- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #10.181
günaydın ceylancım
GUNAYDIN BEBEMMM...
BEBİŞ KOŞA KOŞA GELCEK ANNESI MERAK ETMEEE
SENIN GIBI ANNİŞE GELİNMEZ MI KIZZZZ
fatoşcum çok teşekkür ederim datlum bideneeeeeeeeeeeeeeeeemm
asnil kendini bi toparlasın bencede bu yolda çok yıpranıo insan
bide ascık uzak klamsı belki daha iyi gelcek.canım benim yaa dün doktorada gitmiştiiii
hakkımızda hayırlısı
AYYY TAM POLEN ZAMANIII...KUZUM BI DR GÖRUN BENCEE INSANI SINIR EDER O KAŞINTILAR YAAkızlar bana bir akıl verin canlarım , yaaaaa ben alerji olmuşum bir haftadır çam agaçlarının polenlerinden işyerimizin önündede çamlık var park yani kaşıntıdan ölücem , şimdi korunmadıgım için hamlelikde olabilr diye ilaçta kullanmıyorum öldüm kaşıntıdan
farkında olmadan elim yüzüme boynuma gidiyor
mıden mı bulanıyo kuzumm ayy benım hiç bulanmıyo kızz ama mide bulantısı çocugun saglıklı oldugu anlamına gelır deniyorrriiim cnmmm sen nasılsınnn bebişte iyidir inşşş bulandırıyo boynaaa annişin midesini
bızım yasemın66 dan mı bahsedıyonuz kuzu....fatoşcum çok teşekkür ederim datlum bideneeeeeeeeeeeeeeeeemm
asnil kendini bi toparlasın bencede bu yolda çok yıpranıo insan
bide ascık uzak klamsı belki daha iyi gelcek.canım benim yaa dün doktorada gitmiştiiii
hakkımızda hayırlısı
asnil ben bilmiom kuzu yaaaaa
duş falan mı iyi gelir kii bilmiyorumkismile
yok cnm uyanmıştım erken yaa annemler bahar temizligine başladılar bende bılşıkları falan aheste aheste makıneye falan yerleştırım dedım oyalandım bıas yanı anlıcann:hulya:nohut sen uyuyomuydun anacum nirdesin bakem
hamişlik nıye senı aşsın kuzu yaaa bugun moralın bozukk senınn hıssedılıyooo burdan kuşum yaaabilmiyorumkismilebugün dahil olamadım kız bu konulara hamişlik beni aşıyoo zati koçişede gıcığım bugün saf saf bakınırım ben
valla şekercim takdir allahın ne zaman nasip ederse bide koçişle aramız hep bu yumoş zamanlarında kavga oluyo streste zati olmuyoo
asnil sen niye kaşınıyosun canım ya ben anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?