediğin gibi bulduramazdım ne yapıcaamı. Bide yemek yapmayı da yeni yeni öğreniyodum. Mutfağa bi girerdim saatlerce uğraşır dururdum. Bazen çıkan sonuç pek de iç açıcı olmuyodu da garibim yiyodu kocacım yine kaydirigubbakcemile3 Şimdi mecburiyetten abuk subuk şeyler uydurup çabuycak yapıyorum
Uğraşlı bi yemek yaptım mı da çok kıymete biniyo, vakit olmadığından anca haftasonları güsel yemekler yapıyorum. Annem de damadına acıyo kardeşimle fln kap kap yemek gönderiyo bize istanbuldan sağolsun
bende bugün patlıcan tava yapacam benim eşim pırasa ıspanak ve kabak hariç herşeyi yer çok şükür.şükür çünkü onları bende yemiyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?