Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

bugün dahil olamadım kız bu konulara hamişlik beni aşıyoo zati koçişede gıcığım bugün saf saf bakınırım ben

biraz bu konulardan uzaklaşması ona daha iyi gelebilir en azından kafası dagılır belki sürekli hatırlamaz ne bileyim canım hakkımızda hayırlısı tabiki cancagızım

ssen yegenimden haber ver bana nasılmış benim fındık kurdum:)

AYYY TAM POLEN ZAMANIII...KUZUM BI DR GÖRUN BENCEE INSANI SINIR EDER O KAŞINTILAR YAA
iiim cnmmm sen nasılsınnn bebişte iyidir inşşş bulandırıyo boynaaa annişin midesini
mıden mı bulanıyo kuzumm ayy benım hiç bulanmıyo kızz ama mide bulantısı çocugun saglıklı oldugu anlamına gelır deniyorrr
bızım yasemın66 dan mı bahsedıyonuz kuzu....

asnil ben bilmiom kuzu yaaaaa
duş falan mı iyi gelir kii bilmiyorumkismile

işyerindeyim şimdi canım ya birde yüzüm ve boynumda olması kötü oldu sinek sırımış gib kabarmışlar ve beter kaşınıyorlar düşünmemeye çalışıyorum ama farkında olmadan elim gidiyor kaşımaya zaten elim değincede hepsi birden kaşınıyor tekmili birden :) güldügümede bakma he fisfisfis

asnil haber vercem tabi kuzuuuum

ama senin durumunda eyi görünmüo

nohut sen ben duymuon mu nirdeydin deom bi tek bana cvp yasmıon.bisim yasmin66 canım
bi süre kafasını dinlicek

evet nohudum ta kendisinden bahsediyoruz canım

valla canım insanı sinir etmeyi geçti resmen uyuz etti bu kaşşıntı beni birtaneside göz bebegimin üstünde çıkmışki sorma gitsin neyapacagımı şaşırdım korunmadım bu ayda ondan ilaçda kullanamıyorum korkuyorum şimdi ne olur ne olmaz

nohut sen uyuyomuydun anacum nirdesin bakem
yok cnm uyanmıştım erken yaa annemler bahar temizligine başladılar bende bılşıkları falan aheste aheste makıneye falan yerleştırım dedım oyalandım bıas yanı anlıcann:hulya:
bugün dahil olamadım kız bu konulara hamişlik beni aşıyoo zati koçişede gıcığım bugün saf saf bakınırım ben
hamişlik nıye senı aşsın kuzu yaaa bugun moralın bozukk senınn hıssedılıyooo burdan kuşum yaaabilmiyorumkismile
valla şekercim takdir allahın ne zaman nasip ederse bide koçişle aramız hep bu yumoş zamanlarında kavga oluyo streste zati olmuyoo

tabıkı tatlım rabbım ne zaman nasıp ederse o zmaan koşucak bebişin.....yaaa kavga edıcek ne var şu 3 gunnuk dunyada bebemmm yaaa...stres yapmayınnn relax olun ben senın pozıtıf halıne alışıgım amaaaa:umursamaz:

BEN GENE POZıTıFıM KUŞUM KOÇıŞE NEGATıFıM BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ ONAAA lülülülülülü

nohutummmmmmmmm ben bütün hamileler içinn istifrada ediyom midemde bulanıyoo benim 1,5 aylıkkken başladı halada sürüyoo çok ağır geçiyo 1 ay komalık yattım cnm ben hiç bir hamilelin benim gibi geçmesinnn çok zor oluyooo evet doktorumda öle demişti bulantı hamilelikte iyimiş ama bünyeden bünyeyede değişiyo cnm

asnil sen niye kaşınıyosun canım ya ben anlayamadım

canım şimdi bu polenlerden boynum ve yüzüm sinek ısırıgının şişmiş hali gibi oldu , birde kaşınıyorlarki sorma korunmadımya bu ay ondan ilaçta alamadım alerji ilaçları pek tavsiye deilmiyor katagorisi c miş hamileliklerde , krem var ama fayda etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…