- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #9.721
sizin oranın patlıcanlarıda çok değişik oluyo ama canım küçük küçük olanlarından yemekte çok güzel oluyoo
kızlar benim belim çok ağrıyor yaaa. çok oturdum sanırım. benim rahmim ters doktor hamile kalmanda zararı olmaz ama hamileliğin biraz ağrılı geçer demişti. bel ağrısı çok olur bide idrara çıkma. önceki hamileliklerimdede bu ağrılar olurdu yaaa.inşallah öyledir yaaa. eşime söyledim diyorki nasıl olursa olsun o bel ağrımayacak. sankim ben ağrıtıyorum. düşüklerimde bel ağrısı olmuştu ondan korkuyor.
Ayy evet bende yaa yazında evdeydim, sürekli kayınvaldemlere gidiyoduk kalmaya ve bana hep misafir gelirdi yeni gelin evi fln diye. Hergün börekler, pastalar, kekler,pizzalar,kurabiyeler... Çeşit çeşit yapardım. Kaynanamın da göğsü kabarırdı gelinim çok becerikli diye. Hergün misafir getirdiinden önceki günden kalan mamalar da olurdu küçük küçük koyardım millet diyodu pastane açsanıza die.Çok seviyorum öyle şeyler yapmayı. Şimdi de diyo hasret kaldık senin mamalarına hiç yapmıyosun , artık vakit mi var anacımben de kız evlenene kadar patates doğramayı beceremezdim sonrasında herşeyi yaptım en çokta tatlı yapmayı seviyorum ohhh nası bi keyif anlatamam cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
sen benden az oturuyorsun kız. ben 8de oturuyorum 6 da kalıyorum. cumrateside 8den 4 e kadar.benimküde ters canım ya belimde ağrıyo ama hep sabah 9 da oturuyom akşam 6 cda kalkıyom ben masadan
evet canım ama o yazın oluyor. tavası çok güzel oluyor kızartması karnıyarığı falanda. bide bizde kurutulur kuru dolma yapılır oda çok güzel oluyor.. ama kemer alıyorum şimdi zamanı değil ya yerli patlıcan yok
bak şimdi ya , ıyyyyy kuru dolamyıda çok severimmmmmm :)) kızlar işyerindeyim karnımın acıktıgını yazdıklarınızdan anladım:)))
evet canım ama o yazın oluyor. tavası çok güzel oluyor kızartması karnıyarığı falanda. bide bizde kurutulur kuru dolma yapılır oda çok güzel oluyor.. ama kemer alıyorum şimdi zamanı değil ya yerli patlıcan yok
sen benden az oturuyorsun kız. ben 8de oturuyorum 6 da kalıyorum. cumrateside 8den 4 e kadar.
Ya kızlar zaten 2 günden beri midem bulanıyor ama durmadanda yemek yemek istiyor canım yine acıktım sanırım sizde kızartmalar börekler kurabiyeler ohhh döktürmüşsünüz zaten doktor bundan başka kilo alma dedi yaptıracaksınız şimdi bana kızartma offf offfff...
anacum bizim ağrımasında kimin ağrısın dimi
MİRAE1983 canım senin adet tarihin nezaman diye sormuştum görmedin sanırım olsun...
kızlar ben bel fıtığından ameliyatlıyım bende siz gibi sabah 9 otururdum akşam 19 30 kalkardım aman dikkat edinn çok zararlı saatte bir tur işyerininn içinde
bende kuru dolma bide biber dolması çok severim yaaa. ay hamile olduğumu öğreneyim kaynanama bol bol yaptırırım. hoş hamile olmadığımdada kadın sağolsun ne zaman desem yapıyor. çokta güzel yapıyor sağolsun bende acıktım yaaaa. daha eve gidip yemek yapacam yaaaa
ehhh kötü yemek bunlar yeme sen bunları doctoru dinle kız hamişliğe emin adımlarla gidiyon gibime geliyo bak benden dimesi
anacum bizim ağrımasında kimin ağrısın dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?