Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ayşegülüm dün akşam yine kenzül arş fetih ve yasin surelerimi okuodum..
bian içimden sen geçtin biliomusun..
planlı olmayan bi şekilde..
allahım nolur evladını ona bağışla diye niyet ettim...
3 düşükten sonra inşallah bu meleğin seninle kalıcak canım...
dilden diil kalbimin içnden dua ettim sana...

valla cinsiyetle bir alakası olcagını sanmıyorum kızlar hurafe olabilir:) ama işte bu durumlarda insanınherşeye inanası geliyor inanmak bazen hoşa gidiyor:)

asnil iyiyim bebeeeem
az önce yasdım sana görmedin galibaaa

yasmini dimişitm

evet okudum canı sıkıldı tabi biraz uzaklaşmak istiyor inşallah morali düzelmiş bir şekilde gelir kıyamam onada hastaneler testler aslında kolay şeyler değil yaşadıgımız

nohutum hos geldin
ama bende cikicaktim tam
disarida islerim var biraz
sonracik konusuruz
tamam bebemm görüşürükk yıne buralardyım ben....
evet okudum canı sıkıldı tabi biraz uzaklaşmak istiyor inşallah morali düzelmiş bir şekilde gelir kıyamam onada hastaneler testler aslında kolay şeyler değil yaşadıgımız

sana da gunaydın asnılcımm..

SERAPCIM SANA DA GUNAYDIN TATLIMM NIYE AŞŞADA DURUYONN PATRON MU VAR YINE YOKSAMMM

kızlar bana bir akıl verin canlarım , yaaaaa ben alerji olmuşum bir haftadır çam agaçlarının polenlerinden işyerimizin önündede çamlık var park yani kaşıntıdan ölücem , şimdi korunmadıgım için hamlelikde olabilr diye ilaçta kullanmıyorum öldüm kaşıntıdan

farkında olmadan elim yüzüme boynuma gidiyor

fatoşcum çok teşekkür ederim datlum bideneeeeeeeeeeeeeeeeemm

asnil kendini bi toparlasın bencede bu yolda çok yıpranıo insan
bide ascık uzak klamsı belki daha iyi gelcek.canım benim yaa dün doktorada gitmiştiiii
hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…