Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

sizin oranın patlıcanlarıda çok değişik oluyo ama canım küçük küçük olanlarından yemekte çok güzel oluyoo

evet canım ama o yazın oluyor. tavası çok güzel oluyor kızartması karnıyarığı falanda. bide bizde kurutulur kuru dolma yapılır oda çok güzel oluyor.. ama kemer alıyorum şimdi zamanı değil ya yerli patlıcan yok

benimküde ters canım ya belimde ağrıyo ama hep sabah 9 da oturuyom akşam 6 cda kalkıyom ben masadan

ben de kız evlenene kadar patates doğramayı beceremezdim sonrasında herşeyi yaptım en çokta tatlı yapmayı seviyorum ohhh nası bi keyif anlatamam cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
Ayy evet bende yaa yazında evdeydim, sürekli kayınvaldemlere gidiyoduk kalmaya ve bana hep misafir gelirdi yeni gelin evi fln diye. Hergün börekler, pastalar, kekler,pizzalar,kurabiyeler... Çeşit çeşit yapardım. Kaynanamın da göğsü kabarırdı gelinim çok becerikli diye. Hergün misafir getirdiinden önceki günden kalan mamalar da olurdu küçük küçük koyardım millet diyodu pastane açsanıza die.Çok seviyorum öyle şeyler yapmayı. Şimdi de diyo hasret kaldık senin mamalarına hiç yapmıyosun , artık vakit mi var anacım

bak şimdi ya , ıyyyyy kuru dolamyıda çok severimmmmmm :)) kızlar işyerindeyim karnımın acıktıgını yazdıklarınızdan anladım:)))

bak şimdi ya , ıyyyyy kuru dolamyıda çok severimmmmmm :)) kızlar işyerindeyim karnımın acıktıgını yazdıklarınızdan anladım:)))

bende kuru dolma bide biber dolması çok severim yaaa. ay hamile olduğumu öğreneyim kaynanama bol bol yaptırırım. hoş hamile olmadığımdada kadın sağolsun ne zaman desem yapıyor. çokta güzel yapıyor sağolsun bende acıktım yaaaa. daha eve gidip yemek yapacam yaaaa

kuru patlıcan ohhh mis mis

Ya kızlar zaten 2 günden beri midem bulanıyor ama durmadanda yemek yemek istiyor canım yine acıktım sanırım sizde kızartmalar börekler kurabiyeler ohhh döktürmüşsünüz zaten doktor bundan başka kilo alma dedi yaptıracaksınız şimdi bana kızartma offf offfff...

ehhh kötü yemek bunlar yeme sen bunları doctoru dinle kız hamişliğe emin adımlarla gidiyon gibime geliyo bak benden dimesi

bende bayılırım hem kuru dolmaya hemde biber dolmasına ama işteyim eve gidip yapamam şimdi geç olur:) inşallah hamilesindir canım benimde 4 nisanda belli olacak hamile olup olmadıgım
sen hamile olunca kaynanan kazan kazan yapar sana artık :) benim kayınvalidem de öyle daha birşey yokken bile istanbuldan birşeyler yapıp gönderiyor eli yettigince

ehhh kötü yemek bunlar yeme sen bunları doctoru dinle kız hamişliğe emin adımlarla gidiyon gibime geliyo bak benden dimesi

Banada öyle geliyor canım hamileliğe emin adımlarla gittiğime dair ama bu emin adımları atmamdaki göstericilerim sizlersiniz çok teşekkür ederim sizlere...Ev temizlik istiyor ama yapmıyorum ya sadece süpürüp görünen yerleri siliyorum birde yemek okadar.Zaten eşim yaptırmıyorda temizlik.Canım senin ateş ölçümün yok sanırım görmedim diğer tarafta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…